Opublikowano 18 maja 20186 l O zapomniałem o Paper Mario, przecież to jest pewniak większy niż reszta. Co do Pikmin 3 to chyba byłaby juz zbyt gruba przesada to portowac. P4 z tego co ciągle się plotke juz dawno zrobione.
Opublikowano 18 maja 20186 l W dniu 26.04.2018 o 08:36, Dave Czezky napisał: Do dzisiaj pamietam jakie kolosalne wrazenie zrobilo na mnie pandemonium w 96 czy tam 97 roku. 2.5D to byla wtedy moc. Oj, jarał się tym człowiek w Secret Service. Aż mi ten tytuł uciekł z pamięci.
Opublikowano 18 maja 20186 l zeldy HD na switchu bym przyjal z szeroko otwartymi ramionami. NSMBU, NSLU, SM3DWorld również, ale tylko jeśli by dołożyli jakieś nowe lvl
Opublikowano 18 maja 20186 l Już temat nie raz poruszany. Zelda SS bez tego (pipi) anego machania. Bardzo proszę.
Opublikowano 18 maja 20186 l Donkey Kong Country Returns i Super Mario Galaxy z normalnym sterowaniem też bym przytulił
Opublikowano 18 maja 20186 l No ogólnie gra z ruchomym sterowaniem -2 do gameplayu wiec jestem jak najbardziej za.
Opublikowano 18 maja 20186 l Godzinę temu, XM. napisał: No ogólnie gra z ruchomym sterowaniem -2 do gameplayu wiec jestem jak najbardziej za. Też chciałbym, żeby inny mogli zobaczyć jakie te gry są zajepipi, i dlaczego się tak nimi podniecam :). Edytowane 18 maja 20186 l przez zdrowywariat
Opublikowano 18 maja 20186 l 10 godzin temu, XM. napisał: SM3DW, Tokyo, XCX i może nsmb u to raczej pewniaki. No to są mocarni zawodnicy (tylko w TW101 nie grałem), ale ze wszystkimi jestem w miarę na świeżo, więc raczej nie zakup day 1 u mnie. Chociaż XCX chyba bym wziął nawet żeby na półce stało, bo gierka ma rewelacyjny klimat eksploracji i poczucia postępu, nie wspominając o rozmachu w praktycznie wszystkim co nas otacza. Na pewno też dla sprawdzenia różnic względem pierwowzoru, bo przerzucenie save z wersji Wii U na Switch to pewnie abstrakcja, a nie jest to gra która miałbym siłę przechodzić od początku, przynajmniej nie w najbliższych latach. Powróciłem po dłuższej przerwie i widzę, że do poprawy jest framerate w mieście i te nieszczęsne pop-upy. Fajnie by było zobaczyć też XCX w 1080p, chociaż Wii U w 720p radzi sobie całkiem nieźle jak na tak złożony świat. "Obawiam się", że XCX troszkę zawstydziłoby XC2 w kwestii widoczków i jakości ich przedstawienia. W XC2 są absolutnie urocze, ładne i rozległe, ale XCX jest wręcz monumentalny, począwszy od nieba i tego co na nim widzimy, po krajobraz Miry, a kończąc na stworzeniach które po niej kroczą. Nie wspomnę już o mobilnym orężu jakie mamy do dyspozycji.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Na razie to nawet ilość portów na Switcha woła o pomstę do nieba i jeden wspaniały Tales of Vesperia z japońskim dubbem nie zmieni tego, że spodziewałem się odrobinę lepszego wsparcia Pstryczka od Studiów 3rd Party (cała nadzieja w UBI). Wiem, że prezentacja NIntendo jest jutro ale mam niejasne wrażenie, że połowa prezentacji to będzie badziewny Smash (sorry ale ta seria mnie kompletnie nie interesi podobnie jak Splatoon) a reszta to będzie powtórka z zeszłego roku. Co najdziwniejsze mam również wrażenie że Bayo 3 dostanie po du.pie od strony jakościowej. Obecnie Platynowi pracują chyba nad 4/5 dużymi projektami. Jak na studio mające ok. 200 pracowników to w chuy dużo a tak się zarzekali, że pójdą w jakość nie ilość, tak jednak mam niejasne wrażenie, że dostaniemy kolejny zalew gier od Platinum Games na 7.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Ja bym mimo wszystko zaczekal do jutra, w ostatnim roku praktycznie jedyna duza gra na switcha jaka niezapowiedzieli na directie to mario rabbids
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Mam podobne odczucia co chrno. Póki co zero miłości od firm trzecich (sorki ale karcianka od Bethesdy i komórkowy Fallout nikogo). Dodatkowo e-shop zalewa taki szrot komórkowego badziewia, ja wiem że chcą przyciągnąć każdego developera, no ale litości. Konkurencja została zasypana hitami, zobaczymy co jutro nintendo.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Tak przeglądam tego eshop to się śmietnisko zrobiło coś jak na steam, no to dobrze to nie wygląda. Przeglądać gry i czy warta kupna?
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 23 godziny temu, Ficuś napisał: Ja bym mimo wszystko zaczekal do jutra, w ostatnim roku praktycznie jedyna duza gra na switcha jaka niezapowiedzieli na directie to mario rabbids Tak bo pokazali ją na konfie Ubisoftu, dwa dni wcześniej. Wiem, że Nintendo jest poyebane i potrafi zapowiedzieć gry podczas Treehouse jak w zeszłym roku tak było ale bardzo w to wątpię aby nagle doyebali do pieca.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l jak sie wlozy zwykle sluchawki z mikrofonem (moze byc nawet sznurowka z ps4) to ponoc dziala prawilnie voice chat w fortnite xddddddd jesli to prawda to jestem rozyebany xdddd serio chyba nintendo blokuje umyslnie zatem ta komunikacje xdddd
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Dla mnie rozczarowanie to modele postaci na Switcha. Przecież podobną formę futra co na PS4 (tylko wiadomo w niższej rozdziałce) osiągały GameCube (Star Fox Adventures) czy Xbox Classic (Conker Reloaded) a tutaj wygląda to nie dość, że dziwnie to jeszcze biednie. Nie wiem spodziewałem się odrobinę lepszych modeli postaci na Switchu.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Dobrze ten Crash wygląda, przenośnie bedzie robiło mocno robotę aż mnie kusi, żeby kupić znowu
Opublikowano 28 czerwca 20186 l U mnie wchodzą Crash (szkoda że futro nie to), Ys 8 i jednak Wolf2. Co do ostatniego kig podesłał, że dopiero w piątek będą wysyłali.