ASX 14 608 Opublikowano 26 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 2 minuty temu, 20inchDT napisał: Jak to jest ze zdejmowaniem armora z przeciwnika - czy strzały w głowę szybciej go usuwają? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 (edytowane) Strzały w głowę nie zdejmują szybciej armora Edytowane 26 listopada 2021 przez Szymek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Ostatni raz w multi cod grałem na 360, ale zerknąłem teraz na yt na remastera modern warfare i jest tak jak pamietam. Jak ktos pisze, ze halo jest takie samo to chyba nie grał w obie gry. W codzie strzelasz byle gdzie i po serii przeciwnik lezy. Te czasy dla brki wklejone przez paolo to musza byc strzaly w leb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 15 minut temu, 20inchDT napisał: Ostatni raz w multi cod grałem na 360, ale zerknąłem teraz na yt na remastera modern warfare i jest tak jak pamietam. Jak ktos pisze, ze halo jest takie samo to chyba nie grał w obie gry. W codzie strzelasz byle gdzie i po serii przeciwnik lezy. Te czasy dla brki wklejone przez paolo to musza byc strzaly w leb. Tak, są to strzały w głowę w pełni opancerzonego i nieruchomego wroga. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Godzinę temu, ASX napisał: Tak nie wprowadzaj w błąd. Nie ma znaczenia dla shielda gdzie trafiasz, dlatego podstawa gry z pistolem i BRka jest by strzelać w korpus dopóki shield nie zejdzie a kończyć headshotem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 :O Noooo, to ta wiedza ułatwi mi grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Panowie widzę ostro, BR 3 strzały w ciało i ostatni w głowę łatwiej a to samo co 4 strzały w głowę Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 Shield schodzi tak samo czy to łeb czy noga. Wyjątki to shock rifle i snajpa, bo tam hs to insta kill niezaleznie od poziomu tarczy. No i jeszcze ta balista skewer ktora niezaleznie w co trafisz typa to one shotujesz. Co do trybów to ja bym chętnie zobaczył rankedowo coś ala counter strike, ze są rundy i dostajesz na łeb to jesteś martwy do końca rundy, ale może to będzie to elimination za które jest aczik, ale trybu w grze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 (edytowane) Moze "na premiere" pomieszaja cos z playlistami. Dobrze by bylo gdyby byla jedna, w ktorej licza sie tylko kille - slayer, elimination, ffa, moze swat, a do objectives dodac np. grifball Edytowane 26 listopada 2021 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 26 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2021 No oby dali osobno slayera. Z ziomkami ciężko gra się flagę, a co dopiero z randomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 O jezu co tutaj sie dzieje xD TTK z Destiny jako wyznacznik xDDDD prawie takie same odklejenie jak "przewaga na myszce" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 27 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 9 godzin temu, Szymek napisał: Strzały w głowę nie zdejmują szybciej armora 8 godzin temu, MaZZeo napisał: nie wprowadzaj w błąd. Nie ma znaczenia dla shielda gdzie trafiasz, dlatego podstawa gry z pistolem i BRka jest by strzelać w korpus dopóki shield nie zejdzie a kończyć headshotem A to przepraszam, całe życie się człowiek uczy Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Ta satysfakcja z dobrze wydanych 40zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Jak grasz przeciw PC i w Goldzie gość wykręca wyniki pokroju 33/5 albo do 20 fraga nie łapie żadnego zgonu to człowiekowi zaczynają przychodzić do głowy dziwne myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Smurf to też mógł być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jak grasz przeciw PC i w Goldzie gość wykręca wyniki pokroju 33/5 albo do 20 fraga nie łapie żadnego zgonu to człowiekowi zaczynają przychodzić do głowy dziwne myśli. Wyłącz crossplay z poziomu konsoli i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 3 minuty temu, Hubert249 napisał: Wyłącz crossplay z poziomu konsoli i problem z głowy. Chwilowo grać mogę tylko na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Chwilowo grać mogę tylko na PC. To sobie odapl na PlayStation 5 Spoiler Kmiocie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Jak grasz przeciw PC i w Goldzie gość wykręca wyniki pokroju 33/5 albo do 20 fraga nie łapie żadnego zgonu to człowiekowi zaczynają przychodzić do głowy dziwne myśli. Powiem szczerze że w cross doszedłem jedynie do platyny 2 i ani jednego meczu takiego nie miałem. Możesz też sobie grać na padzie przecież, gdzie poziom jak dla mnie jest wyższy... Godzinę temu, UberAdi napisał: Ta satysfakcja z dobrze wydanych 40zł No widać, że po pierwszym pokazie, gdy śmiał się z nich cały Internet wszystkie ręce poszły na pokład ratowania gry, przez co zapomnieli o contencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 39 minut temu, easye napisał: Możesz też sobie grać na padzie przecież, gdzie poziom jak dla mnie jest wyższy... To wciąż solo z blacharzami. W oczekiwaniu na Seriesa przemęczę sie na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 czyli pady nie grają w crosie z konsolami? to by było kompletnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 27 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Zagrałem już ponad 100 meczy i generalnie mi się podoba. Nie odważyłbym się napisać jakiś absolutnych stwierdzen w stylu "najlepsze multi od X lat" czy "lepsze niż Halo 3" ale na pewno gra mi się przyjemnie. W rankingach wbiłem playtyne V, ale najbardziej upodobałem sobie Big Team Battle bo jestem już chyba za stary na mocno kompetetywne tryby i lubię sobie po prostu na luzie postrzelać w klasycznym dla Halo stylu. Szkoda że jest tak mało tryb i map, brakuje czysto arkejdowych trybow w stylu Flood. No ale takie realia gry usługi niestety, gdyby wrzucili wszystko na premierę to nie mieliby by co dodawać kwartalnych aktualizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Mi gra siadła jak dawno żadna. Zawsze bardziej jaram się forzą, więc do halo podszedłem obojętnie. Skończyło się tak, że FH5 czeka na swoją kolej, a ja napierdzielam w multi w każdej wolnej chwili. Świetna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Mi gra siadła jak dawno żadna. Zawsze bardziej jaram się forzą, więc do halo podszedłem obojętnie. Skończyło się tak, że FH5 czeka na swoją kolej, a ja napierdzielam w multi w każdej wolnej chwili. Świetna gra. Mam to samo nie wiem co jest w tym gameplayu bo gra jest prosta nie ma tu nic nadzwyczajnego, a mecze wciągają jak bagno do tego stopnia ze kupiłem przepustkę sezonowa . Oby dbali o grę dodawali mapy i tryby bo inaczej szybko padnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 27 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2021 Cytat ze kupiłem przepustkę sezonowa @Banan91PL to tak jak ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi