zloto 737 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Dejmnnnn, widok na końcu 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 19 listopada 2021 Opublikowano 19 listopada 2021 Świetne Widziałem tam ze 2 statki kosmiczne na horyzoncie, ciekawe czy można się dostać na ich pokład. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 listopada 2021 Autor Opublikowano 20 listopada 2021 12 godzin temu, zloto napisał: Dejmnnnn, widok na końcu zapowiedzi dla mnie brzmią fantastycznie. Wg tego co można obejrzeć i przeczytać gameplay jest sztywniutki, otwarty świat się sprawdza, fabuła intryguje, a muzyka z zwłaszcza grafika wobec której było tyle obaw dają radę. Nie mogę się doczekać 8 grudnia, dawno nie byłem tak nahajpowany na gierkę, trzeba zaklepać urlop na 9 i 10 grudnia. Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 ja az sobie odswieze 4 i 5 by byc na swiezo z nowa trylogia Cytuj
Gregorius 493 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Czy wiadomo coś o trybach typu Warzone/Firefight? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Jestem mega podjarany po tych zapowiedziach, a jeszcze niedawno hejtowalem to co się dzieje z gra. Cieszy tez ze tyle ruchu w internecie tytuł wytworzył. https://youtu.be/UPw-3e_pzqU 1 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 listopada 2021 Autor Opublikowano 20 listopada 2021 Gra będzie mieć 2 tryby. Na XSX będzie 60 klatek i dynamiczna rozdzielczość do 4k i drugi tryb z odblokowanymi klatkażem do 120 klatek i 1080p Na XSS z kolei tylko 30 lub 60 w 1080p Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 5 godzin temu, szurubur napisał: ja az sobie odswieze 4 i 5 by byc na swiezo z nowa trylogia A to nie jest soft reboot ? Czy to jest kontynuacja 4 i 5? @ASX? Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 listopada 2021 Autor Opublikowano 20 listopada 2021 33 minuty temu, creatinfreak napisał: A to nie jest soft reboot ? Czy to jest kontynuacja 4 i 5? @ASX? soft reboot, oznacza właśnie, że nie jest to całkowity reboot / restart serii. Akcja Halo Infinite rozgrywa się kilkanaście miesięcy po zakończeniu Halo 5, ale ma stanowić nowe otwarcie i fabuła ma być zrozumiała także dla tych którzy nie grali w poprzednie części. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Poniżej gdybanie, z drobnymi spoilerami jak ilość misji, czy walki z bosami, więc jak ktoś nie chce spoilerów to odradzam czytać. Mam takie przemyślenia. Na ten moment zapoznałem się z wszystkim czterema misjami dostępnymi na poniższym kanale YTbowym, nigdy tak nie robię przed zagraniem w coś, ale tutaj nie mogłem się powstrzymać, głównie aby sprawdzić czy 343 dało radę. Nie są to pełne misje, tylko 15 minutowe wycinki, bo na tyle pozwoliło 343. 4 misje, czyli całą treścią jaką mają do ogrywania YTuberzy i dziennikarze growi. W zasadzie wszystkie sceny z trailerów pochodzą z tych pierwszych 4 misji, a w samej grze finalnie ma być takich 14. I są dwie dalszy ścieżki. Albo 343 jest tak pewne siebie, chce zaskoczyć wszystkich, iż absolutnie nie chce nic pokazywać z bardziej odległych fragmentów gry. Albo te bardziej odległe fragmenty niczym się nie różnią. Prawda zapewne leży po środku. Z plusów, po moich obserwacjach: +artystyle, jest świetny, fenomenalny, cymesik. +linka+otwartość gameplayowa daje świetne możliwości, gra nie ogranicza. +muzyka, w końcu brzmi jak Halo <3 +już na samym początku spotykamy bardziej intersujące walki z bosami niż cała 4rka i 5ątka miały razem wzięte. W zasadzie, walki z bosami nigdy nie były mocną stroną Halo, więc to cieszy podwójnie. +Naprawdę sympatycznie napisane dialogi, po których nie skręca krindż. +Widać DUSZE(bardzo ważne dla niektórych) Teraz tak naprawdę największa obawa, to czy całość gry utrzyma ten wysoki poziom, bo widząc te pierwsze 4 misję, gra jest o lata świetlne przed poprzednimi dokonanymi 343. Już wiemy, że gra będzie miała tak naprawdę tylko jeden "biom", dla mnie to nie problem, dopóki będzie on oferował interesująca historie i ciekawy dizajn pod kątem grywalności. Recenzenci pewnie do tego się przyczepią, jak i do braku co-op'a(to akurat wielki minus). Jeszcze kilka miesięcy miałem podobnie jak Mazzeo, myślałem że gra będzie mega klapą, ale teraz zaczynam Believe, że to się może udać i dostaniemy najlepsze Halo od 10 lat. Tego sobie i wam życzę. 2 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 (edytowane) W kampanii będą znajdźki odblokowujące zbroje itp do multiplayera: Edytowane 20 listopada 2021 przez devilbot 1 Cytuj
