Skocz do zawartości

Soul Calibur VI

Featured Replies

Opublikowano

Gdy tylko patch się pojawił, okazało się, że każda interakcja online, w tym wejście do leaderboardów, daje bana. Na Steamie po chwili wycofali patcha, a na PS4 nie mieli jak, ale np. w Japonii chyba już to naprawili.

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 165,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ta 2b o której pisał funditto to oficjalny char:   Chociaż oba guest charactery w SC6 to postacie z dobrych gier, a nie jak jakiś noctis.

• Razem z firmą CENEGA przygotowałem serię kilku filmów przedstawiających grę SOULCALIBUR VI. Pierwszy odcinek to wprowadzenie, pozostałe trzy opisują z grubsza system gry.   https://www.youtu

• Wracam do Calibura! Ja pierdole ile to lat czekania było!!

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Opublikowano

Nom, mistrzowie jak nic. A zmiany jakie wprowadzili dla niektórych postaci, ooo panie. Jestem obrażony... ale przejdzie mi gdy dodadzą Hwanga ;) O ile.

Opublikowano

Podobno na PS4 niektórzy grają online, więc chyba nie ma (już?) tego problemu.

Opublikowano

Lord Aris mowi jak jest

Ehh, a mialem nie kupowac :frog:

Opublikowano

2B do kupienia, a do mnie już trzeci tydzien leci gra :frog:

4zł drożej niż Tira, do przeżycia.

Opublikowano

Trochę zaczęła mnie gra kusić. Chciałbym kupić na Xboxa, ale widzę że goła wersja chodzi po 159zł najtaniej. A season pass 123zł na storze. Nie ma innej opcji, żeby to taniej kupić (kupna konta nie liczę)?

A wziąłem, jeszcze monetki allegro i smart z dostawą free. 

Edytowane przez Basior

Opublikowano

Widzicie na PSstore 2B? Wchodzę z apki i widzę tylko Tire i pass. 

Edytowane przez rodi84

Opublikowano

Mam takie same odczucia. Hwanga i Setsu brakuje tu jak cholera. Jeśli plotka się potwierdzi to wścieknę się chyba i pomacham tej grze na dowodzenia. Zresztą i tak niebawem wskakuje nowy Dead i MK, a że Namco odwala fuszerkę po całości...

Opublikowano

IMO nie będzie żadnego sezonu 2. Gra leży, zainteresowanie jest marne. Nie wydźwigną tego choćby dali nie wiem kogo.

Opublikowano

Panowie jak z jakością online ps4/xbox bo zastanawiam się nad kupnem tylko nie wiem na co ps4/xbox?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chodzi gładko, zarówno na PS4 jak i XO. Ostatnio grywam tylko na Plejaku i wyszukuje mecze błyskawicznie. Jak grasz ze znajomymi to jest naprawdę cacy, ale w rankingach także da się konkurencyjnie powalczyć. 

PS. Przesiadłem się na Arcade Stick ostatnio, więc pozbywam się sztuki na XO, stan 10/10, oddam za bardzo rozsądne pieniądze, więc gdybyś faktycznie chciał sprawdzić tego Calibura to śmiało atakuj na PW.

Opublikowano
W dniu 20.12.2018 o 15:49, Gattz napisał:

Setsuki ani cassandy nie bedzie w sezonie 1 bo czyms musza sezon 2 sprzedac <--- moja prognoza

Następne dlc to Amy i Cassandra.

Dodatkowo 100 nowych itemów do edytora.

Opublikowano

Pewnie większość przedmiotów/strojów będzie syfiasta, kompletnie nie pasująca do SC. Dodaliby w końcu jakieś fajne areny. 

Opublikowano

Macie jakieś fajne nagrania z Miną? Chciałem sie podszkolić bo to moja ulubiona postać z serii

Opublikowano

W końcu doczekałeś się, Seong Mi-Na jest naprawdę silna w tej części :).

Opublikowano

Nigdy nie kumałem tego nazewnictwa klawiszy, do tego zawsze bez legendy. Dobrze, że na dole się wyświetlają :D

Opublikowano

Obejrze wszystko na spokojnie, kanał tego kolesia od Miny sobie dodałem. Musze potrenowac, żeby kumpli klepac na nastepnym graniu :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka godzin dziś katowałem calibura z kumplami, tekken poszedł w odstawke, bardzo przyjemny szpil do kanapowego multi.