Skocz do zawartości

Halo Infinite

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na co zwróciłem jeszcze uwage, to trochę śmiesznie, jak słychać w słuchawkach wiatr, jak czasem coś tam strzela w drzewach, a spojrzysz na nie, to ledwo co się ruszają. Pierdoła, ale od razu mi się to rzuciło w oczy. 

No i brakuje photo mode.

Opublikowano

Heroic, jutuberzy straszyli że gra jest trudna nawet na normalny. Ale ja tego nie doświadczyłem i moim zdaniem Heroic jest w sam raz

Opublikowano

Ja na Legendary, na razie tylko goście z Ravagerami byli problematyczni w 2 momentach. Przy Doomie na nightmare tu jest stosunkowo łatwo bo większość przeciwników jest mało agresywna i długo zajmuje zanim do nas podbiegną i nie musimy tak żonglować brońmi, wystarczy Mangler + Pulse Rifle na wszystko póki co.

Opublikowano
Odpaliłem grę w HDR i takie samo mleko jak w cutscenkach mam normalnie w samej grze. Odpaliłem w Dolby Vision i teraz dopiero obraz wygląda tak jak powinien.

Znowu ja mam na odwrót na oled philips 856 dolby kicha a HDR bajka
Opublikowano

Powiem tak, pierwsza gra z Dolby Vision i o milę w tyle zostawia jakikolwiek HDR jaki do tej pory widziałem na OLED. W 95% przypadków HDR = zanik detali w zacienionych lokacjach.

Opublikowano
15 minut temu, Szymek napisał:

Też mieliście ciareczki na początku? No udała im się ta pierwsza misja 

Ktoś wie co znajdujemy w singlu do multi? 

No nie spodziewałem się takiego otwarcia, od razu z kopa.

Opublikowano

Breloczki do broni, skórki do pojazdów , malowidła na zbroje , emblematy gracza itp , ja dużo w multi pykam wiec każda znajdzke do multi łapie
Opublikowano
6 minut temu, Szymek napisał:

A masz jakąś listę czy trolujesz? :)

Nie mam listy, ale przed premierą na reddicie był screenshot ze wszystkimi rzeczami. Do tej pory znajduje same kolorki, więc leak był prawdziwy. To 343 nas troluje.

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

To 343 nas troluje.

A co wg nich jest do odblokowania? W takim Ghost of Tsushima, zdobyte kolory itp. były dostępne zarówno w singlu jak i multi, tu jest tak samo czy tylko do multi?

Opublikowano
47 minut temu, Szymek napisał:

Zdecydowanie, intro powaliło.mnie na łopatki, mocny vide dooma. Az chciało się od razu złapać za broń i dokonać masakry na piekielnym kosmicznym pomiocie. :obama:

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

DAWAJ NA SOLO :shotgun:

@Whisker a nie masz odpalonego Dolby Vision? U mnie na XOS HDR wygląda obłędnie dobrze.

Sprawdzałem z włączonym i wyłączonym i zostaje przy tej drugiej opcji bo wydaje mi się ze Dolby nieco ociepla kolory a wtedy czcionka i napisy które powinny być białe są żółte

Opublikowano
6 godzin temu, MaLeKrSkr napisał:

No co by nie mówić o "Halo 5", ale dubbing w tej grze był na naprawdę wysokim poziomie. Zresztą sama gra też była/jest dobra i w sumie po "Infinity" sięgnąłem głównie po to, aby dowiedzieć się co stało się z Cortaną i Strażnikami. Oby mi ładnie ten wątek pociągnęli :-)

5 jak i 4 to dobre gry ale dubbing? Ok może być ale nie płacze że w Infinite go nie ma, wystarcza napisy i ta gra i tak wymiata a głos MASTER’a No kurna klima over 9000

Opublikowano
1 godzinę temu, Szymek napisał:

W menu multiplayera jak wejdziesz w kustomizację to masz pod spodem napisane np. Jeden kolor armora odblokujesz na 20 lvl, a inny miał już napis "odblokuj podczas kampanii" czy coś w tym stylu Więc, niektóre rzeczy idzie podejrzeć co tam w kampanii można znaleźć. 

• Dzięki 1