ASX 14 608 Opublikowano 6 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 piątka ma najgorszą fabułę jaką kiedykolwiek widziałem w wysokobudżetowej gry, cud że w Infinite udało im się ją wyprowadzić na prostą, bo historia w piątce zabrnęła w kosmicznie absurdalne rejony Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Jest sens zaczynać od halo 3? Słyszałem też, że halo 4 ma nowy wątek. Tych gierek z pierwszego xboxa nie przetrawię. Poziom 360 do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Od halo 3 nie. Jak już to od halo 2. Halo 3 to kontynuacja H2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 506 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 No i Halo 2 ma wersje Anniversary Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 6 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2021 Kampanię to można już ściągać? Nigdzie nie widzę opcji preloadu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 7 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Jeszcze jeden dzień panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 10 godzin temu, Moldar napisał: Kampanię to można już ściągać? Nigdzie nie widzę opcji preloadu. Kampanię odpalisz z tej samej aplikacji co multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 401 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Od północy będzie można grać? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 7 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 3 minuty temu, Whisker napisał: Od północy będzie można grać? od jutra i godziny 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 NZ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Ile razy jeszcze padnie pytanie o NZ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 23 godziny temu, SnoD napisał: Najlepszy FPS pewnie nie tylko w tym roku. Nie chcę nic mówić, ale najlepsze FPSy będzie tylko dostarczał Microsoft lol. Doomy, Wolfy, wymień co tam chcesz, jedynie teraz oni są kwestionowanym liderem gatunku shooterów. Brakuje tylko aby mieli w portfolio Duke Nukem, szkoda, że to gearbox ma pieczę na tym tytułem i nic z tym nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Duke w 2021? Tylko jeśli miałby przyimki they/them i walczył z konserwatystami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 No ciężko by było z poprawnością polityczną odnośnie Duke'a który miał to zawsze w dupie, zaraz zlewaciałe chomąta by się zrzuciły, że jakieś dyskryminacje wobec rasy, płci pięknej i chuj wie co jeszcze. Tadzik by zaraz odpalił rage'a, nie wspominając o pewnym grubasie, co rozbuchał aloha gate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 36 minut temu, sprite napisał: Ile razy jeszcze padnie pytanie o NZ? NZ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 13 minut temu, Donatello1991 napisał: NZ? Nowa Zelandia Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 15 godzin temu, ASX napisał: piątka ma najgorszą fabułę jaką kiedykolwiek widziałem w wysokobudżetowej gry, cud że w Infinite udało im się ją wyprowadzić na prostą, bo historia w piątce zabrnęła w kosmicznie absurdalne rejony Czyli co przejść 4 a 5 obczaić sobie na youtubie filmiki żeby wiedzieć ocb przed Infinity? Bo jak mówicie, ze taka słaba to może nie ma co tracic czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 16 godzin temu, ASX napisał: piątka ma najgorszą fabułę jaką kiedykolwiek widziałem w wysokobudżetowej gry, cud że w Infinite udało im się ją wyprowadzić na prostą, bo historia w piątce zabrnęła w kosmicznie absurdalne rejony Co konkretnie odnosnie fabuły było nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 7 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 5 minut temu, MaZZeo napisał: Co konkretnie odnosnie fabuły było nie tak? Spoiler Przede wszystkim to że wyrzuciła do kosza wszystko to co udanie zbudowała poprzedniczka czyli Dydakta (który ginie w komiksie, poza czasem antenowym i w grze jego nieobecność nie jest nawet wspomniana) czy śmierć / pożegnanie Cortany, czyli główny wątek wokół którego obracało się całe Halo 4, poprzez retconowanie jej śmierci i uczynienie z niej głównego złego, spychając walkę z Przymierzem na zupełnie odległy plan. Głupim i tanim pomysłem moim zdaniem był cały ten wątek buntu maszyn, bo zupełnie nie pasował do Halo. Pomijam już fakt jak tragicznie napisana jest ta część, ja jako fan serii do dziś nie mam pojęcia czym właściwie jest ta "opoka odpowiedzialności", a postaci w grze i ich relacje między sobą nie istnieją, jeśli nie czytałeś książek to nie będziesz miał pojęcia kim właściciwie jest Blue Team, jakie mają charaktery i co ich łączy, to zwykłe kukły nic nie wnoszące do narracji. Generalnie tragedia na każdym polu i nie jest przypadkiem że gość odpowiedzialny za ten scenariusz (Brian Reed) wyleciał ze studia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Ale z tego co pamiętam, to strzelało się nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Czekam na premierę licząc po cichu na jakieś zmiany w trybie online lub jakiś content kosmetyczny. Jeśli zostawią to tak jak jest to śmiało można mówić o mikrotransakcjach gorszych niż w jakiejkolwiek grze EA i Activision. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Ostatnio na reddicie jest gównoburza po długiej i pretensjonalnej odpowiedzi community managera z 343, dot. całego syfu wokół playlist, challengów, ect. Ogólnie cały subreddit elegancko punktuje wszystko co 343 z uporem maniaka forsuje. https://www.reddit.com/r/halo/ Polecam, jak ktoś ma trochę wolnego czasu, żeby przebrnąć przez wszystkie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 No dobra gdzie jest ten preload kampani bo nigdzie nie widze. Przez multi mozna tylko kupic preorder. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Kurde świetnie to wygląda, a ja dopiero jestem w połowie Halo 2... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2021 Do jutra ukończysz. Co do multi to mam nadzieję że tryby multi bardziej rozdzielą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi