Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano

A ta szybsza "płatna" premiera to w końcu fejk?

Dawno nie udawało się zbierać do gry tyle osób. 6 osób to prawie codziennie w grupie, 8 też już się udaje, zaraz braknie miejsca :reggie:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 527 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano
  • Autor
17 godzin temu, Moldar napisał:

A ta szybsza "płatna" premiera to w końcu fejk?

pewnie ta pozycja w sklepiku dotyczyła jakieś wersji gry dla redakcji.

BTW  embargo na recki schodzi w poniedziałek

Opublikowano

To jest filmik z pc. Aim assist na kontrolerze na PC jest większy niż na konsoli. Identycznie jest w Warzonie. Oczywiście nie neguję tego, że AA na konsolach dalej jest duży.

Opublikowano

A skąd masz takie informacje, że AA na PC pod kontroler jest inny niż na konsoli w Halo?

tak samo jak do tej pory nie wiem gdzie Paolo wyczytał, że matchmaking dla padów na PC jest oddzielny niż na konsolach...

Opublikowano

Odpal sobie z ziomeczkami customa na konsoli i zobacz czy celownik tak mocno się klei jak na pc przy szybszych strafe'ach. Topka graczy z pro sceny(Bound/Snipedown np) na streamach też mówią, że aa na kontrolerze na pc na ten moment jest broken af.

Opublikowano

No to ładnie jebia konsolowcow, nawet pady na PC mają przewagę xD

Opublikowano

Tu podobno filmik z Xboxa

Swoją drogą, z wersji PC usunięto też podświetlanie się celownika z jakiegoś powodu

No to nieźle, jak masz Xboxa albo grasz na myszy i klawiaturze to masz trudniej xD 

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Nie no nie przesadzaj, jak ktoś całe życie gra na myszce to chyba ma w pompie AIM Assist.

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

Nie no nie przesadzaj, jak ktoś całe życie gra na myszce to chyba ma w pompie AIM Assist.

No nie wiem, w turnieju HCS było kilka teamów na myszach, przegrali i zgodni są w tym, że obecnie nie ma jak z tym konkurować. W tej PCtowej wersji to działa bardziej jak tzw softaim a nie aim assist. Mam przegrane z 20h na padzie i to przetestowałem, w większości przypadków żaden strafe i crouch nic nie daje bo ta asysta jest tak mocna, że to zjada i tak.

Opublikowano
19 minut temu, ASX napisał:

Ale to będzie SZTOS! dobrze że mam 8 wolne, będzie grane cały dzień za darmo z GPU :D coś czuję że to będą świetnie spędzone godziny i czyszczenie mapy z wszystkiego co się da. Od razu na Legendarnym zaczynamy

Opublikowano

Tak jak pisze Adi. Analogiczna sytuacja jest na pro scenie Warzone’owym. Najlepsi gracze padowcy na PC(Aydan, Biffle) wciągają aimowo dupom myszkowców.

Opublikowano

Acha, no tylko w COD jest taki AIM Assist, że wystarczy celowanie wcisnąć by Ci celownik sam na przeciwniku się ustawił...

Opublikowano

3 minuty temu, easye napisał:

Acha, no tylko w COD jest taki AIM Assist, że wystarczy celowanie wcisnąć by Ci celownik sam na przeciwniku się ustawił...

Tak, tylko że w Warzonie na PC na padzie crosshair tak samo sie przykleja na dalekich odległościach, co ma ogromne znaczenie w BR gierkach. Na konsoli tego oczywiście nie ma xD

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W Halo 5 zarzucało się komuś, że gra myszką, teraz będą zarzuty blacharzy o "cheatowanie" padem. :obama: 

Tak, aim asysty, szybszy movement, podpięte cronusy, największą cheaterka jednak na padach.

Opublikowano

Idźcie gadać o multi w temacie o multi :rayos:

Co do premierowego trailera. Ostatnio częściej trafiam na info i spekulacje, że 343 w ogóle nic nie pokazuje nic z drugiej połowy kampanii, w której ma powrócić stary dobry wróg z oryginalnej trylogii...

I to by się zgadzało z tym co widzimy w wszystkich materiałach z gry. 

Cholera, albo mnie robią dobrze w uja, albo faktycznie są mega pewni siebie.

No nic, no jaram się.

Opublikowano

To już za tydzień :ohboy: Jaranko, dobra muzyka w grach mnie zawsze nakręca. 10 mam wolne, może jeszcze 9 wezmę, żeby nerdzić od rana.

Opublikowano
  • Autor

ja już mam wolne na 9 i 10 zaklepany.

Tyle lat czekania, zostało tylko kilka dni i nareszcie będę mógł się zanurzyć w następną przygodę w Halo, piękna sprawa 

Opublikowano

A piszą już ile kampania zajmuje? Wiadomo że to będzie trochę sandbox ale tak po sznurku ciekawe ile zajmie

Opublikowano

No trailer mega zachęca do gry, nie powiem, dowiezli te Halo, wszyscy spodziewali się crapa, a będą oceny  powyżej 9.:banderas:

Opublikowano
  • Autor

wiadomo że będzie 14 misji, ale nie wiemy jak długie będą. 

znając Halo to obstawiam że 1 misja będzie zajmować około godzinki gry 

AntiqueBriskFennecfox-size_restricted.gif

source.gif

SimplisticDownrightBobcat-size_restricted.gif

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

No trailer mega zachęca do gry, nie powiem, dowiezli te Halo, wszyscy spodziewali się crapa, a będą oceny  powyżej 9.:banderas:

Crap byłby rok temu, teraz jest lepiej i choć nie jest to poziom oczekiwany czytaj NEXT gen tak 60 klatek, ostrość i klimat robi robotę wystarczająco. Ogrywam od dłuższego cxasu multi i jak pomyśle o tym samym tylko w singlu to…. hicior