Skocz do zawartości

PSX Extreme 244 + Kalendarz Gracza

Oceń okładkę PSX Extreme 244  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, jeszcze nowego numeru nie zacząłem, ale chciałem pochwalić za sposób w jaki dystrybuujecie elektroniczną wersję gazetki - czyli w normalnym PDF. Mogę dzięki temu wygodnie to przeglądać w jakim programie mi się podoba na dowolnym urządzeniu i to bez dostępu do Internetu po jednorazowym zgraniu numeru. Pixela się czyta w jakimś ch,ujowym readerze bez możliwości eksportu, który pewnie offline w ogóle się nie odpali. Duży plus nigdy się nie zmieniajcie

A podpis na dole jest słodki, niczym dedykacja. Rozumiem, że to forma DRM zapobiegająca rozprzestrzenianiu się kopii i uważam to za całkiem pomysłowe.

Chyba nie myśleliście, że żartuję jak pisałem, że za dobrą robotę z forumkiem będzie prenumerata :cool: 

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Dobrze, trzeba wspierać. Sam się zastanawiam nad prenumeratą, ale nie wiem @Perez co się Wam bardziej opłaca, czy płacić przez rok te 10 zł co miesiąc czy raz zapłacić tę stówkę, gdzie macie już z góry jakiś zapewniony budżet?

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

Logiczniejsze będzie płacenie bezpośrednio kasy do wydawnictwa (czyli prenumerata) niż kupowanie w takim Empiku bo tam mają marże i szczerze mówiąc to słyszałem o przypadkach, że jest się w plecy na takim sposobie dystrybucji ale w celach reklamy lepiej mieć w empiku niż nie mieć.

A i chyba nie zrozumiałem twojego posta xD myślałem, że zastanawiasz się czy kupować co miesiąc w kiosku vs prenumerata 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Dobrze, trzeba wspierać. Sam się zastanawiam nad prenumeratą, ale nie wiem @Perez co się Wam bardziej opłaca, czy płacić przez rok te 19 zł co miesiąc czy raz zapłacić tę stówkę, gdzie macie już z góry jakiś zapewniony budżet?

Z naszego punktu widzenia wciąż lepsza wpłata 99 zł raz na rok, niż te 9,99 co miesiąc, bo jak zauważył _Be_ to przy prenumeracie odpada koszt marży kiosków. 

Opublikowano

Czy miał ktoś przypadek brakujących stron? Od razu po otwarciu szmatławca wita mnie temat numeru i strona 20. Przez specyfikę wydania numer otworzyłem dopiero u siebie :mad: Zakładam, że reklamację zgłaszać do punktu zakupu?

Opublikowano

Podeślij mi fotkę na perez@psxextreme.pl i adres od razu, ogarniemy. Najpewniej brakuje Ci pierwszej składki, co się zdarza (na szczęście bardzo rzadko) na etapie łączenia kolejnych składek. 

Opublikowano

Kilka recek przeczytanych i @Butcher to się nie mógł powstrzymać, żeby komuś nie pocisnąć w recenzji Battlefronta :reggie:  Jeszcze jakby te pretensje były dobrze uzasadnione, a tutaj były rednacz nazywa ludzi, którzy chcieli singla bandą krzykaczy i jednocześnie sugeruje, że walczyli o kampanię, która ma tylko 4h i która jest co najwyżej średnia. Tak na pewno chcieli krótkiego i słabego singla :) To że Butcher nie pomyślał o singlu przez tyle godzin grania w multi to nie znaczy, że innym tego nie brakowało. Ja rozumiem, że recenzja jest zawsze subiektywna, ale troszkę obiektywizmu w tym przypadku by się przydało, tak mi się wydaje.

Tutaj może trochę się czepiam, ale @KOMODO w recenzji Dooma na Switcha piszę o braku cięć względem wersji z dużych konsol, jednak później wspomina o mniejszej liczbie klatek czy rozdziałce. Wiadomo zawartość ta sama, jednak troszkę inna jest gra, gdy tych fpsów jest dwa razy mniej. Tak czy siak, bardziej to czyste czepialstwo z mojej strony niż pretensje.

• Plusik 3
Opublikowano

Ostatnio czekałem prawie dwa tygodnie na numer. I chyba tyle czasu zajmuje listonoszowi przeczytanie gazetki - doszła z otwartą folią. 
A dzisiaj mi przyszedł najnowszy numer i znowu otwarty - tzn koperta otwarta, ale folia nienaruszona. Musieli jakiegoś gracza zatrudnić do listów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Plusik za wprowadzenie cen gier do recenzji - kiedys już o tym pisałem i w końcu jest, widać te chore ceny 269 zł za gierkę. A minusik za zniknięcie informacji, czy screeny robił ktoś z redakcji, czy z neta. Nie wiem teraz, czy to bullshot, czy normalny screen. Ale rozumiem, ze pewnie były sytuacje kiedy brakło screenow i wrzucalo sie z neta, a potem nie wiadomo co wpisać.

Opublikowano

Muszę pochwalić Dżuja za nostalgiczny tekścik o komórkach w Polsce. Szkoda że tylko dwie strony - cofnąłem sie do starych czasow, przewracam kartkę, a tu już inny artykuł.