Gregorius 493 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 Nie wiem z jakiego powodu usunęli przenoszenie całego lobby do następnego meczu.Przecież jak trafiało się wyrównane, a często tak było, to można było grać tą samą ekipą kilka(naście) razy z rzędu i zabawa była zajebista. Do tego wyrzucanie do lobby i "zatwierdzanie" za każdym razem chęci zagrania. W H5 wszystko pięknie szło od gry do gry z krótką chwilką pomiędzy meczami dla prześledzenia statów. Niby małe rzeczy a wkurwiają niemiłosiernie. Do tego ekran ładowania z którego nie wynika na jakiej mapie ani w jakim trybie zagramy, no kurwa serio? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 20 listopada 2021 Opublikowano 20 listopada 2021 W dniu 19.11.2021 o 21:13, zloto napisał: Dejmnnnn, widok na końcu Te teksturki... Nie powiem, nieźle to wygląda, skórki do znalezienia na multi, świetny pomysł! Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 20 listopada 2021 Autor Opublikowano 20 listopada 2021 Grafika koncepcyjna vs gra 4 godziny temu, zloto napisał: Jeszcze kilka miesięcy miałem podobnie jak Mazzeo, myślałem że gra będzie mega klapą, ale teraz zaczynam Believe, że to się może udać i dostaniemy najlepsze Halo od 10 lat. Tego sobie i wam życzę. Ja wierzyłem od początku i dalej wierzę, że 343 dostarczy dobre Halo. 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Trzeba przyznać, że chyba mało kto się spodziewał, że na Steamie nowe Halo będzie gniotło nowego BF w stosunku 2:1 i to jeszcze przed wypuszczeniem SP Infinite. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Musiałem parę razy przeklikać żeby zrozumieć który moment to noc Nie żebym zarzucał coś konkretnie temu Halo. Chyba większość gier wideo tak ma. Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Na tym filmiku widać jak ten statek w oddali się przemieszcza i wylatująz niego mniejsze jednostki Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Zagrałem kilkanaście męczy i jest cudownie, ale brak filtrowania trybów to chyba jakiś żart. CTF to dla mnie relikt przeszłości i szczerze gardzę tym trybem. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Ktos wie ile pancerzy bedzie mozna odblokowac w singlu do multi? Nie chce trafić na jakiegoś spoilera z fabuły to nie bede szukał w guglu xd Cytuj
Fafik-IX- 40 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Już ci mówię. Piękne i okrągłe całe ZERO. Ludzie na halowaypoint już o tym piszą i są troszkę zdenerwowani tym faktem. Ale zawsze możesz kupić battle passa lub gotowa zbroje za 40 zł. Jeżeli 8 grudnia nic się nie zmieni w ilości trybów gry i rozdzielnia slayera od objective to dużo ludzi przestanie na jakiś czas grać. Jutro teraz jak odpala się ctf czy oddball to dużo ludzi wychodzi z meczu. A za wychodzenie nie ma żadnej kary więc im się nie dziwię jak muszą grac 5 raz ctf którego ktoś może nienawidzić.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Nie nudzi ci się pisanie głupot? Cytuj
Fafik-IX- 40 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 Poczytaj halowaypoint. Tutaj masz napisane że odblokujesz jakiś element do customizacji. Np. kolor, czy wisiorek na broń a nie element pancerza. Też mnie to zdziwiło że w kampanii nie będzie do odblokowania elementów pancerzaWysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 listopada 2021 Opublikowano 21 listopada 2021 2 minuty temu, Fafik-IX- napisał: a nie element pancerza Nie, nie ma czegoś takiego tam napisanego. Daj linka do postów tych frustratów i jak doszli do tego, że nie będzie pancerzy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi