Ma_niek 870 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Opublikowano 12 sierpnia 2018 Patrzylem te frantics ale to chyba zbior jakis durnych minigierek. prawdze jeszcze ten Ukryty Plan bo wydaje sie ciekawy.Mam nadzieje ze bedzie wiecej gier jednak typu Wiedza to Potega. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 W dniu 10.03.2018 o 17:23, balon napisał: Ja dziś wieczorem będę testował z żoną. Jak to wypada w porównaniu do Buzza Świat Quizów? Do tej pory gramy w niego na domówkach. Dorobiłem się 8 bezprzewodowych Buzzerów. Te 8 buzzerów współpracuje normalnie z donglem od Buzza i można pograć w 8 osób w Świat Quizów? Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Pograłem w wiedzę i przy buzz to nie stało niestety. Jest fajnie, ale te dłużące się przerwy po każdym pytaniu są trochę bez sensu, jest pytanie i jakieś pół minuty przerwy na wybranie kategorii czy pułapek. Jak ktoś ma gdzieś ps3 jeszcze to warto poszukać buzza bo jest lepszy pod każdym względem.Ofc sprawdza się na imprezy, z to jestes ty to już w ogóle jest bajka jak wpadają znajomi, do tego każdy gra na swoim telefonie, po prostu genialny pomysł od sony. 2 Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Też pograliśmy sporo razy na kanapie (hi Pleju, Pajgi, Ogqozo, Zdunek i inni) i było idealnie do piwa. Zmówili się przeciwko mnie i nie wybierali kategorii SERIALE Szkoda, że ostatnia runda właściwie przekreśla nasze dotychczasowe dokonania, ale to i tak fajna gra. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Tiaaaa. Niestety ale Buzzie ostatnia runda też była dość nie fair względem naszych wcześniejszych poczynań. @Rudiok nie wiem do końca o co Tobie chodzi ale wsio działa normalnie tylko trzeba mieć dwie odbiorniki usb wpięte. Jeden łapie max. 4 buzzery. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 42 minuty temu, balon napisał: Tiaaaa. Niestety ale Buzzie ostatnia runda też była dość nie fair względem naszych wcześniejszych poczynań. @Rudiok nie wiem do końca o co Tobie chodzi ale wsio działa normalnie tylko trzeba mieć dwie odbiorniki usb wpięte. Jeden łapie max. 4 buzzery. No właśnie o to mi chodziło, czy jeden odbiornik łapie więcej niż 4 kontrolery. Dzięki. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 (edytowane) Zagrałem raz z dziewczyną i może miałem pecha do pytań, ale większość to stulejarskie o gierki, komiksy albo amerykanskie seriale ktorych nie znalismy. Ten Ukryty plan ktoś kupił? Bo teraz w promce za 33zł Edytowane 19 sierpnia 2018 przez Shen 1 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 10 godzin temu, Masorz napisał: Zmówili się przeciwko mnie i nie wybierali kategorii SERIALE Po prostu nie chcieli Cię pokonać w twojej najmocniejszej kategorii Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 "To są chuye proszę księdza". Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 1 godzinę temu, Shen napisał: Zagrałem raz z dziewczyną i może miałem pecha do pytań, ale większość to stulejarskie o gierki, komiksy albo amerykanskie seriale ktorych nie znalismy. Ten Ukryty plan ktoś kupił? Bo teraz w promce za 33zł Tak miałeś pecha, no i gierka nabiera rumieńców z każdą kolejną osobą. Rozegrałem parę partyjek w 6 osób i naprawdę było si. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Opublikowano 19 sierpnia 2018 Taki mam plan, żeby zagrać w wiecej osob. Odpaliłem tylko tak dla testów. Mysle jeszcze o tym ukrytym planie i jakiejs gierce z lisem, nie pamietam nazwy. 1 Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Też tak macie, że najmniej lubianą konkurencją (z To jesteś Ty) przez waszych znajomych/rodzinę jest to rysowanie po zdjęciach? Mi to w sumie aż tak nie przeszkadza, ale może faktycznie jest trochę tego za dużo w jednej rozgrywce, mogli to jakoś bardziej urozmaicić. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 grudnia 2018 Opublikowano 13 grudnia 2018 Dekady wziąłem wczoraj w promocji za 39zł, dziś graliśmy z ekipą. No jest lepiej, więcej pytań z takiej wiedzy ogólnej i z naszej popkultury, a nie pytania o jakiś australijski sitcom z lat 80. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 no ale wiecie ze pytanie nastepuja po sb?? wezmiecie seriale, nikt nie wykorzysta "dzikiej karty" to pozniej nastepne pytanie bedzie z okolic filmu, seriali kina?? Najgorzej jak baby z nami graly i pierwsze pytanie bylo o sporcie i cyk zagryweczka i nastepne o pilce itd itd xD Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 (edytowane) Ja tą grą zawsze rozkręcam imprezę z ludźmi, którzy gier w ogóle nie znają i zawsze świetnie się wszyscy bawią. A jak kogoś znasz troszkę lepiej to w To Jesteś Ty też jest wtedy przednia zabawa w te wszystkie rysowanki. Szkoda, że sony nie dało więcej takich gier w linku, bo reszta poza tymi dwoma jest średnia jednak. Edytowane 15 grudnia 2018 przez oFi Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 15 grudnia 2018 Autor Opublikowano 15 grudnia 2018 Frantics chyba tez jest podobny do tych gier. W sumie raz odpaliłem i dałem se spokój:/ Cytuj
Blackened 4 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Kurczę, troszkę meh. Abstrahując od tego, że niektóre przeszkadzajki są nieco broken, to przede wszystkim frustrujące jest, że 80% sukcesu to ostatnia runda, oraz właśnie ciągi kategorii. Serio, mam ochotę na troszkę wiedzowych pytań, a nie bzdury o muzyce, serialach i innych popkulturowych gówienkach. Co z tego, skoro jak raz wlazłeś w temat seriali, to wyleźć już się prawie z tego nie da. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 Ja z tematu seriali bym nie wychodził najlepiej. Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 3 godziny temu, Blackened napisał: Kurczę, troszkę meh. Abstrahując od tego, że niektóre przeszkadzajki są nieco broken, to przede wszystkim frustrujące jest, że 80% sukcesu to ostatnia runda, oraz właśnie ciągi kategorii. Serio, mam ochotę na troszkę wiedzowych pytań, a nie bzdury o muzyce, serialach i innych popkulturowych gówienkach. Co z tego, skoro jak raz wlazłeś w temat seriali, to wyleźć już się prawie z tego nie da. To jest bardziej party game niż quiz w którym możesz wykazać się więdzą. Nie sprawdzałem tego, ale pewnie możliwe jest wygranie turnieju nie zdobywając nawet punkta przed ostatnią rundą, bo w ostatniej rundzie i tak liczy się właściwie tylko refleks, a nie wiedza. Wiem, że w tej nowej części można grać "czysty" quiz, no ale kategorie to już tylko i wyłącznie popkultura. Są nawet pytania o filmy Papryka Vegi -_-. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Frantics chyba tez jest podobny do tych gier. W sumie raz odpaliłem i dałem se spokój:/ Gralismy tez, bo wzialem razem z nowym Wiedza to potega, tez było sporo zabawy, ale rozegralismy tylko 8 minigier z chyba 15 dostepnych? za te 39zł dobra opcja Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 W pudełku taka cena czy cyfrowo? @Shen Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 4 godziny temu, Blackened napisał: frustrujące jest, że 80% sukcesu to ostatnia runda Niestetety, to samo zresztą było w Buzzie. Zdecydowanie za mały boost za wygrnie/dominację w poprzednich rundach. Co gorsza mocno liczy się tu czas więc starsi/łaski często mają już przez to pod górkę. To zdecydowanie największy minusy tych gierek. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 15 grudnia 2018 Opublikowano 15 grudnia 2018 11 minut temu, Masorz napisał: W pudełku taka cena czy cyfrowo? @Shen Pudełko, jest promo na gry z serii playlink w róznych sieciach https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-frantics?querystring=frantics https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-wiedza-to-potega-dekady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi