KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Witam,mam problem z tv, kupilem pare dni temu starszym tv do ogladania,padlo na WE75, od Sony.Wszystko fajnie ,jakos obrazu itp ale jest jedno ale majac cyfrowy polsat podlaczajac dekoder przez HDMI nie mam sygnalu. na starym samsungu ktory ma 8 lat wszytsko dziala, a tu wypierdziela brak sygnalu wiec w czym jest problem? zmienilem kable hdmi,nic,wylaczalem bravia sync cos tam nie dziala,.podlaczalem ps4 znalazlo odrazu,wiec hdmi porty dzialaja. Dekoder polsatu mam jakis sagem HD wiec,to nie jest jakis stary. wzielem tez jakis stary tv sony KDL ktory ma pare lat i na nim tez nie dziala ten cyfrowy polsat,w sumie mialbym to gdzies bo tv nie ogladam ale kupilem to rodzicom.. Mial ktos z was taki problem z tv od sony? wie o co chodzi? Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 2 grudnia 2017 Opublikowano 2 grudnia 2017 Ustaw na dekoderze 720p i zobacz. Pytanie czy masz taką możliwość żeby ustawić 720p zapisać i podpiąć do tego tv. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 2 grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 grudnia 2017 Na dekoderze mam ustawiona opcje 1080i,zobacze czy ta opcja 720,moze cos pomoze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi