Skocz do zawartości

Soul Calibur VI

Featured Replies

Opublikowano

Przez dwa dni tak się pieprzy, że nic się nie da zagrać. Ale to wydaje mi się cały PSN zwolnił, bo sklep ledwo się wczytuje. 

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 165,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ta 2b o której pisał funditto to oficjalny char:   Chociaż oba guest charactery w SC6 to postacie z dobrych gier, a nie jak jakiś noctis.

• Razem z firmą CENEGA przygotowałem serię kilku filmów przedstawiających grę SOULCALIBUR VI. Pierwszy odcinek to wprowadzenie, pozostałe trzy opisują z grubsza system gry.   https://www.youtu

• Wracam do Calibura! Ja pierdole ile to lat czekania było!!

Opublikowano

Na XO niezmiennie jest żyleta, także jeśli chodzi o szybkość wyszukiwania meczy. Tak więc gdy wieczorami nie ma mnie na PSN to... wiecie już co robię :)

NM się dopytuje czy jakieś granko jutro organizujemy? Może w większym gronie tym razem.

Opublikowano

Znalazłem na necie jakieś czary z otwieraniem portów dla ps4, pozmieniałem to w ustawieniach routera i działa jak należy. 

Opublikowano

Amer, Dave, będziecie w sobotę na turnieju? :)

Opublikowano

Hmm, jakoś mi to uciekło kompletnie. Rzuć proszę jakimś linkiem do bardziej szczegółowy informacji.

Opublikowano

https://www.facebook.com/events/335353503865876/

Najbliższa sobota, Media Markt M1 w Markach, zapisy na miejscu do 13 (od ok. 11:30, może 12), limit uczestników: 32 osoby. Single Elimination (wiem, ale musieliśmy tak zrobić). Do wygrania 1000 PLN i figurka Zośki z kolekcjonerki, top 4 dostaje koszulki. Gramy na PS4.

Opublikowano

Cenega sponsoruje jeszcze turnieje? Szanuje, bo po codziennych obnizkach ceny gry u Czezkiego, obstawiam, że gra jednak zawiodła jesli chodzi o sprzedaz.

Opublikowano

Najgorszy strzal w moim zyciu, nigdy takiej katastrofy nie przeżyłem xd

Opublikowano

Tekken 7 po roku niby przebił 3 bańki. Może goscinne wystepy Geralta czy 2B coś pomogą.

Opublikowano

o ile mi wiadomo narazie tylko wersja pc dostala patcha 1.01 a konsole maja dostac w pozniejszym i nadal nie wiadomo co zrobil poza tym ze niby cos robil z plikami od customizacji

moze blokowali wielke penisy, moze 2b i jej kiecki juz sciagalo. nie wiadomo

Opublikowano

To unreal engine więc pewnie zmienili jakąś linijkę kodu o wadze 5kb ale pobrać i nadpisać trzeba całe 6gb.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czyli dla ścisłości: DLC z 2B nadal nie ma?

I pytanie do publiczności: czy jest jakieś info odnośnie możliwości kupna pani android poza season passem?

Opublikowano

2B nie ma jeszcze ale oddzielnie będzie się dało kupić sądząc po Tirze.

Opublikowano

Dodaliby jakieś (fajne) areny. Dziwne że nie ma aren z Japonii/Chin :/ Bieda w porównaniu do SC3.

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Nie wchodź w online, bo możesz wyłapać bana. Na Steamie cofnęli patcha.