Opublikowano 1 grudnia 20177 l Oby tak dalej z poziomem publicystyki. Lekkie zmiany szaty graficznej też na plus.
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Hejka, jeszcze nowego numeru nie zacząłem, ale chciałem pochwalić za sposób w jaki dystrybuujecie elektroniczną wersję gazetki - czyli w normalnym PDF. Mogę dzięki temu wygodnie to przeglądać w jakim programie mi się podoba na dowolnym urządzeniu i to bez dostępu do Internetu po jednorazowym zgraniu numeru. Pixela się czyta w jakimś ch,ujowym readerze bez możliwości eksportu, który pewnie offline w ogóle się nie odpali. Duży plus nigdy się nie zmieniajcie A podpis na dole jest słodki, niczym dedykacja. Rozumiem, że to forma DRM zapobiegająca rozprzestrzenianiu się kopii i uważam to za całkiem pomysłowe. Chyba nie myśleliście, że żartuję jak pisałem, że za dobrą robotę z forumkiem będzie prenumerata
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Dobrze, trzeba wspierać. Sam się zastanawiam nad prenumeratą, ale nie wiem @Perez co się Wam bardziej opłaca, czy płacić przez rok te 10 zł co miesiąc czy raz zapłacić tę stówkę, gdzie macie już z góry jakiś zapewniony budżet? Edytowane 1 grudnia 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Logiczniejsze będzie płacenie bezpośrednio kasy do wydawnictwa (czyli prenumerata) niż kupowanie w takim Empiku bo tam mają marże i szczerze mówiąc to słyszałem o przypadkach, że jest się w plecy na takim sposobie dystrybucji ale w celach reklamy lepiej mieć w empiku niż nie mieć. A i chyba nie zrozumiałem twojego posta xD myślałem, że zastanawiasz się czy kupować co miesiąc w kiosku vs prenumerata Edytowane 1 grudnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Autor 2 godziny temu, MYSZa7 napisał: Dobrze, trzeba wspierać. Sam się zastanawiam nad prenumeratą, ale nie wiem @Perez co się Wam bardziej opłaca, czy płacić przez rok te 19 zł co miesiąc czy raz zapłacić tę stówkę, gdzie macie już z góry jakiś zapewniony budżet? Z naszego punktu widzenia wciąż lepsza wpłata 99 zł raz na rok, niż te 9,99 co miesiąc, bo jak zauważył _Be_ to przy prenumeracie odpada koszt marży kiosków.
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Tak myślałem. W takim razie z nowym rokiem myślę, że zamówię u Was prenumeratę na rok
Opublikowano 1 grudnia 20177 l bo do Was do Berlina wysylka szmatlawca więcej kosztuje niż jego wydrukowanie
Opublikowano 1 grudnia 20177 l Prenumerata za granicę jest odpowiednio droższa, to raz, a dwa, że zamawiam na polski adres .
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Czy miał ktoś przypadek brakujących stron? Od razu po otwarciu szmatławca wita mnie temat numeru i strona 20. Przez specyfikę wydania numer otworzyłem dopiero u siebie Zakładam, że reklamację zgłaszać do punktu zakupu?
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Autor Podeślij mi fotkę na perez@psxextreme.pl i adres od razu, ogarniemy. Najpewniej brakuje Ci pierwszej składki, co się zdarza (na szczęście bardzo rzadko) na etapie łączenia kolejnych składek.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Dzięki, przed chwilą puściłem maila (a nawet 2, bo w pierwszym zapomniałem o załącznikach).
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Kilka recek przeczytanych i @Butcher to się nie mógł powstrzymać, żeby komuś nie pocisnąć w recenzji Battlefronta Jeszcze jakby te pretensje były dobrze uzasadnione, a tutaj były rednacz nazywa ludzi, którzy chcieli singla bandą krzykaczy i jednocześnie sugeruje, że walczyli o kampanię, która ma tylko 4h i która jest co najwyżej średnia. Tak na pewno chcieli krótkiego i słabego singla To że Butcher nie pomyślał o singlu przez tyle godzin grania w multi to nie znaczy, że innym tego nie brakowało. Ja rozumiem, że recenzja jest zawsze subiektywna, ale troszkę obiektywizmu w tym przypadku by się przydało, tak mi się wydaje. Tutaj może trochę się czepiam, ale @KOMODO w recenzji Dooma na Switcha piszę o braku cięć względem wersji z dużych konsol, jednak później wspomina o mniejszej liczbie klatek czy rozdziałce. Wiadomo zawartość ta sama, jednak troszkę inna jest gra, gdy tych fpsów jest dwa razy mniej. Tak czy siak, bardziej to czyste czepialstwo z mojej strony niż pretensje.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Jak brak cięć, skoro tekstury są gorsze i właśnie jest wyraźnie jest mniej klatek animacji?
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Butcher zawsze taki byl, dlatego nie kupowalem pisma za jego panowania. Dla mnie zwykly buc.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Ostatnio czekałem prawie dwa tygodnie na numer. I chyba tyle czasu zajmuje listonoszowi przeczytanie gazetki - doszła z otwartą folią. A dzisiaj mi przyszedł najnowszy numer i znowu otwarty - tzn koperta otwarta, ale folia nienaruszona. Musieli jakiegoś gracza zatrudnić do listów.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Plusik za wprowadzenie cen gier do recenzji - kiedys już o tym pisałem i w końcu jest, widać te chore ceny 269 zł za gierkę. A minusik za zniknięcie informacji, czy screeny robił ktoś z redakcji, czy z neta. Nie wiem teraz, czy to bullshot, czy normalny screen. Ale rozumiem, ze pewnie były sytuacje kiedy brakło screenow i wrzucalo sie z neta, a potem nie wiadomo co wpisać.
Opublikowano 26 grudnia 20177 l Muszę pochwalić Dżuja za nostalgiczny tekścik o komórkach w Polsce. Szkoda że tylko dwie strony - cofnąłem sie do starych czasow, przewracam kartkę, a tu już inny artykuł.