Opublikowano 31 października 20186 l Przez dwa dni tak się pieprzy, że nic się nie da zagrać. Ale to wydaje mi się cały PSN zwolnił, bo sklep ledwo się wczytuje.
Opublikowano 31 października 20186 l Na XO niezmiennie jest żyleta, także jeśli chodzi o szybkość wyszukiwania meczy. Tak więc gdy wieczorami nie ma mnie na PSN to... wiecie już co robię NM się dopytuje czy jakieś granko jutro organizujemy? Może w większym gronie tym razem.
Opublikowano 31 października 20186 l Znalazłem na necie jakieś czary z otwieraniem portów dla ps4, pozmieniałem to w ustawieniach routera i działa jak należy.
Opublikowano 1 listopada 20186 l Hmm, jakoś mi to uciekło kompletnie. Rzuć proszę jakimś linkiem do bardziej szczegółowy informacji.
Opublikowano 1 listopada 20186 l https://www.facebook.com/events/335353503865876/ Najbliższa sobota, Media Markt M1 w Markach, zapisy na miejscu do 13 (od ok. 11:30, może 12), limit uczestników: 32 osoby. Single Elimination (wiem, ale musieliśmy tak zrobić). Do wygrania 1000 PLN i figurka Zośki z kolekcjonerki, top 4 dostaje koszulki. Gramy na PS4.
Opublikowano 1 listopada 20186 l Cenega sponsoruje jeszcze turnieje? Szanuje, bo po codziennych obnizkach ceny gry u Czezkiego, obstawiam, że gra jednak zawiodła jesli chodzi o sprzedaz.
Opublikowano 1 listopada 20186 l Najgorszy strzal w moim zyciu, nigdy takiej katastrofy nie przeżyłem xd
Opublikowano 1 listopada 20186 l Tekken 7 po roku niby przebił 3 bańki. Może goscinne wystepy Geralta czy 2B coś pomogą.
Opublikowano 1 listopada 20186 l o ile mi wiadomo narazie tylko wersja pc dostala patcha 1.01 a konsole maja dostac w pozniejszym i nadal nie wiadomo co zrobil poza tym ze niby cos robil z plikami od customizacji moze blokowali wielke penisy, moze 2b i jej kiecki juz sciagalo. nie wiadomo
Opublikowano 1 listopada 20186 l To unreal engine więc pewnie zmienili jakąś linijkę kodu o wadze 5kb ale pobrać i nadpisać trzeba całe 6gb.
Opublikowano 11 grudnia 20186 l Czyli dla ścisłości: DLC z 2B nadal nie ma? I pytanie do publiczności: czy jest jakieś info odnośnie możliwości kupna pani android poza season passem?
Opublikowano 11 grudnia 20186 l 2B nie ma jeszcze ale oddzielnie będzie się dało kupić sądząc po Tirze.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Dodaliby jakieś (fajne) areny. Dziwne że nie ma aren z Japonii/Chin Bieda w porównaniu do SC3. Edytowane 13 grudnia 20186 l przez Alastor84
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Nie wchodź w online, bo możesz wyłapać bana. Na Steamie cofnęli patcha.