ASX 14 653 Opublikowano 7 marca 2023 Autor Opublikowano 7 marca 2023 W ogóle do mnie nie trafia to silenie się na opowiadanie jakieś historii w trybie który polega na zabijaniu się kilku/kilkunastu graczy, ale muszę przyznać że cutscenka wyreżyserowana fajnie. Można już pobierać Season 3, ponad 24gb na XSX Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 7 marca 2023 Opublikowano 7 marca 2023 Stażyści w 343 nie podołali. Na PC po aktualizacji gra nie działa Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 marca 2023 Opublikowano 8 marca 2023 Trochę pograne, ogólnie jest fajnie, z jednym małym zgrzytem. Dobrze, że przygotowali osobny tryb do nowych map, to przynajmniej te arenowe mozna od razu sobie sprawdzić. Chasm jest trudną mapą, ciasno, wiele platform, z czego jedna taka mała na samym środku mapy i co śmieszne, jest punktem w king of the hill, więc bywa tam intensywnie. Cliffhanger będzie jedną z moich ulubionych, klimatem przypomina Reach, jest bajecznie wykonana. Oasis kolejna fajna mapa pod b2b, no ale ciężko trafić, bo została wrzucona do trybu b2b ze wszystkimi mapami, a jak już się udało wbić, to runda się skończyła w 3 minuty Nowa umiejętność wprowadza sporo zamętu, więc sprawdza się idealnie, broń też ok, ale żadna rewelacja. Ogólnie jest na duży plus, no ale dalej bez infekcji i grifball 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 8 marca 2023 Autor Opublikowano 8 marca 2023 Cliffhanger wizualnie bardzo spoko, faktycznie przypomina klimatem Reach Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 W dniu 3.03.2023 o 08:24, ASX napisał: oficjalne wideo z prezentacją trzech nowych map jednocześnie w sieci pojawiły się sporo gameplayów z map, które trafią do gry w przyszłych sezonach. Wiele z nich wydaje się skończona lub prawie skończona. Ukryj zawartość Podoba mi się różnorodność wizualna, mapy w czwórce czy piątce kojarzyły się głównie z chłodnymi jakimiś bazami UNSC, w Infinite wygląda na to że będzie bardziej różnorodnie. A takie mapy jak Forbidden Map czy Forest Map mają wyczuwalny vibe Halo 2 czy Halo 3 od Bungie. Czyżby zaczynali odbijać i szli w dobrym kierunku? Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 10 marca 2023 Opublikowano 10 marca 2023 Mam nadzieję, ze barany z 343i szybko naprawia to, że przy każdym uruchomieniu odpalają się filmiki z tego sezonu i za każdym razem FOV wraca do domyślnych. No kurwa czy oni używali tylko Quick Resume i nie zauważyli tak wkurwiających rzeczy? Jebana banda amatorów. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 10 marca 2023 Opublikowano 10 marca 2023 Quick resume i tak jest spierdolone jak w każdej grze która wymaga podłączenia do serwerów. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 10 marca 2023 Opublikowano 10 marca 2023 QR było spierdolone na maxa przed patchem. Nie dało się grać po sieci przy wznowieniu. Teraz zwykle łapie połączenie (ale nie zawsze) i pewnie się na tym skupili i był to dla nich sukces tak wielki, że nie sprawdzili takich podstawowych rzeczy. Cytuj
mausenberg 76 Opublikowano 11 marca 2023 Opublikowano 11 marca 2023 (edytowane) 15 godzin temu, Ins napisał: Mam nadzieję, ze barany z 343i szybko naprawia to, że przy każdym uruchomieniu odpalają się filmiki z tego sezonu i za każdym razem FOV wraca do domyślnych. No kurwa czy oni używali tylko Quick Resume i nie zauważyli tak wkurwiających rzeczy? Jebana banda amatorów. Czego sie spodziewać bo baranach, którzy na PC nowym sezonem swojej gry psują... swoją gre? Masa w********ch ludzi w komentarzach, że nie mogą grać (na róznych konfiguracjach sprzętowych) a włączenie PLAY daje kompoletnei NIC. Czyli co... przed aktualizacją nie sprawdzili czy sie po prostu