Opublikowano 27 czerwca 20231 r Autor W sezonie piątym z kolei będą dwie nowy mapy do Areny Crystal Cave i Forbidden Szczególnie Crystal Cave wizualnie wygląda bardzo ładnie.. Do tego powinni też dodać Falcona, Firefighta i mam nadzieje że jakąś mapę do BTB
Opublikowano 29 czerwca 20231 r Doszła kolejna mapa, rimejk plazy z halo 5. Ogólnie map sporo, muszą to dobrze rotować, bo już nie mogą ich wrzucić do jednego worka.
Opublikowano 12 lipca 20231 r Zauważyliście ciekawą zależność, że tak jakby wsparcie gry przyspieszyło pomimo zwolnienia znacznej części ekipy? Wniosek jest taki, że mniejszy team zaczął pracować wydajniej
Opublikowano 12 lipca 20231 r Autor Bardzo spoko ta nowa playlista, można się trochę poczuć znowu jak 2007 kiedy miało się kilkanaście lat i napierdalało na Valhalli i Last Resort. Czuć co prawda, że balans kuleje bo przydałaby się BRka na start i jak dla mnie za dużo spawnuje się pojazdów i power weapons ale i tak odżywają wspomnienia.
Opublikowano 19 lipca 20231 r W dniu 12.07.2023 o 11:22, SnoD napisał: Zauważyliście ciekawą zależność, że tak jakby wsparcie gry przyspieszyło pomimo zwolnienia znacznej części ekipy? Wniosek jest taki, że mniejszy team zaczął pracować wydajniej Chyba nie ma na świecie firmy w której zwolnienia, nie wpłyną na wydajność i pracowitość pozostałych roboli. BTW tyle nowego contentu, chyba sobie zainstaluję i ponoobie trochę.
Opublikowano 19 lipca 20231 r Autor Z tym że wiemy że przynajmniej część zwolnionych pracowników pracowała właśnie nad tym contentem, który otrzymujemy teraz. A skutki zwolnień sprzed kilku miesiecy i jak wpłyną one na dopływ nowej zawartości do Infinite tak naprawdę zobaczymy dopiero za jakiś czas czas. Ja mam negatywne przeczucie i myślę że sezon piąty z 2 nowymi mapami i trybem firefight może być ostatnią dużą aktualizacją jaką dostanie Infinite. Widać to po zwolnieniach i po tym że w tym sezonie zabrakło kasy na cutscenki że Microsoft przyciął budżet. A szkoda, bo spędziłem już ponad 500 godzin w tym Halo i uważam że pod względem gameplayowym to moje ulubione Halo i żałuje że nigdy prawdopodobnie nie osiągnie swojego potencjału.
Opublikowano 31 lipca 20231 r W dniu 12.07.2023 o 12:22, SnoD napisał: Zauważyliście ciekawą zależność, że tak jakby wsparcie gry przyspieszyło pomimo zwolnienia znacznej części ekipy? Wniosek jest taki, że mniejszy team zaczął pracować wydajniej Od jakiegoś tygodnia regularnie katuję Infinite w PvP i muszę przyznać, że wsparcie to teraz kawał porządnej roboty - może nic ponad standardy branżowe, ale mecze "każualowe" odnajduję w moment, a i mapek jest naprawdę sporo. Czuć, że 343i nabrało wiatru w żagle i jeszcze ten materiał w PSXE o Polish Halo Community.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r Wkręciłem się ostatnio w multiplayer na PC. Chociaż zazwyczaj dostaje srogi wpierdol to bawię się świetnie. Oczywiście najlepszy tryb to bitwy zespołów.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r Ja ostatnio znów próbowałem pograć i 4 z 5 meczów grałem z amerykanami na pingu 120 więc nie ma sensu. Baza graczy w Europie jest nadal zbyt mała żeby komfortowo pykać w ciągu dnia.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r Teraz, UberAdi napisał: Ja ostatnio znów próbowałem pograć i 4 z 5 meczów grałem z amerykanami na pingu 120 więc nie ma sensu. Baza graczy w Europie jest nadal zbyt mała żeby komfortowo pykać w ciągu dnia. Grasz Rankedy, prawda? Ja miałem podobne problemy, więc przerzuciłem się na Team Slayer gdzie graczy znajduje w ciągu 30-60s, dobre pingi i wróciła mi przyjemność z gry.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Grasz Rankedy, prawda? Ja miałem podobne problemy, więc przerzuciłem się na Team Slayer gdzie graczy znajduje w ciągu 30-60s, dobre pingi i wróciła mi przyjemność z gry. Tak, grałem tylko rankedy. W team slayer zaczynasz z BRem? Te inne tryby olewałem bo assault rifle jako początkowa broń całkiem zmienia gameplay.
Opublikowano 16 sierpnia 20231 r Teraz, UberAdi napisał: Tak, grałem tylko rankedy. W team slayer zaczynasz z BRem? Te inne tryby olewałem bo assault rifle jako początkowa broń całkiem zmienia gameplay. Tak, BR albo AR (czasem obie), w zależności od mapy.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Na Xboxie też tyle się czeka na jakis mecz rankingowy? Normalne bitwy drużyn znajduje mi natychmiastowo, natomiast na rankingowe czekam po kilka minut. Gra międzyplatformowa działa tylko na rankingowych? Lepiej mi w nich idzie więc chyba siekam graczy grających na padach
Opublikowano 9 października 20231 r Autor W dniu 24.08.2023 o 09:58, Czoperrr napisał: Na Xboxie też tyle się czeka na jakis mecz rankingowy Też, polecam zwykle playlisty, o wiele więcej ludzi i przyjemniejsza rozgrywka Sporo fajnych rzeczy w nowej akutalizacji 18 pazdziernika
Opublikowano 14 października 20231 r Autor Do Forge trafi też zaawansowany system AI, który pozwoli tworzyć nowe mapy do Firefighta, tryby PvPvE i proste misje firefight dostanie 9 map na start w tym 3 stworzone przez społeczność gameplay:
Opublikowano 16 października 20231 r Dawno nie grałem a swojego czasu wymiatałem na xboxie warto wracać ? Jak z graczami?
Opublikowano 16 października 20231 r Na rankedy czeka się długo, na te popularne playlisty to szuka szybko.
Opublikowano 18 października 20231 r W dniu 14.10.2023 o 23:00, ASX napisał: Do Forge trafi też zaawansowany system AI, który pozwoli tworzyć nowe mapy do Firefighta, tryby PvPvE i proste misje firefight dostanie 9 map na start w tym 3 stworzone przez społeczność gameplay: Dla mnie bomba. Boję się tylko, że to szybko zdechnie przez zbyt małą liczbę graczy. Trzeba było zwolnić 1/3 studia żeby gra zaczęła dostawać konkretny content...