Opublikowano 6 lipca 20222 l W dniu 6.07.2022 o 17:33, Szymek napisał(a): No jestem też pozbawiony sentymentu do pierwszych Halo a wiadomo że to suka jest Sentyment nie ma nic do rzeczy. Reach jest bardzo dobra odslona Halo i lepiej zrobiona gra niz czesci 1-3 razem wziete. Skoro prawdziwi fani uwazajacy H:CE za dzielo sztuki tak mocno narzekali na Reach to nie dziwne, ze Infinite wyszlo jak wyszlo.
Opublikowano 6 lipca 20222 l W dniu 6.07.2022 o 17:36, ASX napisał(a): Przecież w Reach nie dało się wspinać ;] Ano może byc xD widocznie tak to zapamiętałem że można było bo czułem duży pozytywny skok jeśli chodzi o mobilność postaci
Opublikowano 6 lipca 20222 l Autor mam wrażenie że pisałeś o piątce ;] tam był pierwszy skok jeśli chodzi o mobilnosć, drugi to dodanie linki w Infinite
Opublikowano 6 lipca 20222 l W dniu 6.07.2022 o 18:07, ASX napisał(a): mam wrażenie że pisałeś o piątce ;] tam był pierwszy skok jeśli chodzi o mobilnosć, drugi to dodanie linki w Infinite Nie to żebym się tłumaczył ale w 5 grałem pierwsza. Zrobiłem długa przerwę i jechałem chronologicznie jedna po drugiej. Może z pośpiechu napisałem o tym wspinaniu, nie pomyślałem Edytowane 6 lipca 20222 l przez Szymek
Opublikowano 10 lipca 20222 l Autor to nie jest żadna nowa informacja bo cytat z artykułu Jasona Schreiera, pochodzi z 8 grudnia 2022 r. i był już tutaj wielokrotnie dyskutowany. Nie wiem w ogóle czy ktoś czytał go w całości (czasami mam wrażenie że nie), ale ten artykuł ma wydźwięk pozytywny, bo opisuje jak 343 pomimo problemów z developingów wyszło z Infinite na prostą dzięki Statenowi i rocznemu opóźnieniu. Zresztą sam Jason Schreier porównuje developing do produkcji God of Wara z 2018 r., który też borykał się ze sporymi problemami i z którego też wycięto sporo contentu i który ostatecznie, podobnie jak Infinite zebrał bardzo dobre recenzje.
Opublikowano 14 lipca 20222 l W dniu 10.07.2022 o 15:52, ASX napisał(a): to nie jest żadna nowa informacja bo cytat z artykułu Jasona Schreiera, pochodzi z 8 grudnia 2022 r. i był już tutaj wielokrotnie dyskutowany. Jason chyba też kupił tego deloreana z lego, wtedy by się wszystko zgadzało.
Opublikowano 14 lipca 20222 l W skrócie: system próbuje nas utrzymać na win rate 50%, jeśli wygrywamy za dużo to losuje nam słabych graczy do drużyny Ahh te nowoczesne granie online
Opublikowano 14 lipca 20222 l Kurcze, za każdym razem jak tu wchodzę liczę, że przeczytam, że zamknięto 343i. xd
Opublikowano 14 lipca 20222 l Autor Trochę slabo trzymać kciuki za zwolnienie ludzi. Zwłaszcza teraz gdy wreszcie, za trzecim podejściem udało się im zrobić dobre Halo, w którym czuć ducha starych odsłon od Bungie. Więc pasja do marki tam jest. No ale to co się dzieje po premierze jak zarządzana jest ta gra i studio, zasługuje na każdą krytykę i powinny polecieć głowy za to się odpierdala od premiery.
Opublikowano 14 lipca 20222 l Kolego, ale bądźmy poważni - to developerzy, znajdą robotę w moment. Sam fakt, że udało im się dowieźć grę nie zasługuje na żadną pochwałę, bo była w piekle twórczym, wyleciało z niej więcej niż zostało, nie prezentuje się jakoś dobrze, a to co twórcom wyszło - olali brakiem wsparcia. Tu nie mam litości, trzeba kogoś kto zrobi z tego markę 10/10 albo niech chociaż 343i zajmie się czymś swoim, bo męczą się tylko z tym Halo.
Opublikowano 15 lipca 20222 l Początkowo to Halo mi się podobało, ale dość szybko się znudziłem własnie przez brak różnorodności. Tyle czasu robić grę z jedną mapą? Słabo.
Opublikowano 20 lipca 20222 l Nie mogę odpalić kampani, mam napisane że trzeba pobrać. Klikam w pobierz to pokazuje że mam zainstalowaną. Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie w grze i nadal nic. Jak to ogarnąć?
Opublikowano 21 lipca 20222 l Autor W dniu 20.07.2022 o 07:33, helganin napisał(a): Nie mogę odpalić kampani, mam napisane że trzeba pobrać. Klikam w pobierz to pokazuje że mam zainstalowaną. Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie w grze i nadal nic. Jak to ogarnąć? próbowałeś zainstalować grę bezpośrednio z Microsoft Store, a nie apki Gamepassowe, ludzie piszą że to pomaga
Opublikowano 21 lipca 20222 l Łączę się w bólu, u mnie to samo. @ASX próba instalacji przez store przenosi od razu do apki gamepassowej i koło się zamyka.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Autor dziwne, ja też miałem ten problem ale odinstalowanie gry i instalacja MS Store pomogło przy najmniej na jakiś czas. Bo wczoraj chciałem sprawdzić jak Infinite radzi sobie na moim RTXie i znów widzę że wyszarzyło mi kampanię, jakbym jej nie pobrał xD Dzisiaj po pracy sprawdzę czy znowu pomoże instalacja z MS Store
Opublikowano 21 lipca 20222 l W dniu 21.07.2022 o 06:07, ASX napisał(a): dziwne, ja też miałem ten problem ale odinstalowanie gry i instalacja MS Store pomogło przy najmniej na jakiś czas. Bo wczoraj chciałem sprawdzić jak Infinite radzi sobie na moim RTXie i znów widzę że wyszarzyło mi kampanię, jakbym jej nie pobrał xD Dzisiaj po pracy sprawdzę czy znowu pomoże instalacja z MS Store Daj proszę znać jak sprawdzisz, bo może ja coś źle robię.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Ja grałem tak, że multi mam na Steamie a na apce xboxa tylko kampanie ściągałem i działało. Ktoś tu kiedyś pisał, że miał ten problem i zmiana języka w grze pomagała ale nie wiem ile w tym prawdy
Opublikowano 21 lipca 20222 l W dniu 21.07.2022 o 07:21, UberAdi napisał(a): Ktoś tu kiedyś pisał, że miał ten problem i zmiana języka w grze pomagała ale nie wiem ile w tym prawdy Problem rozwiązało: instalacja języka angielskiego Tylko zainstalowałem, nie zmieniałem i kampania się odblokowała. Dzięki