uruchamia na róznych komputerach? Ważne, że są kocie uszka, breloczek i nowy kolor w naramienniku. Ja******e, co sie porobiło z tymi grami?? Edytowane 11 marca 2023 przez mausenberg 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 31 marca 2023 Autor Opublikowano 31 marca 2023 xd Joe Staten odchodzi z Microsoftu Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Chce sobie po przerwie kilkumiesięcznej dokończyć kampanię Halo i co? Włączam i kampania niedostępna, trzeba ją pobrać. Grałem kiedyś normalnie no ale dobra, pobiorę. W menu pobierania kampania jest zainstawana, tak samo w zarządzaniu grą z dasha. Co za bubel. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 8 minut temu, Czoperrr napisał: Chce sobie po przerwie kilkumiesięcznej dokończyć kampanię Halo i co? Włączam i kampania niedostępna, trzeba ją pobrać. Grałem kiedyś normalnie no ale dobra, pobiorę. W menu pobierania kampania jest zainstawana, tak samo w zarządzaniu grą z dasha. Co za bubel. Niektórym (w tym mi) pomogła zmiana języka konsoli/systemu na angielski. Cytuj
Czoperrr 5 118 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 35 minutes ago, Paolo de Vesir said: Niektórym (w tym mi) pomogła zmiana języka konsoli/systemu na angielski. Pobrałem język angielski i ruszyło Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 15 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 15 kwietnia 2023 Frank O'Connor pracał przy Halo od czasów Halo 2 . Czyli z 343 odeszło całe kierownictwo, a Halo chyba czeka nowy start.... Znowu. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 11 czerwca 2023 Opublikowano 11 czerwca 2023 Za 9 dni premiera nowego sezonu do tego trupa a na dzisiejszej konferencji cisza, woleli pokazać kolejny sezon Overwatcha Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 11 czerwca 2023 Opublikowano 11 czerwca 2023 W dniu 15.04.2023 o 19:36, ASX napisał: Frank O'Connor pracał przy Halo od czasów Halo 2 . Czyli z 343 odeszło całe kierownictwo, a Halo chyba czeka nowy start.... Znowu. Halo potrzebuje przerwy i poważnego reboota. Za to MS potrzebuje nowych, ekscytujących IP. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 14 czerwca 2023 Opublikowano 14 czerwca 2023 Nie dało się tego na showcase pokazać? Będzie grane Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 21 czerwca 2023 Opublikowano 21 czerwca 2023 Infekcja bardzo spoko, ale te wampiry "alfa" muszą trochę lepiej ogarniać bo mają swoje unikatowe umiejętności, które trzeba dobrze wykorzystywać aby wygrać, bo kolejne tych umiejętności jak niewidzialność już nie mają. Bardzo spoko update, menu główne jakby stabilniejsze, oby tylko ustawienia się nie resetowały. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Podobno ma wrócić Firefight z opcjami Forge No zaczynają trochę ogarniać kuwetę, ale boli strasznie brak aktualizacji do singla Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Jak zwykle kurwa oni nie potrafią ogarnąć zwykłej rzeczy jak rotacja map. Już pare dni od nowego sezonu a ja nie zagrałem ani razu na najnowszej mapie BTB i areny, tylko do obrzygania wszystko z podstawki czym już rzygałem dwa lata temu. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Ja po updacie mam wywalanie do dashboarda albo zawieszanie się gry co kilka meczy ... Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 26 czerwca 2023 Autor Opublikowano 26 czerwca 2023 forge'owy remake plazy z Halo 5 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Super no Dajcie już spokój z tym trupem, Halo nie ma podobnie jak 343. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Nie wiem co to za bełkot wyżej, super się gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi