ASX 14 596 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Wkurza mnie czasami, że na forum o grach nie można napisać normalnego posta o swoich przemyśleniach na temat gry, bo zaraz wiadomo kto się dopierdzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 jest już ten coop? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 11 godzin temu, ASX napisał: Wkurza mnie czasami, że na forum o grach nie można napisać normalnego posta o swoich przemyśleniach na temat gry, bo zaraz wiadomo kto się dopierdzieli... To ja napiszę coś miłego - kupiłem XSX dla Halo i Godrizona 5 i surprise-surprise! obie działają na konsoli wyśmienicie, bez ani jednego problemu który dawały mi wersje na PC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: To ja napiszę coś miłego - kupiłem XSX dla Halo i Godrizona 5 i surprise-surprise! obie działają na konsoli wyśmienicie, bez ani jednego problemu który dawały mi wersje na PC. A jakie problemy mają wersje PC? Bo ograłem obie i z żadnym się nie spotkałem, zupełnie bezproblemowo wszystko chodziło. Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 10 minut temu, tjery napisał: A jakie problemy mają wersje PC? Bo ograłem obie i z żadnym się nie spotkałem, zupełnie bezproblemowo wszystko chodziło. Coś tam z pobieraniem kampanii niektórzy mają, że trzeba zmienić język żeby się zaczęła pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 26 minut temu, tjery napisał: A jakie problemy mają wersje PC? Bo ograłem obie i z żadnym się nie spotkałem, zupełnie bezproblemowo wszystko chodziło. 12 minut temu, UberAdi napisał: Coś tam z pobieraniem kampanii niektórzy mają, że trzeba zmienić język żeby się zaczęła pobierać. U mnie po zmianie języka nie pykło z Halo Infinite, zaś sam moduł multiplayer był łatwiejszy w ogarze (zaproszenia/ostatni gracze) na Steamie niż w XGP. Godrizon 5 zaś nie działał z DualSensem chociaż każda inna gra rozpoznawała go jako pada od XOne. Sumarycznie i tak mam fajrant, bo jak będę sobie pykał teraz na XSX to przesiadka na PC w przypadku Halo będzie płynna. Tak samo jak w innych grach oferujących PlayAnywhere. Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 (edytowane) Co do pada to zainstaluj DS4, rozpozna Ci DSa w każdej grze jako pada od Xa. Offtopując, uwierz, że po łatce na PC z TAA nie chcesz grać w Godrizona w wersji na XSX plus na PC zero problemów z pop upem Edytowane 11 Sierpnia 2022 przez tjery Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Co do pada to spróbuj sobie pograć dualsensem na xboxie jak PC jest tak problematyczny, że ci na to nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Teraz to już będę podłączał kontroler od MSu, tylko adapter ogarnę żeby był dzwięk z pada. Zaś z PC mam taki problem, że jest współdzielony i nie mam warunków zeby przenosić go między salonem a sypialnią, a w dodatku Godrizon 4K żyłuje możliwości 3060Ti i boję się że się coś zesra xd Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 16 godzin temu, ASX napisał: Wkurza mnie czasami, że na forum o grach nie można napisać normalnego posta o swoich przemyśleniach na temat gry, bo zaraz wiadomo kto się dopierdzieli... cała strona klepania się po plecach na grobem trupa. Najzdolniejsi ludzie w branży robią Forga już 9 miesiąc - no qrwa DYNIA! Zanim go ukończą to na serwerach zostaniesz tylko Ty z Daddym - może do tego czasu w końcu dodadzą coopa do tej 1 misji w 1 biomie, to sobie przejdziecie 8 raz grę, w której pomimo tego, że kompletnie nic się nie dzieje, to i tak scenariusz nie trzyma się kupy. Patrząc na talent tych ludzi idę o zakład, że nawet jak już tego Forga wyplują to kolejne 6 miesięcy będą robić opcje matchmiaking, o ile w ogole jest planowany. W sumie trzeba mieć naprawdę nie lada talent by zmarnować taki potencjał, no ale MC stał się niezwykle ludzki w porównaniu z CE - to najważniejsze! No ale przepraszam, już nie marudzę - byle tak dalej 343! Trzymam kciuki i wracam do tych 5 map na krzyż! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Wszyscy wiemy że Halo Infinite jest dalekie od ideału i jakie ma problemy, wszystko co napisałeś o tej grze jest prawdą. Ale to nie znaczy, że nie można już pisać pozytywnych opinii. Zwłaszcza jeśli coś faktycznie jest pozytywne. I tak, do tych rzeczy spokojnie można zaliczyć kampanię singlową, a wkrótce też i Forge, który zapowiada się że będzie tak rozbudowany i zaoferuje takie możliwości, że nie będzie mieć odpowiednika w żadnej innej grze. Nie mówię że nie można marudzić, bo sam to robię, ale proszę tylko abyś potrafił uszanować czasami cudzą opinię inną twoja i to że w tym temacie można też od czasu do czasu wrzucać pozytywne informacje na temat gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 eh ciężkie jest życie fana Halo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 teraz tylko niech dadzą AI i ludzie sami sobie zrobią dodatki do kampanii, szybciej niż 343 xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patoslaw 11 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Jeżeli jest ktoś chętny na multi to serdecznie zapraszam. GT: PatoslawPl I jedziem z kurwami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Dodali już tego coopa co niby w sierpniu miał być? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Dziś ma być jakiś announcment z roadmapa - czyli pewnie jakieś opóźnienie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Łatwiej zamknąć całe studio i zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Serio, tyle kasy wpakowane w produkcje i nie potrafią wypuścić coopa w kampani, gdzie większość małych studiów ma to na premierę? Dramat. Z drugiej strony jak widzę kto tam pracuje to już mnie to nie dziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) W EU jeszcze są gracze? Jak grałem ostatni raz to 7 z 10 meczów grałem z amerykanami a w tych 3 miałem amerykanów którzy się połączyli na EU serwer Polecam przejrzeć też komentarze pod tym. Konsolowy standard "esportu" i serwery jak w 2010 Edytowane 1 Września 2022 przez UberAdi Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Ostatnio jak grałem to też łączyło z jankesami. W menu ping 20 a w meczu 100 za fajnie się tak nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 a to niech się pierdolą, gra leci z dysku Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Ja jebie kolejny 6 miesięczne sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 To dlatego pisali o 10 letnim wsparciu. Też chyba w końcu oszczędzę trochę miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Co za c00rwa jełopy xD Za tego coopa w lokalu powinni zgnić w Sztumie, ray-tracing też pewnie osrany bo trzeba raz na pół roku skórkę do gnata wrzucić i troszkę za dużo robotki się robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi