Opublikowano 26 października 20195 l Chyba nic nowego nie dodano, po tylu latach chyba można podzielić ludzi na fanów Skullgirls i nie, dla wielu osób to jedna z kilku najlepszych gier gatunku, wyróżniająca się systemem tutoriali i stylem. Pozostaje pytanie czy kto ma z kim grać, bo online na pewno pozostały po tylu latach same zboczki. Edytowane 26 października 20195 l przez ogqozo
Opublikowano 7 listopada 20195 l Jest ktoś w stanie ocenić port Overwatcha na switcha? Warto wydać te 160 zł?
Opublikowano 7 listopada 20195 l 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Były w tym roku jakieś porty z WiiU? Chooyowe Mario 2D.
Opublikowano 7 listopada 20195 l 6 minut temu, Ukukuki napisał: Były w tym roku jakieś porty z WiiU? Tak, New Super Mario Bros Deluxe
Opublikowano 11 listopada 20195 l Czy Switcher musi być z PL dystrybucji jeśli chcę, żeby posiadał polskie audio?
Opublikowano 14 listopada 20195 l Pograłem trochę w tego Wiedźmina i generalnie zgadzam się ze wszystkim co powiedział w filmie Archon i Zagrajnik. Niska rozdziałka rzuca się w oczy, animacja jest nienajlepsza. Ale kurczę, grałem dziś w Wiedźmina w autobusie w drodze do pracy. I to jest warte tych 209PLN.
Opublikowano 14 listopada 20195 l Jak ktoś jest odważny i kupi power bank to można mieć 720p w ręku podkręcając konsolę po przeróbce. Piszę jako ciekawostka.
Opublikowano 18 listopada 20195 l Zrobiłem wszystkie znaczniki w Białym Sadzie, pojeździłem sobie po Velen. Magia Panowie, po prostu MAGIA! Leżą Gearsy 5, których nawet nie odpaliłem, leży Luigi, którego nawet nie odpaliłem, a ja gram w kilkuletnią grę, która w dodatku już raz skończyłem. I siedzę teraz w robocie jak na szpilkach z myślą kiedy będę mógł odpalić Wiedźmina. Ta gra jest idealnie handheldowa, genialnie się gra na małym ekranie w dowolnym miejscu. I co dalej? GTA V? Kupuję w dniu premiery za 200. Chętnie bym przytulił Residenty 2 i 7, bardziej niż chętnie kompletną trylogię Mass Effect. Ucieszyłbym się z MGS V. Kocham tę konsolkę, gdyby nie Switch chyba na konsoli wcale bym nie grał. Do stacjonarki muszę mieć kilka godzin bez zawracania dupy, ciszy, spokoju. A przede wszystkim muszę mieć nastrój. A Switch? Idę z żoną na zakupy? Kochanie, poczekam na Ciebie w aucie, będziesz mogła spokojnie pochodzić po sklepach. I nie spiesz się, masz tyle czasu ile Ci trzeba
Opublikowano 25 listopada 20195 l DMC3 zapowiedziany. Kogokolwiek? Nie? Tak myślałem. Może RE2 albo 7 kochany Crapcomie?
Opublikowano 25 listopada 20195 l 29 minutes ago, Gregor var Emreis said: DMC3 zapowiedziany. Kogokolwiek? Nie? Tak myślałem. Może RE2 albo 7 kochany Crapcomie? Mnie bo raczej jeszcze 4 a później zagram w 5-ke jak człowiek, na Nintendo
Opublikowano 26 listopada 20195 l The Twin Snakes ale to nie realne znając aktualną politykę i podejście konami...[emoji26]Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 listopada 20195 l 18 godzin temu, Gregor var Emreis napisał: DMC3 zapowiedziany. Kogokolwiek? Dzień dobry.
Opublikowano 26 listopada 20195 l DMC3? Day one. Mam nadzieję, że doczekamy się również przenośnej czwóreczki.
Opublikowano 27 listopada 20195 l Ponoć remake Super Metroida się robi. Ponoć dostaniemy 3 metroidy, a raczej 5. Trylogię, remakea i czwórkę.
Opublikowano 27 listopada 20195 l Pewnie stąd: Średnio czasem pisali prawdę, ale jest to jakieś źródło leaków. Ale że coś będzie w ciągu DWÓCH lat fiskalnych to można dużooo powiedzieć. A co do MPT to dawno temu (z rok) była mowa od bardziej wiarygodnych ziomków, że będzie a nawet, że jest już (wtedy gotowe). Ale pewnie "obsuwa" MP4 spowodowała, że z powodu marketingu to przesunęli.
Opublikowano 27 listopada 20195 l Ok. Oni mają chyba dużo gotowych wydać. Hakerzy dokopali się do plików z których wynikało, że prawie finalny build New Super Mario Brothers leżało na serwerach od minimum 9 miesięcy.
Opublikowano 29 listopada 20195 l Gra ktoś w Wiedźmina? Gra już mi trzy razy się wysypała, wyskakuje błąd i sru to menu konsoli. 25 godzin mam nagrane, i niby nie jest to jakieś upierdliwe, no ale ani na PS4 ani na Xboxie tak nie miałem