Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 532,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
4 minutes ago, easye said:

A na jakim polu widzenia graja prosi w ta gre?

Z tego co widziałem to między 100-110

Opublikowano

Wczoraj pograliśmy z bratem w te gry rankingowe. Fajnie w hooy, pomimo że jesteśmy laikami udawalo nam się przejmować punkty, zabijać czy dostarczać flagi. 

Wiadomo że trafialiśmy też na pro graczy i tu już różnica w graniu była widoczna, ale nie czułem frustracji a to chyba ważne. 

Opublikowano
22 godziny temu, iluck85 napisał:

Zmieniłem na lewy górny spust- LB

Widocznosc w grafice na 120 żeby gra dostała boosta :teehee:

Czulosc ustawiłem wg tego:

https://www.denofgeek.com/games/halo-infinite-best-controller-sensitivity-settings/?amp

O wiele lepiej, ale i tak dostaje po dupie. 13 zgonów i 3 kille :yao:

Naprawdę dobre ustawienia, wczoraj pograłem trochę na telewizorze i celowało się milion razy lepiej z tym co podałeś.

Jak to w ogóle jest z tą przepustką sezonowa, bo ktoś pisał że płatność jest jednorazowa?

Opublikowano
  • Autor

przed chwilą zeszło embargo na zapowiedzi:

Opublikowano

To jescze polecam 

I ogólnie zapraszam do temat o multiplayerze, który powstał parę dni temu :)

Opublikowano

tak mi się przypomniało, halo nie miało być pierwszą grą z natywnym dv? tymczasem w sklepie jest info, że obsługuje tylko hdr10

Opublikowano
2 minuty temu, Moldar napisał:

29 zł wychodzi.

Biorę, ktoś chyba wrzucał link, zaraz przewertuję temat.

Opublikowano
  • Autor

brzmi fajnie

Opublikowano

Imagine "The Silent Cartographer: The Game."

:obama:

Ja jebie. Zachęcił mnie. Gdzie wpłacać pieniądze?

Fake edit: o kurde przecież to za darmo będzie :banderas:

Opublikowano
48 minut temu, easye napisał:

Biorę, ktoś chyba wrzucał link, zaraz przewertuję temat.

Tylko szukaj tej ichniejszej waluty in-game, bo season passa per se nie ma w sklepiku. Trzeba kupić 1000 pkt na islandi i potem w grze kupic za to battle passa

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano
18 godzin temu, ASX napisał:

Jest mała różnica

20211118_163537.thumb.jpg.507e7b989c4045f62b1b5dc1f5990b67.jpg20211118_163534.thumb.jpg.ec8bd9be15dede85813384f8f22b795e.jpg

Drzewa nadal kiepskie, oj kiepskie, ale ogladam preview ACG i jest dobrze, będzie solidne Halo w singlu

3 godziny temu, Moldar napisał:

Nawet ze zmianami wbicie 100 poziomu to chyba lekko te 100 godzin grania. Po 4 godzinach nie mam jeszcze poziomu 3.

No to chyba dobrze nie? Pół roku sezon trwa aktualny jakbyś mial to wbić w na przykład dwa razy krótszym czasie to potem kolejne miesiace bez niczego do wbicia spowoduje, że gry już nie odpalisz.

Edytowane przez bluber

Opublikowano
  • Autor

bardzo spoko zapowiedź od ACG, chyba najlepsza i najbardziej rzeczowa jaką do tej oglądałem. W dodatku widać że koleś umię grać, więc to niebo a ziemia pod względem tego co wcześniej wrzucało IGN.

Opublikowano

a jednak!

FEjBN4zWUAAz2_e?format=jpg&name=900x900

FEjBN4-WQAE0UB0?format=jpg&name=900x900

FEi9e6MXoAYs3JV?format=jpg&name=4096x409

Więcej duszy w tym jednym zdjęciu niż w większości fpsów z tego roku

Opublikowano

W sumie nadal pytanie pozostaje czy będą inne biomy niż ten taki klasyczny las typu kanada xd Jakąś pustnie czy zimowe krainy by chłop przytulił. Dżungle mogą sobie darować, bo horizon mi styknie w tym temacie.

Opublikowano
  • Autor

było to już widać na innych materiałach, ale podobają mi się plynne przejścia pomiędzy cutscenkami i gameplayem. W dodatku chyba wszystkie dialogi jakie do tej pory widzieliśmy też są kręcone na jednym ujęciu, bez cięć (trochę w stylu God of War), co też dodaje płynności całym wydarzeniom

jCRnPYf.gif

Opublikowano

Platyna 5 i robi się już kolorowo, z randomami ctf nie do ogarnięcia. Jak ktoś chętny pograć to zapraszać do znajomych.