Opublikowano 3 grudnia 20177 l Doom, Skyrim i LA Noire pokazały, że Switch daje radę. I chociaż żadnej z tych gier nie kupię (może Dooma na wyprzedaży za rok) to jednak są stare gry za które z wyciągniętym portfelem płacę pełną cenę.1. Wiedźmin 3 GOTY - chociaż skończyłem to za wersję przenośną oddaję nerkę. I 299 w eshopie2. GTA V - nie skończyłem, a chciałbym. Na Switchu gra się wybornie, więc bardzo chętnie przyjmę3. Residenty - rimejki i siódemkę. Świetnie grało mi się w jedynkę na NDS, chętnie przyjmę i zapłacę za kolejne dobre odsłony serii.4. Overwatch - idealna gra dla Switcha. Odpalasz gdziekolwiek, pykasz meczyk czy dwa i jedziesz dalej. Nie jestem fanem, ale ta gierka mi się podobała5. Diablo 3 - podobnie jak Overwatch. Odpalasz i pykasz. Telewizora nie chce mi się dla Diablo odpalać, na handhelda idealna gra.To tak moja życzeniowa złota piątka. Gdyby to wyszło mogę spokojnie olać resztę platform, a Switch stałby się głównym urządzeniem do grania Edytowane 3 grudnia 20177 l przez Godot
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Nie wiem po kiego taki temat? Jest parę portów odnośnie których bym się ucieszył ale żeby zakładać cały temat tylko po to aby móc puścić wodzę fantazji?
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Autor Na przykład. Można też rozmawiać o portach które już są. Czy Skyrim postarzał się? Był chwalony za wielki świat, a słaba fabuła była mu wybaczana. Ale od tamtej pory wyszedł Wiedźmin i Zelda. W porównaniu do tych gier Skyrim daje radę?
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Diablo 3 i GTA 5 są jak najbardziej możliwe i przygarnalbym z szeroko otwartymi ramionami
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Autor GTA na PS3 20 giga, Diablo Ultimate Evil 30. Doom na PS4 ponad 70, na Switcha 13,5. Więc chyba przesadzasz
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Xeno1 i XenoX. Xeno1 poproszę jeszcze w takiej oprawie jak Xeno2. Byłoby cudownie.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l W takiej oprawie jak Xeno 2 to juz jest na 3DS przeciez jesli mowimy o handheld mode Oczywiscie zartuje, mam nadzieje na XenoX, Donkey Kong Tropical Freeze, shin megami x fire emblem, wonderful 101, valkyria chronicles. Z takich mniej realnych Persona 5, Pokemon TCG Online, Trails in the Sky, Diablo 3, Dark Souls.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Ja tam chciabym New Vegas. Może być z grafiką i płynnością na poziomie Skyrima. Ewentualnie niech zrobią jeszcze Morrowinda. Tak poza tym to po prostu nowe gry od zachodnich devów żeby się ukazywały. Olać by można inne konsole i ewentualnie posiadać kompa dodatkowo do grania.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Odin Sphere Leifthrasir + Muramasa Rebirth + Dragons Crown = Masakrator Rozpier-da-lator od Vanillaware. Za taki zestaw na jednym karcie, dałbym bez problemu 300zł.
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Modle sie dziennie by Vanillaware wreszcie cosw zapowiedzialo na switcha ale dosc remasterow lub remasterow remasterow, albo nowy projekt albo 13sentinels
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Diablo 3 bym grał jak poje,bany. Z chęcią bym zobaczył na Switcha XCOM: EW. Albo Civkę V. Raczej się nie wydarzy, no ale można mieć marzenia. A GTA V myślę jest zarówno wykonalne jak i realne.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l W takiej oprawie jak Xeno 2 to juz jest na 3DS przeciez jesli mowimy o handheld mode Nie wiem, ja tam nie grałem na handheld mode. Mówicie że to całkiem inna gra a ja nie chcę innej gry.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l dawać, ile można czekać. piękne grafiki 2d w ostrym 1080p na tv i 720p w trybie przenośnym. tak zwany no brainer.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Tak jak ragus powiedział. Tylko niech to nie będzie znów jakiś uposledzony port jak na 3dsa.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Ja to chciałbym najlepsze tytuły z Wii/Wiiu , dużo gier nie Wii nie ograłem a WiiU mnie ominęło. Do tego fajnie jakby zrobili coś na modłę PSMINIS i wrzucili najlepsze gry z telefonów gdzie znajdzie się kilka perełek , które są niegrywalne przez brak fizycznego kontrolera.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l To jak się tak bawimy w marzenia to poproszę podrasowane Shenmue I i II i 3-jeczkę na premierę z wersją na PS4 ;P Bardziej poważnie to z Wii U chciałbym Zeldę WW, DK: TC i Pikmina 3 a zamiast tych domniemanych plotek Xenosagi HD to wolałbym Baten Kaitos Origins (z jedynką included). Za to na Carcie z podrasowaną grafą dałbym 299zł bez pierdnięcia. Z konkurencyjnych platform z kolei chciałbym Rise of the Tomb Raider (dla mojej połówki bo lubi gry z Larą) i w ogóle co tam wydawcy wymyślą (Dark Souls collection? Z chęcią).
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Donkey Kong Country Returns HD + Donkey Kong Country Tropical Freeze Double Pack.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Donkey kong również przygarnę. Do tego jakieś dobre rogue like. Rogue legacy chętnie.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Jeśli chodzi o porty starych gierek z wii u to wiadomo - XCX i Smash (choć tu wolalbym nowa wersje a nie port). Resztę mam lub przeszedłem na tamtej konsoli i nie potrzebuje ani kolekcji bayo, ani nic innego. Z innych konsol? Z Wii XC tez bym przygarnąl, dark soulsy, diablo tez brzmi super jak i F:NV. A najchętniej to Morrowinda.