XM. 10 864 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 O zapomniałem o Paper Mario, przecież to jest pewniak większy niż reszta. Co do Pikmin 3 to chyba byłaby juz zbyt gruba przesada to portowac. P4 z tego co ciągle się plotke juz dawno zrobione. Cytuj
Mr. Bamboo 8 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 W dniu 26.04.2018 o 08:36, Dave Czezky napisał: Do dzisiaj pamietam jakie kolosalne wrazenie zrobilo na mnie pandemonium w 96 czy tam 97 roku. 2.5D to byla wtedy moc. Oj, jarał się tym człowiek w Secret Service. Aż mi ten tytuł uciekł z pamięci. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 zeldy HD na switchu bym przyjal z szeroko otwartymi ramionami. NSMBU, NSLU, SM3DWorld również, ale tylko jeśli by dołożyli jakieś nowe lvl Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Już temat nie raz poruszany. Zelda SS bez tego (pipi) anego machania. Bardzo proszę. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 Donkey Kong Country Returns i Super Mario Galaxy z normalnym sterowaniem też bym przytulił 1 Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 No ogólnie gra z ruchomym sterowaniem -2 do gameplayu wiec jestem jak najbardziej za. 2 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 (edytowane) Godzinę temu, XM. napisał: No ogólnie gra z ruchomym sterowaniem -2 do gameplayu wiec jestem jak najbardziej za. Też chciałbym, żeby inny mogli zobaczyć jakie te gry są zajepipi, i dlaczego się tak nimi podniecam :). Edytowane 18 maja 2018 przez zdrowywariat Cytuj
AvengerGT 9 Opublikowano 18 maja 2018 Opublikowano 18 maja 2018 10 godzin temu, XM. napisał: SM3DW, Tokyo, XCX i może nsmb u to raczej pewniaki. No to są mocarni zawodnicy (tylko w TW101 nie grałem), ale ze wszystkimi jestem w miarę na świeżo, więc raczej nie zakup day 1 u mnie. Chociaż XCX chyba bym wziął nawet żeby na półce stało, bo gierka ma rewelacyjny klimat eksploracji i poczucia postępu, nie wspominając o rozmachu w praktycznie wszystkim co nas otacza. Na pewno też dla sprawdzenia różnic względem pierwowzoru, bo przerzucenie save z wersji Wii U na Switch to pewnie abstrakcja, a nie jest to gra która miałbym siłę przechodzić od początku, przynajmniej nie w najbliższych latach. Powróciłem po dłuższej przerwie i widzę, że do poprawy jest framerate w mieście i te nieszczęsne pop-upy. Fajnie by było zobaczyć też XCX w 1080p, chociaż Wii U w 720p radzi sobie całkiem nieźle jak na tak złożony świat. "Obawiam się", że XCX troszkę zawstydziłoby XC2 w kwestii widoczków i jakości ich przedstawienia. W XC2 są absolutnie urocze, ładne i rozległe, ale XCX jest wręcz monumentalny, począwszy od nieba i tego co na nim widzimy, po krajobraz Miry, a kończąc na stworzeniach które po niej kroczą. Nie wspomnę już o mobilnym orężu jakie mamy do dyspozycji. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Fortnite ma niby debiutowac juz jutro, zaraz po konfie niny Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Na razie to nawet ilość portów na Switcha woła o pomstę do nieba i jeden wspaniały Tales of Vesperia z japońskim dubbem nie zmieni tego, że spodziewałem się odrobinę lepszego wsparcia Pstryczka od Studiów 3rd Party (cała nadzieja w UBI). Wiem, że prezentacja NIntendo jest jutro ale mam niejasne wrażenie, że połowa prezentacji to będzie badziewny Smash (sorry ale ta seria mnie kompletnie nie interesi podobnie jak Splatoon) a reszta to będzie powtórka z zeszłego roku. Co najdziwniejsze mam również wrażenie że Bayo 3 dostanie po du.pie od strony jakościowej. Obecnie Platynowi pracują chyba nad 4/5 dużymi projektami. Jak na studio mające ok. 200 pracowników to w chuy dużo a tak się zarzekali, że pójdą w jakość nie ilość, tak jednak mam niejasne wrażenie, że dostaniemy kolejny zalew gier od Platinum Games na 7. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Ja bym mimo wszystko zaczekal do jutra, w ostatnim roku praktycznie jedyna duza gra na switcha jaka niezapowiedzieli na directie to mario rabbids Cytuj
bulaxyz82 168 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Mam podobne odczucia co chrno. Póki co zero miłości od firm trzecich (sorki ale karcianka od Bethesdy i komórkowy Fallout nikogo). Dodatkowo e-shop zalewa taki szrot komórkowego badziewia, ja wiem że chcą przyciągnąć każdego developera, no ale litości. Konkurencja została zasypana hitami, zobaczymy co jutro nintendo. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Tak przeglądam tego eshop to się śmietnisko zrobiło coś jak na steam, no to dobrze to nie wygląda. Przeglądać gry i czy warta kupna? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Fortnite z cross playem z pc, mobile i xone Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 23 godziny temu, Ficuś napisał: Ja bym mimo wszystko zaczekal do jutra, w ostatnim roku praktycznie jedyna duza gra na switcha jaka niezapowiedzieli na directie to mario rabbids Tak bo pokazali ją na konfie Ubisoftu, dwa dni wcześniej. Wiem, że Nintendo jest poyebane i potrafi zapowiedzieć gry podczas Treehouse jak w zeszłym roku tak było ale bardzo w to wątpię aby nagle doyebali do pieca. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 jak sie wlozy zwykle sluchawki z mikrofonem (moze byc nawet sznurowka z ps4) to ponoc dziala prawilnie voice chat w fortnite xddddddd jesli to prawda to jestem rozyebany xdddd serio chyba nintendo blokuje umyslnie zatem ta komunikacje xdddd Cytuj
funditto 657 Opublikowano 13 czerwca 2018 Opublikowano 13 czerwca 2018 Grim Fandango Remastered też dostanie port na Switcha 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Dla mnie rozczarowanie to modele postaci na Switcha. Przecież podobną formę futra co na PS4 (tylko wiadomo w niższej rozdziałce) osiągały GameCube (Star Fox Adventures) czy Xbox Classic (Conker Reloaded) a tutaj wygląda to nie dość, że dziwnie to jeszcze biednie. Nie wiem spodziewałem się odrobinę lepszych modeli postaci na Switchu. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2018 Opublikowano 28 czerwca 2018 Dobrze ten Crash wygląda, przenośnie bedzie robiło mocno robotę aż mnie kusi, żeby kupić znowu Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 28 czerwca 2018 Opublikowano 28 czerwca 2018 U mnie wchodzą Crash (szkoda że futro nie to), Ys 8 i jednak Wolf2. Co do ostatniego kig podesłał, że dopiero w piątek będą wysyłali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi