Skocz do zawartości

Titans - 2018 - DC

Featured Replies

Opublikowano

Prawa do międzynarodowej dystrybucji Tytanów (m.in. w Polsce) zdobył netflix. To chyba czeka nas zalew produkcji z platformy DC

• Odpowiedzi 140
  • Wyświetleń 19,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co racja to racja Starfire od zawsze miała, delikatnie mówiąc, "frywolny"outfit ale tutaj pojechali po całości. Beast Boy I Raven też lekko z czapy. No i jak to się ma do strojów Robina, Haw

• aj, nareszcie

• I fotki Robina:   Ale zajebioza. Hype mi skoczył diametralnie    

Opublikowano

Nie byłbym do końca pewny. Wszystko zależy jakie plany ma (i czy w ogóle) DC ze swoim serwisem streamingowym poza USA. Ale skoro Tytani wylądują na netflixie można wnioskować, że DC olewa stary kontynent co mnie martwi bo jednak kilka perełek w serwisie amerykanie będą mieli (chociażby Flash z lat 90-tych bo wciąż mam kilka odcinków do nadrobienia). No i komiksy w wersji elektronicznej.

Opublikowano

O kruci, zwracam honor. Zobaczyłem hasło International Rights a to tylko do Tytanów.

No niby tak, ale kolejna usługa streamingowa? Już troche tego za duzo - Netflix, HBO Go plus to co ma DC/Marvel

Opublikowano

Plusem w tych serwisach jest to, że nikt ci nie każe być im wierny aż do śmierci. Miesiąc tutaj, miesiąc tam... Lipiec i sierpień poświęciłem dla zaległości netflixa, a wrzesień dla HBO. Jak już nadrobię z chęcią chwyciłbym się na kilka tygodni z DC.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie Brother Blood.

Jest jeszcze rozpiska nowości w serwisie DC

DCU-Calendar.jpg?q=50&fit=crop&w=738

Nie rozumiem po co 3 sezon Young Justice rozłożyli na dwa etapy i to jeszcze z półroczną przerwą :/ Przy Swamp Thing liczę na duszny klimat wśród bagien Luizjany, Stargirl to będzie druga Supergirl ale za to liczę, że nie s(pipi)ą Harley.

Edit: O, jednak może być coś dobrego z Harley

Tylko gdzie głosik Tarry Strong? Najpierw Bernadette, a teraz Penny? Bitch please :yao:

Rozpiska głosów:

Cytat

Kaley Cuoco leads the series as Harley Quinn, with Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, JB Smoove, Jason Alexander, Wanda Sykes, Giancarlo Esposito, Natalie Morales, Jim Rash, Diedrich Bader, Tony Hale, and Chris Meloni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mówi się, że na dniach netflix ogłosi kiedy ma być "premiera" na serwisie. Wielu obstawia końcówkę roku bo jednak serwis DC ma pierwszeństwo i obsuwa musi być.

Opublikowano

<3 już myślałem że trzeba będzie czekać na zakończenie sezonu. 

Opublikowano

Takie są plotki więc dopóki N nie poda konkretów to raczej nie przywiązywałbym się do żadnej daty.

Opublikowano

ja nie wytrzymałem i 

dziwi mnie że na początku jest intro takie jak do filmów pełnometrażowych - z całą ekipą jeden po drugim

Opublikowano
  • Autor

Pilot mi się podobał, choreografia walk poziom wyżej niż w tych wszystkich seriala z arrowverse. Takiej brutalności tez sie nie spodziewałem.

Opublikowano
  • Autor

Drugi odcinek wjechał i cholera podoba mi się to, spodziewałem się kiczu na poziomie innych seriali dc.

Opublikowano

Pierwszy odcinek był fajny, ale czekam aż wleci na netflixa to obejrzę za jednym zamachem. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jest dobrze, spodziewałem się, że serial będzie bardziej kameralny i co tydzień będą po prostu z kimś walczyć. No ale w 4 odcinkach już spora plejada postaci się przewinęła.

Opublikowano
  • Autor

Piąty odcinek i akcja

w motelu a potem  z drugim Robinem

:banderas:

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Kurła, a (pipi)e z Netflixa nadal nie powiedzieli kiedy Titans puszczą. 

Opublikowano
  • Autor

Oglądaj, nie ma co czekać, sam ze soba tu pisze.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ja też oglądam i póki co szału nie ma, ale ogląda się dosyć przyjemnie. Piąty odcinek jeszcze przede mną.

Nie wiem po co aż taką tajemnicę robią z ojca Raven, przecież to chyba wie każdy od zawsze. Starfire do wywalenia i recastingu, no popsuli ją maksymalnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolejny świetny odcinek, jeśli Doom Patrol będzie chociaż w połowie taki poziom trzymać to :banderas:

Opublikowano

Jeżeli w połowie taki poziom to będzie słabym serialem. 

Czekamy na Nightwinga.

Opublikowano
  • Autor

Titans to najlepsze co spotkało komiksowe seriale po DD i Agentach tarczy.

Opublikowano

Aż tak bym nie powiedział, ale to fakt, że spodziewałem się crapa a wyszło całkiem nieźle. Dobre były gadki pomiędzy dwoma Robinami.

Starfire przestała mnie irytować.