Paolo de Vesir 9 069 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Mężczyźni strzelają tylko z magnuma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Też wam się czasami wiedzą matchmaking bo wduszeniu X od razu na tabelce statow po uprzednim meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 347 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: no ale zdefiniuj ogarniętego, bo większość graczy na podobnym poziomie skilla będzie grało podobnie niezależnie od sprzętu, a dopiero na top tierze zaczyna się prawdziwy HC BTW u mnie w cross-playu po 10 grach Gold 5. Gry poniekąd uczyć się trzeba na nowo - inny moveset, sterowanie m+k. Jednakże jeśli coś warto powiedzieć to to, że gra jest gorwa wyśmienita i 343i znów dostarczyło MP z potencjałem na całą generację. Nie no, nie ma co prowadzić dalej tej jałowej dyskusji - chodziło mi o to, że gracz np. na Twoim poziomie grający na myszce z reguły by Ciebie pokonał, ale i na padach znajdują się koty, podobnie jak warzywa na myszkach więc zostawmy to. A co do drugiego akapitu - zgadzam się w w 100%, zarwałem noc, chyba do 2 grałem ciągle ostatni meczyk, a dzisiaj do pracy wstałem po 6. Multi na całą generację, do tego strzela się tak przyjemnie, że nawet Singla z checią zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 W tych wszystkich always online GAASach powinni domyślnie wtłączyć Quick Resume, bo powrót do takiej zawieszonej gry to festiwal errrorów i tak trzeba ją całkowicie wyłączyć i znów uruchomić, żeby działało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Festiwal errorów to jest wtedy, jak chcesz zagrać rankeda solo, ale okazuje się, że Twój team to pokolenie codów i o ctf/oddball to słyszeli jak siedzieli staremu na kolanach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 4 godziny temu, ASX napisał: nowy gameplay z kampanii Nowe Bruty super, widać inspirację Halo Wars 2, ale te Skimmery strasznie nijakie. Mam nadzieję, że będzie dużo więcej nowych przeciwników. Nowe bronie bardzo na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 2 godziny temu, Metoda napisał: Festiwal errorów to jest wtedy, jak chcesz zagrać rankeda solo, ale okazuje się, że Twój team to pokolenie codów i o ctf/oddball to słyszeli jak siedzieli staremu na kolanach. Ta, przed chwilą wrzuciło mnie do CTF na tej dużej mapie i jakimś cudem ugrałem solo remis spierdalając całą mape z flagą ścigany przez team przeciwnika i na farcie dobieglem do rakietnicy i ich rozjebalem, bo moj team zamiast mnie osłaniać to biegał gdzieś w innej części mapy xd A druga runda na defendzie to debile poszli gdzieś w pizdu i sam musiałem gonić 3 typów z flagą i jakoś na farcie ją odzyskałem blisko ich dropu. No gierka siadłą tak, że będę się dotykał przez sen. Quick matche skillowo to loteria, bo też miałem slayera dziś gdzie przegraliśmy 48v50 z czego nasrałem 24 kille przy 6 śmierciach, a w drużynie mieliśmy typa 2-18. Gierka jest dojebana konkretnie, dzięki Panie Spencer - tak jak poprzednie halo mi średnio leżały, tak tutaj jest dla mnie idealne tempo, movement i ttk. Niech tylko poprawią battlepassa(imo challenge to powinny być jakieś rzeczy do zrobienia w każdym meczu typu x razy double kill czy road kille, a nie rng wyzwania i modlitwa o to, ze dana broń się zespawnuje - miecza nie widzialem ani razu na jakies 20+ meczy), dodadzą jakieś filtry do matchmakingu i będzie defaultowa strzelanka multi na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 4 hours ago, easye said: Nie no, nie ma co prowadzić dalej tej jałowej dyskusji - chodziło mi o to, że gracz np. na Twoim poziomie grający na myszce z reguły by Ciebie pokonał, ale i na padach znajdują się koty, podobnie jak warzywa na myszkach więc zostawmy to. Nie ma, bo na Diamond V - Onyx bedzie to mialo dopiero znaczenie. Na nizszych... nie oszukujmy sie to niskie noobowe brackety (sam jestem Gold 4 na razie xD), gdzie i na klawirce i na padzie podobnie sie rozklada. Za to jak sie gra samemu to juz istna loteria skilla w obu druzynach (nie zliczylem juz ile razy trafialy mi sie mega drewna). Jak dla mnie MM ma za duzo objectiveow, ktore za dlugo trwaja (CTF do 5 capow na duzej mapie... itp). Moglby byc taki mix 50/50, a nie 90 to objectives. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 17 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2021 Jak na razie platyna 4 na myszy i robie po 30 bomb w strongholdach, ginę głównie przez złe ustawienie i przyjmowanie 2v1 a przy 1v1 większość wygrywam więc to nie jest tak, że pad z aa > mysz na tym poziomie. Zobaczymy wyżej, jutro może wbije diament. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 18 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 U mnie wpadła ranga platyna 2 i dostaje tak po dupie, że czuje się jak całkowity amator. Co do trybów objectives, to może mam szczęście, ale trafiam zawsze na ogarnięte ekipy. Zgadzam się że CTF do 5 punktów to za dużo, zwłaszcza że mapy są o wiele większe niż w Halo 5 i jeszcze nigdy nie udało mi się skończyć meczu przed czasem Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 317 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 18 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 wrzucam link do YT bo nie ma oglądać skompresowanych przez Twittera gameplayów Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 takie pytanie, uderzenie z ręki macie na prawym sticku czy zmieniliscie na jakiś inny przycisk? przyznam, że czasem celowanie i uderzenie na analogu jest cholernie chaotyczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 317 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 (edytowane) Nic nie ruszałem melee jest w idealny miejscu, czego byś tam nie ustawił zawsze będziesz miał chaos proponuje mniej nerwowo grać Edytowane 18 listopada 2021 przez Lord Protector Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 851 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Zmieniłem na lewy górny spust- LB Widocznosc w grafice na 120 żeby gra dostała boosta Czulosc ustawiłem wg tego: https://www.denofgeek.com/games/halo-infinite-best-controller-sensitivity-settings/?amp O wiele lepiej, ale i tak dostaje po dupie. 13 zgonów i 3 kille Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 317 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Używanie ekwipunku pod B xD Super ustawienia... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 18 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 cały leakniety soundtrack Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Ponoć nie cały bo całość ma trwać z 4h. bardzo dobra zmiana bo jeśli kogoś interesują kosmetyki to wymuszanie na nich grania różnych trybów żeby zaliczać weekly to średni pomysł a do tego ludzie czasem w meczu nie robią objectivu tylko latają z jakimiś killami bezsensownymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 851 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 51 minut temu, Lord Protector napisał: Używanie ekwipunku pod B xD Super ustawienia... Zmieniłem z klawiszy tylko te meele. sensitive poprawiło gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 44 minuty temu, ASX napisał: cały leakniety soundtrack Cały podobno ma mieć 4h. W tym filmie nie ma choćby utworów z multi i menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 305 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Dopiero wczoraj wbiłem na rankedy. Zdecydowanie najlepszy tryb dla mnie. Chyba nie prędko wrócę do grania w inne. Mi osobiście bardzo się podobają drużynowe tryby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 Przydaly by sie tez srogie kary dla quitterow w ranked mm. Juz zaczyna mnie irytowac, ze podczas wyrownanej gry ktos quituje i pozniej 3v4 w objective to mozna sie obsrac. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 No ja quituje bo nie chce grać ctf. 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 768 Opublikowano 18 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2021 CTF też mi się najmniej podoba. Jest możliwość wyłączenia z listy, by do tego trybu nie łączyło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi