Skocz do zawartości

Kupno PS Vita pod koniec 2017

Horban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałem vite 3 lata i raz użyłem remote play. Niewygodne to. Jeżeli tylko pod remote play chcesz kupować to kiepski zakup. Dołóż lepiej i kup switcha będziesz miał inne gry niż na ps4 i lepszą konsole do zabawy jak dziewczyna tv ci zabierze.  Vite kupuje się niszowych japońskich gierek i wtedy to ma sens.

Opublikowano

@blantman mam do ogrania Uncharted na Vite z Plusa :potter:

Nie no daliście do myślenia i przemyśle zakup. Jeśli uda się dorwać poniżej 300 to przekonam się na własnej skórze jak to wypada, jeśli rzeczywiście będzie tak ssało to się sprzeda.

Opublikowano
35 minut temu, blantman napisał:

uncharted jakieś wybitne nie jest i na vicie kilka zacniejszych tytułów znajdziesz:)

Ta gra jest chuyowa nawet jak na te serie, polecam to omijać

Opublikowano

Jestem kompletnie zielony w temacie vity i mam pytanko.. jak sie ma sprawa ogrywania gierek z psx-a?Mialem kiedys psp i tam chyba z jakims updatem dodali taka opcje?jak to tutaj wyglada i jak dziala?

Opublikowano (edytowane)

Zależy co chcesz ogrywać. Nie ma R2 i L2, które są emulowane na panelu dotykowym. W jakimś jrpg nie przeszkadza, ale w Tomb Raidera ciężko będzie grać. A gry kupujesz normalnie na PSN

Edytowane przez Godot
Opublikowano

Vita do indyków jak najbardziej świetna konsola szkoda ze jest trupem i nigdy nie bedzie następcy :/ co do remote play to używałem tylko do grania w łóżeczku mother russia bleeds :lapka: