Skocz do zawartości

Halo Infinite

Featured Replies

Opublikowano

na konsoli nic nie znajduje, poda ktos tu linka do microsoft store skad to mozna sciagnac

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 532,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak komuś nie pasuje to nich nie gra i spierdala z tematu. Zauważyłem że na necie ludzie czepiają się tej gry i analizują wszystko co się da. Żadna inna grą nie była tak brana tak pod lupę jak Halo In

• Gra jest automatycznie jebana i dostaje niższe oceny za to ze jest na xboxie. Ten sam tytuł na Switchu albo plejstejszon by miał wyższe oceny, to oczywiste.   -5% za bycie exem xboxa i -3% z

• No bieganie po pustej kwadratowej hali z perkami. Zupelnie nic mi to nie przypomina. Nic a nic.  343 studio co robisz?  A kizwa kwadraty do multi Crunchuja nas. Musimy cos szybko wymys

Opublikowano

Jakby co na PC idzie mi przez Steama, jak próbowałem przez apkę Xbox to nie działało.

Opublikowano
  • Autor

Pobiera się :banderas:

Opublikowano

Na Series S 18 GB.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano
4 minuty temu, szurubur napisał:

droga ta przepustka sezonowa :(

42pln to drogo? Dość standardowa cena, jak w Apexie czy Valorancie

Opublikowano
1 minutę temu, UberAdi napisał:

42pln to drogo? Dość standardowa cena, jak w Apexie czy Valorancie

hmm to cos zle zobaczylem bo 2800 punktow niby wychodzilo mi ponad 120 zl

Opublikowano

Panowie napiszcie proszę jak już troszkę emocje opadną, jak się w to gra na series S ? Od wczoraj zacząłem poważnie myśleć nad zakupem nowego klocka ale czy jest sens łapać się za mocniejszą wersje jeżeli zależy mi głównie na halo ? :)

Opublikowano
2 minuty temu, Spaulding napisał:

Panowie napiszcie proszę jak już troszkę emocje opadną, jak się w to gra na series S ? Od wczoraj zacząłem poważnie myśleć nad zakupem nowego klocka ale czy jest sens łapać się za mocniejszą wersje jeżeli zależy mi głównie na halo ? :)

Może jeszcze dziś uda mi się zagrać, to dam znać.

Opublikowano

hmm to cos zle zobaczylem bo 2800 punktow niby wychodzilo mi ponad 120 zl

Jak chcesz przeskoczyć 25 poziomów.

Na Islandii 1000 punktów potrzebne do season passa za 29 zł. Działa, sprawdzone wink.gif
Opublikowano
  • Autor

Odpalam pierwszy mecz , a na czacie spamują "HYPEEE" 

Piękna sprawa :banderas:

Opublikowano

Crossplay z myszkowcami z automatu włączony? Pierwsze to lecę do opcji.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
  • Autor

Zagrałem 2 mecze w Big Team Battle i jak na razie super się gra, jutro będzie testowane dłużej

Opublikowano

Narazie po 3 qm, mogę powiedzieć tak: i po co grać w tego niedorobionego buggerfielda i przaśnego coda, jak tutaj jest zarąbisty, tradycyjny arena shooter. Ale dupska pękają, że nie ma Battle royala u towarzystwa wzajemnej adoracji z twitcha.