ASX 14 593 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 "focus only on multiplayer" Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 3 mapy zamiast 2. No nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 RIP Halo. Infinite najgorsza część obok odsta. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Kampania od czasów czwórki była dla mnie jedynie dodatkiem do multiplayera, ale jak przysiadłem do Infinite to się oderwać nie mogę. Żałuję tylko, że pomimo tego, że wymuszony został cross-play to i tak brakuje graczy do rankedów w naszej szerokości geograficznej. Więc albo grasz z lagami albo nie grasz. Słabiutko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 5 map z forge trafi do matchmakingu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 No i spoko ta nowa playlista z mapami z Forge. Zarówno remake Midship jak i Damnatation są wykonane na takim poziomie że nie odstają wizualnie od map przygotowanych przez developerów, co robi wrażenie. Trochę nie grałem więc dostaje baty, ale jak znowu trochę pogram to powinno być dobrze. Z tego co czytam ta Playlista będzie na stałe i będzie stale aktualizowana o nowe mapy, tworzone przez społeczność. I dobrze bo dla mnie największy problem multi Infinite to mała ilość map i trybów. A za miesiąc nowy sezon i znowu 2 nowe mapy, wraca DMR i nareszcie dodadzą Infekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Skończyłem kampanię - intensywną, emocjonującą i chyba najlepszą z jaką miałem do czynienia w serii. Linka i wertykalność poziomów nadają dynamiki do tak już widowiskowych starć. Cholera, jeśli TAKĄ kampanię dostarczyło w bólach 343i to ja już jestem spokojny o przyszłość serii. FENOMENALNIE się przy tej grze bawiłem. Swoją drogą - gra w otwartym świecie nie prezentuje się jakos szczególnie, ale skyboxy i cały styl graficzny wpadł mi w oko. Zaś wewnątrz baz - szczegółowe, ostre tekstury, świetne odbicia, a animacje postaci to już w ogóle poezja: przylepienie plazmowego wścieka elity, szarżujący wróg zabity w biegu zatacza się, broń rozpryskowa obraca przeciwnika wokół jego własnej osi, postrzelone w skrzydło latające małpy kręcą się jeszcze przez chwile w powietrzu nim rozbiją się o ścianę. MIÓD NA MOJE OCZY. Cholera, ale się podjaralem, dawno nie grałem w coś tak dobrego. 4 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 No bo to po prostu bardzo dobra gra jest. Szkoda że cieniem na całość rzuca się multiplayer i to jak 343 nim nieudolnie zarządza. Mam też obawy że przejście na Unreal Engine sprawi że Halo może zatracić ten klasyczny feeling, który tak dobrze opisałeś. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Wciąż mam ciary po tej walce, absolutny majstersztyk w budowaniu klimatu w przecież zwykłym shooterze. Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 knurzak jak w zegarku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Infinite to pierwsza gra z serii która ma dobre starcia z bossami. A prób było wiele, próbowało Bungie w Halo 2 z Tartarusem i w Halo 3 z 343 Guility Spark. Było niesławne QTE z Didactem w Halo 4, a o Wardenie w Halo 5 nawet nie ma co wspominać. Tutaj nareszcie to wypaliło. A starcie z Jegą to mała wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 (edytowane) Ograne wszystkie te nowe mapki, ogólnie są bardzo fajne, jedna jak dla mnie wyraźnie odstaje jakością, ale reszta zrobiona tip top. Ogólnie pod względem map, brakuje czegoś na btb, tutaj jest za mało, przez co często gra się na jednej ( nienawidzę matchmakingu ). O ile na ogólną liczbę map narzekać aktualnie nie mogę, to no trochę za mało się dzieje pod względem trybów czy broni, żadnychowości i trochę pod tym względem wieje nudą. Ostatnio gram trochę częściej, no ale gameplay jest tip top, więc potyczki dalej są wysokiej klasy. Edytowane 15 Lutego 2023 przez Moldar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Ostatnio miał miejsce spory wyciek dot. Infinite, więc wrzucam w spoiler Nowe mapy: Spoiler Nowe bronie i pojazd: Spoiler Nowy shotgun DMR Falcon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Te mapki to w których trybach? Dzisiaj grałem Ranked i znów stare mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 18 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 W 3 sezonie będą tylko 2 nowe mapy, ta pustynna do BTB i zimowa do trybow 4 vs 4. Reszta będzie w następnych sezonach. ja w rankingi nie gram, nie mam zdrowia już na takie trajhardowanie, ale bardzo spoko wypadła ta nowa playlista z mapkami z Forge, z remakami map z Halo 1 i 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Jakby komuś umknęło to serial Halo jest dostępny na nowej platformie Sky Showtime. Miesiąc w promce za 12,50zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 21 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 Wiem, że robię z siebie whiskera, ale gurwa jak zacząć tą kampanię ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 pobierz język angielski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 24 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Cytat Forge map "Art's Room" coming to matchmaking New "Escalation Slayer" mode New "Oasis" BTB Map New "Cliffhanger" and "Chasm" Arena maps New "Shroud Screen" equipment New "M392 Bandit" weapon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 oficjalne wideo z prezentacją trzech nowych map jednocześnie w sieci pojawiły się sporo gameplayów z map, które trafią do gry w przyszłych sezonach. Wiele z nich wydaje się skończona lub prawie skończona. Spoiler Podoba mi się różnorodność wizualna, mapy w czwórce czy piątce kojarzyły się głównie z chłodnymi jakimiś bazami UNSC, w Infinite wygląda na to że będzie bardziej różnorodnie. A takie mapy jak Forbidden Map czy Forest Map mają wyczuwalny vibe Halo 2 czy Halo 3 od Bungie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 stoi siur, czekam mocno na te mapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 A ten battle royale czy co miało być to umarło? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 3 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 2 minuty temu, Moldar napisał: A ten battle royale czy co miało być to umarło? Wg informacji miał się rozrosnąć i zostać przeniesiony na Unreal Engine 5 i wyjdzie teraz jako osobna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 W dniu 21.02.2023 o 19:48, ASX napisał: pobierz język angielski Dziękuję kolego, pograłem już trochę i stwierdzam, że bardzo fajnie wyszedł im ten singiel. Może w dalszej części gry na mapce pojawia się za dużo zbieractwa, ale przecież to wszystko jest opcjonalne. Samo strzelanie do oponentów top, a linka super poszerza movement. Oprawa graficzna mocno nierówna, ale na zachodach słońca można na chwilę przystanąć i zrobić ładne screeny. Kto tak jak ja odwlekał przejście singla ten niech zasiada, jestem świeżo po przejściu MW2 i muszę przyznać, że Halo mnie bardziej zassało. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Dzisiaj startuje nowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi