Skocz do zawartości

Halo Infinite

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Szymek napisał:

No jestem też pozbawiony sentymentu do pierwszych Halo a wiadomo że to suka jest :)

Sentyment nie ma nic do rzeczy. Reach jest bardzo dobra odslona Halo i lepiej zrobiona gra niz czesci 1-3 razem wziete. Skoro prawdziwi fani uwazajacy H:CE za dzielo sztuki tak mocno narzekali na Reach to nie dziwne, ze Infinite wyszlo jak wyszlo.

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

Przecież w Reach nie dało się wspinać ;]

Ano może byc xD widocznie tak to zapamiętałem że można było bo czułem duży pozytywny skok jeśli chodzi o mobilność postaci :)

Opublikowano

mam wrażenie że pisałeś o piątce ;] tam był pierwszy skok jeśli chodzi o mobilnosć, drugi to dodanie linki w Infinite 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, ASX napisał:

mam wrażenie że pisałeś o piątce ;] tam był pierwszy skok jeśli chodzi o mobilnosć, drugi to dodanie linki w Infinite 

Nie to żebym się tłumaczył ale w 5 grałem pierwsza. Zrobiłem długa przerwę i jechałem chronologicznie jedna po drugiej. Może z pośpiechu napisałem o tym wspinaniu, nie pomyślałem :lapka:

Edytowane przez Szymek
  • Plusik 1
Opublikowano

to nie jest żadna nowa informacja bo cytat z artykułu Jasona Schreiera, pochodzi z 8 grudnia 2022 r. i był już tutaj wielokrotnie dyskutowany. Nie wiem w ogóle czy ktoś czytał go w całości (czasami mam wrażenie że nie), ale ten artykuł ma wydźwięk pozytywny, bo opisuje jak 343 pomimo problemów z developingów wyszło z Infinite na prostą dzięki Statenowi i rocznemu opóźnieniu.

Zresztą sam Jason  Schreier porównuje developing do produkcji God of Wara z 2018 r., który też borykał się ze sporymi problemami i z którego też wycięto sporo contentu i który ostatecznie, podobnie jak Infinite zebrał bardzo dobre recenzje. 

Opublikowano
W dniu 10.07.2022 o 17:52, ASX napisał:

to nie jest żadna nowa informacja bo cytat z artykułu Jasona Schreiera, pochodzi z 8 grudnia 2022 r. i był już tutaj wielokrotnie dyskutowany. 

Jason chyba też kupił tego deloreana z lego, wtedy by się wszystko zgadzało.

Opublikowano

W skrócie: system próbuje nas utrzymać na win rate 50%, jeśli wygrywamy za dużo to losuje nam słabych graczy do drużyny

Ahh te nowoczesne granie online :banderas:

Opublikowano

Trochę slabo trzymać kciuki za zwolnienie ludzi. Zwłaszcza teraz gdy wreszcie, za trzecim podejściem udało się im zrobić dobre Halo, w którym czuć ducha starych odsłon od Bungie. Więc pasja do marki tam jest.

No ale to co się dzieje po premierze jak zarządzana jest ta gra i studio, zasługuje na każdą krytykę i powinny polecieć głowy za to się odpierdala od premiery.

Opublikowano

Kolego, ale bądźmy poważni - to developerzy, znajdą robotę w moment. ;) Sam fakt, że udało im się dowieźć grę nie zasługuje na żadną pochwałę, bo była w piekle twórczym, wyleciało z niej więcej niż zostało, nie prezentuje się jakoś dobrze, a to co twórcom wyszło - olali brakiem wsparcia.

Tu nie mam litości, trzeba kogoś kto zrobi z tego markę 10/10 albo niech chociaż 343i zajmie się czymś swoim, bo męczą się tylko z tym Halo.

Opublikowano
22 godziny temu, helganin napisał:

Nie mogę odpalić kampani, mam napisane że trzeba pobrać. Klikam w pobierz to pokazuje że mam zainstalowaną. Odinstalowałem, zainstalowałem ponownie w grze i nadal nic. Jak to ogarnąć?

próbowałeś zainstalować grę bezpośrednio z Microsoft Store, a nie apki Gamepassowe, ludzie piszą że to pomaga

Opublikowano

dziwne, ja też miałem ten problem ale odinstalowanie gry i instalacja MS Store pomogło przy najmniej na jakiś czas. Bo wczoraj  chciałem sprawdzić jak Infinite radzi sobie na moim RTXie i znów widzę że wyszarzyło mi kampanię, jakbym jej nie pobrał xD Dzisiaj po pracy sprawdzę czy znowu pomoże instalacja z MS Store

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

dziwne, ja też miałem ten problem ale odinstalowanie gry i instalacja MS Store pomogło przy najmniej na jakiś czas. Bo wczoraj  chciałem sprawdzić jak Infinite radzi sobie na moim RTXie i znów widzę że wyszarzyło mi kampanię, jakbym jej nie pobrał xD Dzisiaj po pracy sprawdzę czy znowu pomoże instalacja z MS Store

Daj proszę znać jak sprawdzisz, bo może ja coś źle robię. :( 

Opublikowano

Ja grałem tak, że multi mam na Steamie a na apce xboxa tylko kampanie ściągałem i działało.

Ktoś tu kiedyś pisał, że miał ten problem i zmiana języka w grze pomagała ale nie wiem ile w tym prawdy

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, UberAdi napisał:

Ktoś tu kiedyś pisał, że miał ten problem i zmiana języka w grze pomagała ale nie wiem ile w tym prawdy

Problem rozwiązało: instalacja języka angielskiego

Tylko zainstalowałem, nie zmieniałem i kampania się odblokowała. Dzięki :)

• Dzięki 1