Opublikowano 30 grudnia 20177 l Chyba tylko Nintendo Software Technology dostało trochę po wtopie z Project Hammer, ale nawet oni dalej tworzą tylko, że mniejsze projekty
Opublikowano 10 stycznia 20187 l W sumie to taką Civilization bym przyjął na switchunia. Wybudzić na kilka tur, pograc 5h i uśpić ponownie )
Opublikowano 11 stycznia 20187 l https://twitter.com/RedHookStudios/status/951140065496977410 Berry nice. The price for the game and DLCs: Darkest Dungeon – $24.99 USD The Crimson Court – $9.99 USD The Shieldbreaker – $3.99 USD troche drogo, ale chyba i tak trza kupic.
Opublikowano 3 lutego 20187 l Gra ktoś w DOOM na Switcha? Jak to wypada na tle innych wersji? Dalej warto?
Opublikowano 3 lutego 20187 l 10 minut temu, Ukukuki napisał: Gra ktoś w DOOM na Switcha? Jak to wypada na tle innych wersji? Dalej warto? Ja jestem gdzieś w 3/4 kampanii i tak: - 30 FPS przez większośc gry nie zachwiane, chociaż są 2-3 miejsca gdzie jest dużo demonów i gra zwalnia dośc mocno - Tekstury niskiej rozdzielczości, ząbki itd ale wszystkie wodotryski graficzne i efekty zostały ( dziwna spraw jak na port ) - okazjonalne bugi z dźwiękiem - DOOM do grania wszędzie, nawet na klopie - mimo 30FPS nadal gra wydaje się dynamiczna jak na reszcie konsol Kupiłem na premierę ( bo nie miałem wtedy PS4 ) ale nie żałuje, jedynie na Twoim miejscu bym poczekał jak troszkę cena zejdzie w dół.
Opublikowano 3 lutego 20187 l 41 minut temu, blakuś napisał: Ja jestem gdzieś w 3/4 kampanii i tak: - 30 FPS przez większośc gry nie zachwiane, chociaż są 2-3 miejsca gdzie jest dużo demonów i gra zwalnia dośc mocno - Tekstury niskiej rozdzielczości, ząbki itd ale wszystkie wodotryski graficzne i efekty zostały ( dziwna spraw jak na port ) - okazjonalne bugi z dźwiękiem - DOOM do grania wszędzie, nawet na klopie - mimo 30FPS nadal gra wydaje się dynamiczna jak na reszcie konsol Kupiłem na premierę ( bo nie miałem wtedy PS4 ) ale nie żałuje, jedynie na Twoim miejscu bym poczekał jak troszkę cena zejdzie w dół. Ja to raz już skończyłem ale DOOM na tablecie kusi. Czym dalej w las tym więcej demonów, daj znać jak gra się zachowuje w końcowych etapach jak już ograsz.
Opublikowano 3 lutego 20187 l Autor Ja jestem po kilku godzinach, wcześniej nie grałem wcale. I w zasadzie blakuś napisał wszystko. Ja z perspektywy świeżego gracza w Dooma z jednej strony żałuję, że kupiłem, bo jednak nie do końca mi gra siadła, a z drugiej jest naprawdę dobra. Jak ograłeś i chcesz ogrywać nadal to bierz, technicznie wszystko spoko.
Opublikowano 6 lutego 20187 l Autor Kolejny port, tym razem grubo, bo Pillarsy 2 https://www.ppe.pl/news/56342/pillars-of-eternity-2-deadfire-oficjalnie-zmierza-na-playstation-4-xbox-one-i-nintendo-switch.html Cieszę się cholernie, przy TV bym nie wytrzymał, a na handheldzie można dłubać takiego RPG. Na tablecie skończyłem Baldury i sprawdza się super takie granie. Pytanie do tych co przeszli: jak fabularnie ma się dwójka do jedynki?
Opublikowano 6 lutego 20187 l Jestem bardzo ciekaw, jak to wypadnie na konsoli, zwłaszcza przenośnej. Grałem w Pillarsy dużo, no ale to jest pecetowy erpeg, ściany tekstu na ekranie, sporo klikania po pikselikach, labiryntowe rysowane mapy, kamera z samolotu i detale jak mrówki na ekranie. O ile Skyrim czy Dragon Age Inquisition wydają mi się niemal stworzone na handhelda, tak tutaj... No nie wiem, nie wiem. Ale, Gruszczyk - "holiday season" to nie jest "za kilka miesięcy", tylko za 10... (I tak West of Loathing > lochy i smochy) Edytowane 7 lutego 20187 l przez ogqozo
Opublikowano 6 lutego 20187 l Cytat Pytanie do tych co przeszli: jak fabularnie ma się dwójka do jedynki? Deadfire to direct sequel ale nie wierzę, że zostawią nowych graczy kompletnie na lodzie. Srol to jedno, ale fabułę jedynki dałoby się wyjaśnić w retrospekcji.
Opublikowano 10 lutego 20187 l Skończyłem L.A Noire, dobry port chociaż nie mam porównania do innej wersji to nie było żadnych zgrzytów.
Opublikowano 12 lutego 20187 l Autor Dean Ayala – There are no plans to move HearthStone to the Nintendo Switch. Smuteczek. A Hat in Time też nie będzie
Opublikowano 23 lutego 20187 l Chciałbym zobaczyć na switcha Viewtiful Joe, Star Wars Rogue Squadron 2, Wario World oraz Luigi’s Mansion 1 i 2
Opublikowano 23 lutego 20187 l Z portów to chciałbym zobaczyć jedne z najlepszych gier w jakie grałem i wszystkie są realne: odświeżyłbym sobie Bioshocka1, Ninja Gaiden1, trylogię Metroid Prime, SMG1 i 2, RE1 Remake, oraz MGSa (wersja z GC), w którego nigdy nie grałem. Edytowane 23 lutego 20187 l przez zdrowywariat
Opublikowano 23 lutego 20187 l Oprócz tego co wymienione zostało wcześniej chciałbym porty Pokemon Fire Red/ Leaf Green oraz Emerald. Niech mi do tego dodadzą nową wersję Poke Bank i biorę wszystkie wersje na premierę
Opublikowano 23 lutego 20187 l 6 minut temu, balon napisał: SM64 i DK3d na silniku SMO i jestem w niebie. DK to chyba jeden z najtrudniejszych platformerów do zrobienia w 3D, przy zachowaniu klimatu z 2D. Nosorożec, beczki, wagonik, teraz jeszcze latająca beczka :). Kto jak nie Retro? Daliby radę, tak jak z Metriodem, oj grałbym... Edytowane 23 lutego 20187 l przez zdrowywariat
Opublikowano 23 lutego 20187 l przecież DK64 było strasznie słabe :| w ogóle mi nie podeszło, IMO koło Banjo toto nawet nie stało
Opublikowano 23 lutego 20187 l 3 minuty temu, Rayos napisał: przecież DK64 było strasznie słabe :| w ogóle mi nie podeszło, IMO koło Banjo toto nawet nie stało Ale nikt tu nie mówi o DK64.
Opublikowano 23 lutego 20187 l Rayos, a po co miało stać koło Banjo? Banjo to Banjo, DK to DK. No i faktycznie to co mówi zdrowy. Jak na platformówkę 3d była to naprawdę trudna gierka, szczególnie po 2-3h. Wiele osób przez to odbiło się od tej gierki.
Opublikowano 23 lutego 20187 l a DK 3D to co? @balon no po prostu, ja kdla mnie DK64 jakosciowo byl duzo gorszy od takiego banjo