Skocz do zawartości

Halo Infinite

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brak bety multi jest troche niepokojacy, beta Halo 5 miala premiere w grudniu 2014, a gra zostala wydana w pazdzierniku 2015,

cos czuje ze bedzie mocny zawod i multi beznadziejne jak w Gears 5

Opublikowano
7 minut temu, kubson napisał:

brak bety multi jest troche niepokojacy, beta Halo 5 miala premiere w grudniu 2014, a gra zostala wydana w pazdzierniku 2015,

cos czuje ze bedzie mocny zawod i multi beznadziejne jak w Gears 5

(pipi)a kolejnego roku z h5 już nie wytrzymam. 

Gdzie ten sznur? 

Opublikowano

ja ostanio zaczalem grac i z diamentu spadlem na platyne 

8 minut temu, 20inchDT napisał:

multi w gears 5 nie jest beznadziejne.

masz racje jest chu,jowe i nie ma startu do 4

Opublikowano (edytowane)

diament6 (tylko team slayer) ale czasem czuję się jak po samobiczowaniu, gdybym był bardziej wrażliwy to po partyjce płakałbym pod prysznicem z 15 min. 

Edytowane przez lpcl
Opublikowano

Co Cię męczy? Rubber banding? Lagi? U mnie w godzinach porannych/południowych nawet nie ma co szukać gry bo dobiera autralijczyków i jankesów. Gry gdzie seria w klatę w zmiękczonego wroga i tak kończy się moją śmiercią. Jedyna sensowna pora na granie to popołudnie/wieczór/noc kiedy już mam attention span dżdżownicy. xdd

Daliby już betę tego Halo.

Opublikowano

(pipi)owe serwery, kosmiczny matching, jakieś (pipi) mapy z forgea. 

Opublikowano
2 minuty temu, kubson napisał:

no glownie sie gra na 5. mapach z czego 3 z forga;/ na overgrowth chyba z rok nie gralem 

W team slayer już jej nie ma, tak jak molten i jeszcze jakiejś mapy. 

Opublikowano
6 minut temu, kubson napisał:

nie bedzie bety, nie ma czasu no chyba ze debile wydadza HI bez multi xd

W grafie z 2012, bez multi, bez RT pod XSX no chyba już bardziej się zaorać nie mogą :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

W grafie z 2012, bez multi, bez RT pod XSX no chyba już bardziej się zaorać nie mogą :kaz:

Jeszcze ich nie znasz. 

Teraz, kubson napisał:

serio? czemu?  

UJ wie ale to pewnie wina betonu płaczącego na forum do 343. Hardcore gamers kuhwa. 

Opublikowano
6 minut temu, kubson napisał:

no wiem ze byly placze ze to dla camperow ale to duzo lepsze mapy niz te (pipi) z forga 

Za to teraz jest cudownie. Zwłaszcza ta mapa z 2 snajperkami i 2 shotgunami. :)

Opublikowano

Pojawiło się info od pani z wczoraj, że to wczesny build, ale jak dla mnie to na razie taki dmg control.