qvstra 3 213 Opublikowano 11 stycznia 2019 Opublikowano 11 stycznia 2019 alez jacek placek tu ladnie polecial Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 11 stycznia 2019 Opublikowano 11 stycznia 2019 Ej ej ale tego placka do tak zacnego tematu proszę nie wrzucać. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 8 marca 2019 Opublikowano 8 marca 2019 belmondziak ewidentnie przeziebiony 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 17 maja 2019 Opublikowano 17 maja 2019 Dzień dobry, zostało rozje.bane. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 18 maja 2019 Opublikowano 18 maja 2019 Najwiekszy problem belmondziarza to łaki, z ktorymi nagrywa, bo to chyba jego fani, ktorzy przekupuja go twardymi narkotykami. Oyche wciagal ich wszystkich dupom. Ja wolalem hewre z czasow nagrywek z mobbyn i kazkiem. Natomiast nadal wyprzedzaja polska scene rapowa o wiele dlugosci. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 października 2019 Opublikowano 4 października 2019 Słyszałem, że ten Belmondo lubi trapy XDDDDDD Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 17 marca 2021 Opublikowano 17 marca 2021 oj ten bicik mocno robi, ktoś już sprawdził całe Pappardelle? Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 17 marca 2021 Opublikowano 17 marca 2021 Belmondo to przecie typ co obciągał rafalali to on dalej nagrywa? Cytuj
xtik 261 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Belmondziak gdyby nafurany nie odwalał jazd co chwila, to by pół polskiej rapsceny zjadał o tak o. Pewnie nie jest takie łatwe wygrać z tym szajsem. 2 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia W dniu 21.04.2024 o 22:11, Banny napisał: pozdro Tadeusz Gruda Fajne, ale życiowo Belmondziak znowu równia pochyła. Lipa. Godzinę temu, Banny napisał: dziś premiera No i fajnie, dzięki. Czytałem jakiś czas temu wywiad z Kretem w "To nie jest hip-hop. Rozmowy". Trochę mądrala bo od początku w grze, ale z chęcią przesłucham nowy materiał. Będzie można ocenić czy by przetrwał gdy nagrywał ciągiem. Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Młody Sarmata równia pochyła od czasu afery waniennej. Miewa przebłyski starego geniuszu, ale chyba częściej wracam do początków jego kariery aniżeli nowych rzeczy. Chłopakowi naprawdę przyda się ten święty spokój, ale jak widzę go na tych relacjach gdzie pali gibsztyle to wątpię, że robi mu to w jakikolwiek sposób dobrze na głowę. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia HAU dobra epka i jak byłem na koncercie z tej trasy to był wyjątkowo trzeźwy i elegancko nawijał + nawet Liroy był w wawie na feacie live. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi