blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 miałem vite 3 lata i raz użyłem remote play. Niewygodne to. Jeżeli tylko pod remote play chcesz kupować to kiepski zakup. Dołóż lepiej i kup switcha będziesz miał inne gry niż na ps4 i lepszą konsole do zabawy jak dziewczyna tv ci zabierze. Vite kupuje się niszowych japońskich gierek i wtedy to ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 @blantman mam do ogrania Uncharted na Vite z Plusa Nie no daliście do myślenia i przemyśle zakup. Jeśli uda się dorwać poniżej 300 to przekonam się na własnej skórze jak to wypada, jeśli rzeczywiście będzie tak ssało to się sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 uncharted jakieś wybitne nie jest i na vicie kilka zacniejszych tytułów znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Remote play sprawdza się tylko w symulatorach chodzenia gdzie używasz tylko analogów i od biedy "x" Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 Sprawdza sie tez w jrpg i pewnie kilku innych. Ogolnie fajna sprawa, ale nie kupowalbym Vity z mysla TYLKO o remote play. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 35 minut temu, blantman napisał: uncharted jakieś wybitne nie jest i na vicie kilka zacniejszych tytułów znajdziesz Ta gra jest chuyowa nawet jak na te serie, polecam to omijać Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 byłem delikatny aby nikt nie pisał że psiocze na uncharted w każdym temacie .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 30 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2017 (edytowane) Vita to najlepsza forma ogrywania indyków wydanych na PS4 (przynajmniej tych które wyszły na PSV). Reszta to tylko dodatek. Edytowane 30 listopada 2017 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 4 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2017 Jestem kompletnie zielony w temacie vity i mam pytanko.. jak sie ma sprawa ogrywania gierek z psx-a?Mialem kiedys psp i tam chyba z jakims updatem dodali taka opcje?jak to tutaj wyglada i jak dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 4 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2017 (edytowane) Zależy co chcesz ogrywać. Nie ma R2 i L2, które są emulowane na panelu dotykowym. W jakimś jrpg nie przeszkadza, ale w Tomb Raidera ciężko będzie grać. A gry kupujesz normalnie na PSN Edytowane 4 grudnia 2017 przez Godot Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2017 Vita do indyków jak najbardziej świetna konsola szkoda ze jest trupem i nigdy nie bedzie następcy co do remote play to używałem tylko do grania w łóżeczku mother russia bleeds Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi