Opublikowano 26 listopada 20213 l Autor 2 minuty temu, 20inchDT napisał: Jak to jest ze zdejmowaniem armora z przeciwnika - czy strzały w głowę szybciej go usuwają? Tak
Opublikowano 26 listopada 20213 l Strzały w głowę nie zdejmują szybciej armora Edytowane 26 listopada 20213 l przez Szymek
Opublikowano 26 listopada 20213 l Ostatni raz w multi cod grałem na 360, ale zerknąłem teraz na yt na remastera modern warfare i jest tak jak pamietam. Jak ktos pisze, ze halo jest takie samo to chyba nie grał w obie gry. W codzie strzelasz byle gdzie i po serii przeciwnik lezy. Te czasy dla brki wklejone przez paolo to musza byc strzaly w leb.
Opublikowano 26 listopada 20213 l 15 minut temu, 20inchDT napisał: Ostatni raz w multi cod grałem na 360, ale zerknąłem teraz na yt na remastera modern warfare i jest tak jak pamietam. Jak ktos pisze, ze halo jest takie samo to chyba nie grał w obie gry. W codzie strzelasz byle gdzie i po serii przeciwnik lezy. Te czasy dla brki wklejone przez paolo to musza byc strzaly w leb. Tak, są to strzały w głowę w pełni opancerzonego i nieruchomego wroga.
Opublikowano 26 listopada 20213 l Godzinę temu, ASX napisał: Tak nie wprowadzaj w błąd. Nie ma znaczenia dla shielda gdzie trafiasz, dlatego podstawa gry z pistolem i BRka jest by strzelać w korpus dopóki shield nie zejdzie a kończyć headshotem
Opublikowano 26 listopada 20213 l Panowie widzę ostro, BR 3 strzały w ciało i ostatni w głowę łatwiej a to samo co 4 strzały w głowę
Opublikowano 26 listopada 20213 l Shield schodzi tak samo czy to łeb czy noga. Wyjątki to shock rifle i snajpa, bo tam hs to insta kill niezaleznie od poziomu tarczy. No i jeszcze ta balista skewer ktora niezaleznie w co trafisz typa to one shotujesz. Co do trybów to ja bym chętnie zobaczył rankedowo coś ala counter strike, ze są rundy i dostajesz na łeb to jesteś martwy do końca rundy, ale może to będzie to elimination za które jest aczik, ale trybu w grze nie ma.
Opublikowano 26 listopada 20213 l Moze "na premiere" pomieszaja cos z playlistami. Dobrze by bylo gdyby byla jedna, w ktorej licza sie tylko kille - slayer, elimination, ffa, moze swat, a do objectives dodac np. grifball Edytowane 26 listopada 20213 l przez 20inchDT
Opublikowano 26 listopada 20213 l No oby dali osobno slayera. Z ziomkami ciężko gra się flagę, a co dopiero z randomami.
Opublikowano 27 listopada 20213 l O jezu co tutaj sie dzieje xD TTK z Destiny jako wyznacznik xDDDD prawie takie same odklejenie jak "przewaga na myszce"
Opublikowano 27 listopada 20213 l Autor 9 godzin temu, Szymek napisał: Strzały w głowę nie zdejmują szybciej armora 8 godzin temu, MaZZeo napisał: nie wprowadzaj w błąd. Nie ma znaczenia dla shielda gdzie trafiasz, dlatego podstawa gry z pistolem i BRka jest by strzelać w korpus dopóki shield nie zejdzie a kończyć headshotem A to przepraszam, całe życie się człowiek uczy
Opublikowano 27 listopada 20213 l Jak grasz przeciw PC i w Goldzie gość wykręca wyniki pokroju 33/5 albo do 20 fraga nie łapie żadnego zgonu to człowiekowi zaczynają przychodzić do głowy dziwne myśli.
Opublikowano 27 listopada 20213 l 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jak grasz przeciw PC i w Goldzie gość wykręca wyniki pokroju 33/5 albo do 20 fraga nie łapie żadnego zgonu to człowiekowi zaczynają przychodzić do głowy dziwne myśli. Wyłącz crossplay z poziomu konsoli i problem z głowy.
Opublikowano 27 listopada 20213 l 3 minuty temu, Hubert249 napisał: Wyłącz crossplay z poziomu konsoli i problem z głowy. Chwilowo grać mogę tylko na PC.
Opublikowano 27 listopada 20213 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Chwilowo grać mogę tylko na PC. To sobie odapl na PlayStation 5 Spoiler Kmiocie
Opublikowano 27 listopada 20213 l Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Jak grasz przeciw PC i w Goldzie gość wykręca wyniki pokroju 33/5 albo do 20 fraga nie łapie żadnego zgonu to człowiekowi zaczynają przychodzić do głowy dziwne myśli. Powiem szczerze że w cross doszedłem jedynie do platyny 2 i ani jednego meczu takiego nie miałem. Możesz też sobie grać na padzie przecież, gdzie poziom jak dla mnie jest wyższy... Godzinę temu, UberAdi napisał: Ta satysfakcja z dobrze wydanych 40zł No widać, że po pierwszym pokazie, gdy śmiał się z nich cały Internet wszystkie ręce poszły na pokład ratowania gry, przez co zapomnieli o contencie.
Opublikowano 27 listopada 20213 l 39 minut temu, easye napisał: Możesz też sobie grać na padzie przecież, gdzie poziom jak dla mnie jest wyższy... To wciąż solo z blacharzami. W oczekiwaniu na Seriesa przemęczę sie na PC.
Opublikowano 27 listopada 20213 l czyli pady nie grają w crosie z konsolami? to by było kompletnie bez sensu.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Autor Zagrałem już ponad 100 meczy i generalnie mi się podoba. Nie odważyłbym się napisać jakiś absolutnych stwierdzen w stylu "najlepsze multi od X lat" czy "lepsze niż Halo 3" ale na pewno gra mi się przyjemnie. W rankingach wbiłem playtyne V, ale najbardziej upodobałem sobie Big Team Battle bo jestem już chyba za stary na mocno kompetetywne tryby i lubię sobie po prostu na luzie postrzelać w klasycznym dla Halo stylu. Szkoda że jest tak mało tryb i map, brakuje czysto arkejdowych trybow w stylu Flood. No ale takie realia gry usługi niestety, gdyby wrzucili wszystko na premierę to nie mieliby by co dodawać kwartalnych aktualizacjach.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Mi gra siadła jak dawno żadna. Zawsze bardziej jaram się forzą, więc do halo podszedłem obojętnie. Skończyło się tak, że FH5 czeka na swoją kolej, a ja napierdzielam w multi w każdej wolnej chwili. Świetna gra.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Mi gra siadła jak dawno żadna. Zawsze bardziej jaram się forzą, więc do halo podszedłem obojętnie. Skończyło się tak, że FH5 czeka na swoją kolej, a ja napierdzielam w multi w każdej wolnej chwili. Świetna gra. Mam to samo nie wiem co jest w tym gameplayu bo gra jest prosta nie ma tu nic nadzwyczajnego, a mecze wciągają jak bagno do tego stopnia ze kupiłem przepustkę sezonowa . Oby dbali o grę dodawali mapy i tryby bo inaczej szybko padnie