grzybiarz 10 314 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 25.11 wylądowała na wirtualnym sklepiku, gra Wiedza to Potęga (Knowledge is Power). Powinna spodobać się wszystkim fanom gier z serii Buzz. W skrócie: zasiadamy do teleturnieju i gramy ze znajomymi. Zapomnijcie jednak o buzzerach i wymianie baterii w nich... teraz gramy telefonem w systemie playlink (pobieramy odpowiednią apkę, łączymy telefon z konsolą i gotowe). https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP9000-CUSA09557_00-1710231057KPE3M0 Cena: 79 zł. ---- Kupiłem i w sumie... zagrałem sam ze sobą. Zapowiada się nieźle, nawet głos prowadzącego ten sam co w Buzzerach (J. Boberek?). Brakuje mi na PS4 takiej imprezowej gry i w końcu jest. PEwnie potestuję na weekend w większym gronie. Jedyne co mnie wkurzyło to brak możliwości grania online! Przecież wtedy był najieksze emocje jak się grało: 4 pijane osoby vs 4 pijane inne osoby z drugiego końca Polski. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 27 listopada 2017 Opublikowano 27 listopada 2017 Ooo, miałeś mnie przy "Buzz" trzeba obadać. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Grzybiarz a "to jestes ty" testowałeś? Bo to gruby tytuł na spotkania. Nowego buzza kupić po prostu trzeba, a cały ten playlink to świetny pomysł Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 28 listopada 2017 Autor Opublikowano 28 listopada 2017 Testowałem „to jesteś ty”. Tez całkiem spoko, ale max grałem na trzy osoby. Szkoda ze brak w tych grach online... Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Pewnie zaraz pojawi się w PS+ jako bonus. "To jesteś Ty!" jest co miesiąc a oprócz tego mam jeszcze kody do pobrania, bo były w Uncharted: ZD i GT: Sport i jeszcze gdzieś tam Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Zapowiada sie swietnie. U mnie za party killera do tej pory robil Overcooked (granie w czworke na dwoch padach super opcja). To jestes Ty nigdy nie probowalem, podobno ciezko wypada w sytuacji kiedy nie wszyscy sie znaja dobrze, ktos cos wie na ten temat? Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Testowałem „to jesteś ty”. Tez całkiem spoko, ale max grałem na trzy osoby. Szkoda ze brak w tych grach online... w tym akurat jest online Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 2 godziny temu, Emtebe napisał: Pewnie zaraz pojawi się w PS+ jako bonus. "To jesteś Ty!" jest co miesiąc a oprócz tego mam jeszcze kody do pobrania, bo były w Uncharted: ZD i GT: Sport i jeszcze gdzieś tam Wątpię. "To jesteś Ty!" robił za królika doświadczalnego i sprawdzał czy taka forma zabawy za pomocą smartfonów się sprawdzi. No i się sprawdziło, bo Sony wypuściło właśnie Wiedza to potęga czy Hidden Agendę. Sam zakupiłem nowego "Buzz'a", zagraliśmy z dziewczyną jedną partyjkę i jest mega spoko i już nie mogę się doczekać żeby pograć w większym gronie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 (edytowane) 56 minut temu, MYSZa7 napisał: "To jesteś Ty!" robił za królika doświadczalnego i sprawdzał czy taka forma zabawy za pomocą smartfonów się sprawdzi. No i się sprawdziło, bo Sony wypuściło właśnie Wiedza to potęga czy Hidden Agendę. Przecież wszystkie były zapowiedziane na raz. Po prostu To jesteś Ty wyszło pierwsze. I było "darmowe", aby przyciągnąć/zachęcić graczy i, w szczególności, "niegraczy" do tego typu rozrywki. To raczej sukces (czyt. sprzedaż) tych 4 gier będzie informacją dla Sony czy bawić się dalej w to całe playlink (granie za pomocą smartfonów) czy zaorać ten pomysł. Godzinę temu, Rillas napisał: To jestes Ty nigdy nie probowalem, podobno ciezko wypada w sytuacji kiedy nie wszyscy sie znaja dobrze, ktos cos wie na ten temat? Najlepiej, żeby wszyscy byli na tym samym "poziomie" znajomości (czyli np. z rodzinką albo grupką kumpli albo znajomymi z pracy). Bo pytania dotyczą osób biorących udział w danej grze. Np. kto z graczy zrobiłby to a to w danej sytuacji. Albo jakiś gracz jest brany na świecznik i pytanie co on by powiedział w jakiejś tam sytuacji. Więc gra w towarzystwie mieszanym, że część osób zna się bardzo dobrze, a z resztą np. co dopiero się poznali, wyszłaby raczej słabo. Edytowane 28 listopada 2017 przez MBeniek Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 @MBeniek Zapowiedziane były na raz to inna kwestia niż danie ludziom na próbę jednego z tych tytułów za darmo. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0966-CUSA07336_00-0000000000000001 Wyszło dziś coś takiego, w tym maczali palce twórcy Buzza. Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 A czy ktos wie jak dziala ten PlayLink? Czy apki sa na wszystkie systemy czy tylko na andka? Czy wymagane jest konto psn? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 @MYSZa7 Odnosiłem się tylko do Twojej pierwszej wypowiedzi, z której wynikało jakoby wydanie dalszych gier z serii playlink (wiedza czy agenda) zależało od sukcesu To jesteś ty. W ogóle ciężko, żeby TjT się nie "sprawdził" skoro był na premierę (i ciągle jest) w ps plusie Ale już mniejsza oto @Rillas Do każdej gry jest osobna apka na iOS/Android. I nie, nie trzeba mieć konta PSN. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 @MBeniek Kumam, kumam. Jednak wiele gier dawano za darmo i nie każda miała takie wzięcie jak Rocket League czy właśnie To jestes Ty. Teraz Sony będzie mogło zarobić na kolejnych tytułach PlayLink. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 28 listopada 2017 Autor Opublikowano 28 listopada 2017 W buzzach było dobre, bo prowadzący czytał nasze imię i czasem nas obrażał Przy wódce i kilku osobach było wtedy śmiesznie. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 Testowałem „to jesteś ty”. Tez całkiem spoko, ale max grałem na trzy osoby. Szkoda ze brak w tych grach online... W to jestes ty jest online Edit. Nie zauważyłem, że ktoś odpisał wcześniej Cytuj
vip77 250 Opublikowano 28 listopada 2017 Opublikowano 28 listopada 2017 5 godzin temu, Rozi napisał: https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0966-CUSA07336_00-0000000000000001 Wyszło dziś coś takiego, w tym maczali palce twórcy Buzza. Szkoda, że nie ma polskiego języka w grze Cytuj
damianopl 1 Opublikowano 14 lutego 2018 Opublikowano 14 lutego 2018 W dniu 28.11.2017 o 18:51, vip77 napisał: Szkoda, że nie ma polskiego języka w grze Może jakiś polski wydawca się zdecyduje kiedyś. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Ja dziś wieczorem będę testował z żoną. Jak to wypada w porównaniu do Buzza Świat Quizów? Do tej pory gramy w niego na domówkach. Dorobiłem się 8 bezprzewodowych Buzzerów. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 (edytowane) Buzzz zjada na śniadanie "wiedzę". Chociaż sam się nastawiałem na tą grę podobnie to Buzzz to jednak inna liga w moim odczuciu. W buzzzie różnorodność pytań i rund powoduje że chce się grać kolejne gry, a tutaj szybko przychodzi znudzenie grą (w kółko niemal to samo) Edytowane 10 marca 2018 przez mlody23 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 10 marca 2018 Autor Opublikowano 10 marca 2018 10 minut temu, balon napisał: Dorobiłem się 8 bezprzewodowych Buzzerów. Ależ to musi robić imprezę, zwłaszcza taką, na której pije się wódkę. Największe emocje u nas to była nasza czwórka vs jakieś randomy z neta. Ale była spina, jak przy końcu komuś z neta się udawało. Szkoda, że serwery wyłączyli, ani nie zrobili Buzzów na PS4. Nawet niech będą z tym playlinkiem:/ Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 No wiadomix zresztą tak jak z Buzzem, nigdy w to nie gramy bez imprez. No dziś będzie mini impreza. 2 osoby + wino. 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 10 marca 2018 Opublikowano 10 marca 2018 Łeeee no fajne to. Czuć że mniejszy budżet niż Buzz i jest bardziej anemiczne ale za 39 zł kozacka oferta, aaaa no i za ten kesz pograsz nawet w 6 osób. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Wczoraj na imprezie pierwszy raz probowalismy tego playlinka i bylo swietnie.Najpierw wiedza to potega a pozniej to jestes ty i przy flaszce mega zabawa. Sa jeszcze jakies gierki z tego playlinka co mozna grac w kilka osob na telefonie? Albo zapowiedzi jakis nowych bo pomysl jest genialny. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 12 sierpnia 2018 Jest kategoria playlink na PlayStation store. Inne gry nie przypominają już imprezowych, ale masz np Frantics, cxy planetę małp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi