metalcoola 178 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) W recenzjach Butchera niekiedy przebija się arogancja i postawa typu "Moja racja jest najważniejsza" a HIV wykazuje oznaki wypalenia. Mimo to, recenzje obu panów czyta mi się znacznie przyjemniej, niż Urala, którego powrót uważam niestety za największy błąd Rogera, jego teksty czyta się bardzo ciężko, humor jest wymuszony i nieśmieszny, a ta ciągła polityczna agitka sprawiła, że gry z firmy w której pracuje, wylądowały do kajecika "Nie kupować" Edytowane 11 Grudnia 2017 przez metalcoola Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Ural sapał do kaktusów w rdr i od tego czasu go nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Co do Urala to jakoś mi jego teksty nie wadzą, może faktycznie humor jest nieco wymuszony ale tragedii nie ma, natomiast zmieniłbym tytuł tematu na "Czy Butcher musi pisać?". Po jego rednaczowaniu jakoś się do niego zraziłem, wieczne narzekanie w Okiem Maniaka na wszystko dookoła, a przede wszystkim czytelników nie budowało mu bazy fanów, dlatego zdecydowanie Roger > Butcher. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Butcherowi nie mozna odmowic dobrego piora. Jego dawne OM, kiedy jeszcze bylo dzialem agregujacym ciekawostki z branzy, czytalem zawsze z zaciekawieniem. Ale po tym jak rednaczowal bede pamietal go juz tylko jako fana SW, pluszakow z duza glowa, Roba Zombie, multi w TloU, tatuazy, koncertow RZ, Halo i multi w battlefieldzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Skoro Ural nie weźmie udziału w olimpiadzie, to i pisać nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jak dla mnie spoko, że wrócił. Jest ze starej ekipy, ma pozytywną zajawkę na to wszystko, humor jest jaki jest ale mi to nie przeszkadza. Daje radę i lubię go poczytać, szczególnie gdy zdradza jakieś zakulisowe rzeczy z branży, szczególnie że sam w tym bezpośredni siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Myślałem, że tylko ja tak sądze, ze straszny bezbek ten ural. Jeszcze w recenrzji FIFY 18 napisał, że najlepsza piłką nożna w historii i że PES co najwyżej może spać w nogach - boże jak można być takim januszem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Troszkę przypomina mi stylem "mistrzów" recenzji z dawnego konsolowego czasopisma GameStation , które samo w sobie było ok, ale było tam kilku osobników, którzy swoimi reckami/opisami potrafili obrzydzić najlepszą nawet grę. Już nie wspomnę o wojenkach konsolowych, które toczyły się na ramach owego czasopisma. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ural pisuje tak, jak chcieliby czytać wszyscy fani starego "szmatławca". Mi tam taka inna recenzja pasuje, czasem nawet zaśmieję się pod wąsem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ural? kiedyś wpadał na forum, ale nie wytrzymał presji wyobrażacie sobie kazuba jako admina? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi