ASX 14 716 Opublikowano 11 listopada 2021 Autor Opublikowano 11 listopada 2021 dzisiaj o 18 zapowiedź singla od IGN Cytuj
beardo0 128 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Jeszcze ok 3,5 tygodnia do premiery Zobaczymy, co to warte Ostatnie Halo jakimi się jarałem, to Halo 3 ODST i Halo Reach Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Wygląda świetnie i mega miodnie, będzie grane Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 11 listopada 2021 Autor Opublikowano 11 listopada 2021 Obejrzałem wszystkie materiały z gameplayem i aż zęby bolą jak się widzi jak grają ci redaktorzy (szczególnie ten IGN), ale same wrażenia są zaskakująco pozytywne. Mówią o tym że czuć tu ducha Combat Evolved, otwarta struktura wydaje się działać po tych 4 godzinach jakie mieli okazje zagrać i że nie jest to jednak jak wielu żartowało Far Cry: Halo nowe screenshoty Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Sleeper w chuj, no nie przekonali mnie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Najmocniejsze 83 na MC. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Będzie grane wygląda to b.dobrze, mega to wyciągnęli. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Normalnie jakbym widział remake Combat Evolved. Dodali kilka ficzerków i całe szczęście, że nie przekombinowano z czymkolwiek innym. Wciąż to samo mocne Hejlo. No jaram się. 1 Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Obejrzałem te materiały od gameinformera i ign. Podoba mi się to co widzę. Gameplay wiadomo było od początku, że będzie top jak zawsze. Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 11 listopada 2021 Opublikowano 11 listopada 2021 Ja obejrzałem i ciężko nie usnąć, po części przez sposób gry gościa z IGNu a po części przez to, że gra wygląda jak w zwolnionym tempie. I ten FOV jak z klapkami na oczach i bronią na pół ekranu to też tak średnio do prezentacji. Zakładam, że będzie się to dało zmienić. Czekam na multi. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Polecam jest kilka nowych ujęć Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Intensywna końcówka roku, Halo zapowiada się świetnie, oby te open world mnie nie znudził, ale chyba nie będzie z tym problemu. 1 Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Jak posłuchasz co mówią, to zapowiada się to mega struktura open worlda przypomina im serie Batmana Arkham a nie jakieś tam Far Cry i inne shity, MC nie lata i nie wykonuje głupich zadań i nie ma check listy do zrobienia ogólnie są mega na tak i nie mogą się doczekać aby zagrać. Jeszcze to Halo po zamyka mordy Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Z materiałów ciężko cokolwiek powiedzieć o grze. Dziennikarze nie potrafią grać, bardzo statycznie i chyba na normalu, bo przeciwnicy coś mało się ruszają jak dla mnie. Więcej można się dowiedzieć z ich opisów, chociaż i tak z nich wynika, że przez te 4h nie za dużo zdołali zobaczyć. Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Akurat Ci grali na heroicu i akurat Rayan ma pojęcie o grach a w serię Halo zagrywa się od lat. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Słyszałem, że nie ma żadnych fetch questów i innych aktywności poza strzelaniem. Dzięki bogu bo to najważniejsza i najmocniejsza strona tej serii. Też czuje, że będzie sztos. Microsoft daje developerom to czego nie dadzą im biedni wydawcy czyli czas. Ten rok był potrzebny. 2 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 12 listopada 2021 Autor Opublikowano 12 listopada 2021 3 godziny temu, Moldar napisał: Intensywna końcówka roku, Halo zapowiada się świetnie, oby te open world mnie nie znudził, ale chyba nie będzie z tym problemu. Mam podobne odczucia, gra na dostępnych materiałach zapowiada się bardzo fajnie, ale mam obawy co do openworlda, przede wszystkim do jego różnorodności, bo na wszystkich gameplayach oglądam te same skały w otoczeniu tych samych drzew i baz. Mam nadzieję i łudzę się że to celowy zabieg i 343 pokazuje nam lokacje z samego początku gry i jednak pełna wersja zaoferuje bardziej różnorodne lokacje w tym otwartym świecie. Bo inaczej będzie to najnudniejszy wizualnie open world jaki widziałem. Na plus chociaż to że lokacje wewnątrz wyglądają spoko Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) To co widzimy to jakieś pierwsze 4h gry i raczej właśnie to tak wygląda jedyna różnica będzie w porze dnia i tym, że kosmos jest widoczny plus zwiedzenia czegoś ala "lochów", ponoć później mamy do czynienia z typowym Halo gdzie robi się bardziej korytarzowo, więc jak na 4h a pewno 8h jak będzie się chciało wylizać mapę IMO powinno być OK. Edytowane 12 listopada 2021 przez Lord Protector Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Szkoda, że nie udostępnili kodu gry innym recenzentom. Wybranym 2 redakcjom raczej nie wypada napisać niczego negatywnego, bo już nigdy by nie dostali pierwszeństwa na swoje materiały Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 (edytowane) Odpaliłem materiał w 4K i zastanawiałem się co jest nie tak z prezentacją tej gry, odniosłem wrażenie, że przeciwnicy nie współgrają z otoczeniem. Obejrzałem dokładniej i chyba wiem o co chodzi: - broń (np. strzały z broni plazmowej) nie rzucają światła na otoczenie, - otoczenie chyba nie rzuca żadnego wyraźnego cienia na przeciwników, - przeciwnicy już z odległości kilkunastu metrów wyglądają jakby byli wyświetlani w modelach z mniejszą liczbą polygonów (szczególnie Bruty), - nie ma chyba żadnego cieniowania przeciwników. Oby to tak ostatecznie nie wyglądało -_- Edytowane 12 listopada 2021 przez SnoD Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 12 listopada 2021 Autor Opublikowano 12 listopada 2021 Gra jest już w zasadzie skończona, więc nie liczyłbym na jakieś zmiany w oprawie graficznej Cytuj
Soul 1 331 Opublikowano 12 listopada 2021 Opublikowano 12 listopada 2021 Dokładnie Jedyne co to RT po premierze może coś w tej materii zmienić a tak to co widać to będzie nam dane 8 grudnia. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 12 listopada 2021 Autor Opublikowano 12 listopada 2021 IMO nie wygląda to źle, mimo youtubowej kompresji. Nie jest to na pewno najpiękniejsza gra na świecie, ale wstydu też nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi