MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 akurat design tutaj to jakaś abominacja i nieudane połączenie Halo 3, Halo 5 i HW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 O czym wy pie.rdolicie, w Halo 5 to nawet nie mogłem w przeciwnika trafić, tak sie wszystko zlewało plus ten natlok filtrów, obrzydliwe. Tu akurat w Infinite dobrze poszli, czyste wizualia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Ta gra na milion procent przeszła przez development hell i pewnie był reset prac, może nawet nie raz. Nie wiedzieli w którą stronę pójść, czy ciągnąć to co było w Halo 4/5 czy może pokusić się o nawiązanie do HW2 i wyszła taka (pipi)zka bez grafiki W zasadzie nie ma żadnych nawiązań do Halo 5, co prawda fabularnie był trochę kasztanem ale wypadałoby napomnieć gdzie jest Blue Team, Cortana, Locke, Promethanie? Nie dość że grafika to żart to jeszcze sam gameplay to po prostu Halo, będzie dobry ale skoro to miał być showcase to może wypadałoby pokazać coś ciekawszego niż pierwszy lepszy encounter z Covenantami? może jakaś walka ze scarabami albo potężnymi jednostkami Banished? jezu jak ciężko to rozchodzić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) 17 minut temu, kubson napisał: niestety gracze to toksyczna spolecznosc i przeciez wylewali mega hejt na 343 za design h4 oraz h5, To teraz spadnie kolejna fala. Najgorsze jest to, że nawet jak mieli potężny sprzęt i jakąś wizję to i tak została ona stłamszona przez ograniczenia XOS. (pipi)a, a mogli zrobić tak, że najważniejsze marki XSX i PC only, a pomniejsze gry jeszcze na starszą generację. Miałem nadzieję, że przekonam się do singla Halo, zwłaszcza słysząc o reboocie, ale nie wygląda to najlepiej. GWARANTUJĘ Wam, że gdyby nie ten pokaz Halo to sama konferencja miałaby zdecydowanie lepszy wydźwięk, a tak gwóźdź programu zdaje się być gwoździem do trumy 343i. Edytowane 23 lipca 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Ja jako weteran serii: H: Reach -> H3 - > H2 -> HCE:A -> H4 -> H5 -> H:MCC Osobiście uważam że Infinite to nie ma być 6tka tylko pomost pomiędzy a 5. W związku z tym zdecydowano sie na jakosc grafiki która odpali na laptopie biznesmena/Xbox one czyli jak największy target tak aby zwróciły sie koszty. Widze tez ten tytuł jako przyszły F2P po 2 latach, przynajmniej multi. Mega zachowawczo to wyglada i znaczniki kojarzą sie z asassynami ale mimo to jestem dobrej myśli ponieważ 343 pokazało wiele ale nie odsłonili jeszcze wszystkich kart. Dlaczego Infinite? Będą dodawane misje do singla tworzone przez społeczność w Forge? Czy tym razem bez sprintu w multi? Nowa frakcja o której jeszcze nie wiemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Infinite, bo gra bedzie oferowac niekonczace sie mikrotransakcje Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Bo statek tak sie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Nie no obecnie halo bez sprintu to jak wyścig żółwi. Mogliby wy(pipi)ać ten osrany ground pound. Gunplay wygląda podobnie do h5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Tak na poważnie pisząc, to przecież ten pierwszy zwiastun wyglądał bardzo fajnie graficznie. Ewidentnie mieliśmy tutaj jakieś developerskie piekiełko + 343i płaci też cenę, że gra koniecznie musi być launch konsoli. Na tym nowym gameplayu wszystko takie surowe (i nie chodzi mi tylko o grafikę), jakby dopiero zaczynali pieścić gierkę i szukać jej dokładnej tożsamości. Choć z drugiej strony przynajmniej nie ściemniają i pokazują jak rzeczywiście się to w tym momencie może prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Powiem tak, mnie ten pokaz Halo wyleczył z zakupu XSX w okolicach premiery. Gra w takiej formie pójdzie pewnie na moim komputerze w 1440p/60 i w takiej formie ogram. Rozczarowanie niesamowite, znacząco pogorszyło to jakość całego show. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Grać jak zwierzę w halo na myszce. Nie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 856 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Bo na pc trzeba grać na myszce xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 1 minutę temu, lpcl napisał: Grać jak zwierzę w halo na myszce. Nie dziękuję. lmaooooo elegancko pad od XOne i gramyyy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 No i jak będziesz grał pad vs mycha na PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Multi? Np. na konsoli którą mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Jednak trochę w tym masochizmu jest. No chyba, że masz xonex, bo już takie h5 na one w porównaniu z podrasowaną wersją na x biednie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 9 minut temu, lpcl napisał: Jednak trochę w tym masochizmu jest. No chyba, że masz xonex, bo już takie h5 na one w porównaniu z podrasowaną wersją na x biednie wygląda. Que? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Banished z Halo Wars 2 Banished z Infinite główny zły z Halo Wars 2 jakiś śmieć z Infinite SPENCER KURWO JEBANA PRZESTAŃ MI HALO PRZEŚLADOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) No jeśli to na most powerful console tak wygląda to aż strach pomyśleć jak na xos to będzie wyglądać więc jeśli miałbym grać w multi na s to oczy by mi krwawiły. Ciekawe jakie będą różnice pomiędzy onex i series x? Pływające 4k i trochę ficzerów graficznych? Edytowane 23 lipca 2020 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 32 minuty temu, lpcl napisał: No jeśli to na most powerful console tak wygląda to aż strach pomyśleć jak na xos to będzie wyglądać więc jeśli miałbym grać w multi na s to oczy by mi krwawiły. Ciekawe jakie będą różnice pomiędzy onex i series x? Pływające 4k i trochę ficzerów graficznych? Obawiam się, że tak sam, aaaale... 900p/30 i mniejszy zasięg rysowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 ja je,bie ogladnalem dwa razy material w 4k i za kazdym razem dostaje wiekszego wk,urwa, (pipi)ac, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 Jak to na one x będzie w 900p to może inną grę oglądaliśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 2 minuty temu, lpcl napisał: Jak to na one x będzie w 900p to może inną grę oglądaliśmy? Que? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Que? No (pipi)a czytaj że zrozumieniem. Pisałem o różnicach między xox a series x a ty piszesz, że 900p. Czego tam jeszcze nie rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi