Opublikowano 10 sierpnia 20213 l Piątka chodzi chociaż w ludzkich rozdzielczości na bazowym one A tak szczerze to zobaczy się efekt w święta na własnym telewizorze.
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l 12 godzin temu, Moldar napisał: Oby na przyszłej prezentacji pokazali singla, premiera niedługo, a jedynie w głowie pokaz z tamtego roku. Singiel? A co tam może być ciekawego oprócz killroomów uruchamianych wciśnięciem przycisku i leveli polegających na "ekscytujących" zadaniach fabularnych polegających na tradycyjnym "szukaniu sygnału"? Tylko i wyłącznie Multi jest interesujący w Halo.
Opublikowano 10 sierpnia 20213 l a co jest interesującego w multi strzelanie bez jakiegokolwiek większego sensu do innych graczy? c'mon
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Autor Nie ma sensu się kłócićz każdy woli co innego. Ja z przyjemnością postrzelam zarówno do hamburgerów w multi jak i krasnali w singlu, chociaż nie ukrywam że znacznie bardziej czekam na to drugie.
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l 7 godzin temu, Czezare napisał: Tylko i wyłącznie Multi jest interesujący w Halo. Ja nawet multi nie będę odpalał. Zaliczy się kampanię i sajonara.
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Autor 1 minutę temu, Ukukuki napisał: Zaliczy się kampanię i sajonara. tylko raz? ja każde Halo kończe przynajmniej kilkukrotnie, pierwsze przejście na heroicu w celu zapoznania się z grą, drugie na legendary samemu, trzecie w kooperacji na legendary, a jak dana część jest dobra to zaczynam zabawę z czaszkami, terminalami i atakami punktowymi
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l 5 i 4 raz skończyłem pozostałe części po kilka razy. Jak kampania będzie zachęcająca to na pewno będę wracał. Może uda mi się 4 jeszcze raz skończyć przed Infinite. Do któregoś Halo grałem na Legendary, teraz już szkoda mi trochę czasu, także Heroic wleci.
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l Pewnie raz się zaliczy singla. Ale multi to będzie mój powrót do grania arenowego i porzucenie battle royal.
Opublikowano 11 sierpnia 20213 l 4 godziny temu, ASX napisał: Nie ma sensu się kłócićz każdy woli co innego. Ja z przyjemnością postrzelam zarówno do hamburgerów w multi jak i krasnali w singlu, chociaż nie ukrywam że znacznie bardziej czekam na to drugie. mnie nie interesuje kto co woli i niech każdy gra sobie jak chce i w co chce (zresztą ja tez sobie postrzelam w multi) po prostu w bardzo łatwy sposób można zdegradować multiplayer do czegoś banalnego, tak jak Czarek zrobił to z kampanią dla jednego gracza Edytowane 11 sierpnia 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 12 sierpnia 20213 l Nie grałem ale dużo oglądałem i widzę i czuję tu dużo klasycznego z Halo z paroma nowymi rozwiązaniami, które mega mi się podobają, jak link i to AI, które co jakiś czas coś dogaduje. Sam gameplay to Halo 1/2/3 czyli te najlepsze, bardzo dobrze, że nie ma tych dashy, mocniejszych dojazdów(choć jest linka, która trochę to zastępuje) ground bomb etc, ale jest wspinanie na przeszkody i sprint. Gunplay z nowego pistola i BR wygląda cudownie i te dźwięki giwer no i podawanie sobie broni granatami czy linką miodzio
Opublikowano 13 sierpnia 20213 l Autor Podobno wyciekło menu z singla, ale śmierdzi fejkiem ze względu na miniaturkę missji i te fioletową ARke Spoiler
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Moze na GC rzuca datę premiery? Juz wiadomo kiedy BF i COD wychodzi.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał: yebane gry usługi ;/ Gdyby Cię jeszcze połowa z tego interesowała. Ważne aby arena był na start.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Akurat singielek bym sobie sprawdził, ale mam wrażenie, że może wyjść z tych 5-6 lat produkcji najmocniejsze 79 w historii. Zaczynam się już powoli przyzwyczajać, że przywilej dostarczania najwyższej jakości przypada na Xboxie jedynie Playground. no ale fakt, najważniejsze żeby arena dostarczyła
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Autor Lipa że nie będzie coopa online i Forge na premierę, duży minus dla 343
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Sorry ale to naprawdę wygląda na zaliczeniowy projekt studenciakow xD jestem fanem Halo ale jak widzę co tu się dzieje to aż mnie telepie
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Tyle lat, rok obsuwy i brak co-op na start...ja jebie co za partacze Zaraz asx będzie bronił że gra rozwijana latami
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Autor 8 godzin temu, Figaro napisał: brak coopa kampani na premierę to konkretna beka Z tego co rozumiem coop będzie tylko na splitscreenie Edit: źle rozumiem, w ogóle nie będzie coopa na premierę i ma być dodany dopiero 3 miesiące po xd 8 godzin temu, Daddy napisał: Zaraz asx będzie bronił że gra rozwijana latami Nie będę, bo nie da się tego obronić
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Ale lipa z tym brakiem coopa, bo kampanie dostawały mocnego kopa przy graniu w parę osób. Ciekawe czy NPC nauczyli się kierować pojazdami : ) Teraz czekam na wiadomość o ilości większych map z pojazdami, może będą z 3 na start.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Brakuje tylko informacji o 5 mapach multi na start i że reszta dojdzie w aktualizacji.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Autor 20 minut temu, łom napisał: Ciekawe czy NPC nauczyli się kierować pojazdami : ) Polecam zawsze zajmować miejsce kierowcy, SI znacznie lepiej strzela niż kieruje a dodatkowo nie ma nic przyjemniejszego niż przejechanie jakiegoś grunta driftując