Kalel 3 634 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Prawa do międzynarodowej dystrybucji Tytanów (m.in. w Polsce) zdobył netflix. To chyba czeka nas zalew produkcji z platformy DC Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Nie byłbym do końca pewny. Wszystko zależy jakie plany ma (i czy w ogóle) DC ze swoim serwisem streamingowym poza USA. Ale skoro Tytani wylądują na netflixie można wnioskować, że DC olewa stary kontynent co mnie martwi bo jednak kilka perełek w serwisie amerykanie będą mieli (chociażby Flash z lat 90-tych bo wciąż mam kilka odcinków do nadrobienia). No i komiksy w wersji elektronicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 O kruci, zwracam honor. Zobaczyłem hasło International Rights a to tylko do Tytanów. No niby tak, ale kolejna usługa streamingowa? Już troche tego za duzo - Netflix, HBO Go plus to co ma DC/Marvel Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Plusem w tych serwisach jest to, że nikt ci nie każe być im wierny aż do śmierci. Miesiąc tutaj, miesiąc tam... Lipiec i sierpień poświęciłem dla zaległości netflixa, a wrzesień dla HBO. Jak już nadrobię z chęcią chwyciłbym się na kilka tygodni z DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 2 sezon zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Jeszcze finałowy trailer wrzucili Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Ciekawe czy będzie Brother Blood. Jest jeszcze rozpiska nowości w serwisie DC Nie rozumiem po co 3 sezon Young Justice rozłożyli na dwa etapy i to jeszcze z półroczną przerwą Przy Swamp Thing liczę na duszny klimat wśród bagien Luizjany, Stargirl to będzie druga Supergirl ale za to liczę, że nie s(pipi)ą Harley. Edit: O, jednak może być coś dobrego z Harley Tylko gdzie głosik Tarry Strong? Najpierw Bernadette, a teraz Penny? Bitch please Rozpiska głosów: Cytat Kaley Cuoco leads the series as Harley Quinn, with Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, JB Smoove, Jason Alexander, Wanda Sykes, Giancarlo Esposito, Natalie Morales, Jim Rash, Diedrich Bader, Tony Hale, and Chris Meloni. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 1 ep już jest jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Liczyłem na Netflixa, ale nie ma. Będę musiał ukraść Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Mówi się, że na dniach netflix ogłosi kiedy ma być "premiera" na serwisie. Wielu obstawia końcówkę roku bo jednak serwis DC ma pierwszeństwo i obsuwa musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 <3 już myślałem że trzeba będzie czekać na zakończenie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Takie są plotki więc dopóki N nie poda konkretów to raczej nie przywiązywałbym się do żadnej daty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 ja nie wytrzymałem i dziwi mnie że na początku jest intro takie jak do filmów pełnometrażowych - z całą ekipą jeden po drugim Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Pilot mi się podobał, choreografia walk poziom wyżej niż w tych wszystkich seriala z arrowverse. Takiej brutalności tez sie nie spodziewałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Drugi odcinek wjechał i cholera podoba mi się to, spodziewałem się kiczu na poziomie innych seriali dc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Pierwszy odcinek był fajny, ale czekam aż wleci na netflixa to obejrzę za jednym zamachem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Jest dobrze, spodziewałem się, że serial będzie bardziej kameralny i co tydzień będą po prostu z kimś walczyć. No ale w 4 odcinkach już spora plejada postaci się przewinęła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Piąty odcinek i akcja w motelu a potem z drugim Robinem Edytowane 10 Listopada 2018 przez Shen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Kurła, a (pipi)e z Netflixa nadal nie powiedzieli kiedy Titans puszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) Oglądaj, nie ma co czekać, sam ze soba tu pisze. Edytowane 10 Listopada 2018 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Ja też oglądam i póki co szału nie ma, ale ogląda się dosyć przyjemnie. Piąty odcinek jeszcze przede mną. Nie wiem po co aż taką tajemnicę robią z ojca Raven, przecież to chyba wie każdy od zawsze. Starfire do wywalenia i recastingu, no popsuli ją maksymalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Kolejny świetny odcinek, jeśli Doom Patrol będzie chociaż w połowie taki poziom trzymać to Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Jeżeli w połowie taki poziom to będzie słabym serialem. Czekamy na Nightwinga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Titans to najlepsze co spotkało komiksowe seriale po DD i Agentach tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Aż tak bym nie powiedział, ale to fakt, że spodziewałem się crapa a wyszło całkiem nieźle. Dobre były gadki pomiędzy dwoma Robinami. Starfire przestała mnie irytować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi