Skocz do zawartości

Soul Calibur VI

Featured Replies

Opublikowano

Nowe informacje.

-Cassandra od jutra,

4 nowe postacie w przyszłym roku oraz:

-Haohmaru jako gość (Samurai Shodown)

-nowy system walki

-nowe ruchy

Dostałem te info od Kayane, więc wiarygodne źródło :)

A tak w ogóle, EVO było super.

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 165,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ta 2b o której pisał funditto to oficjalny char:   Chociaż oba guest charactery w SC6 to postacie z dobrych gier, a nie jak jakiś noctis.

• Razem z firmą CENEGA przygotowałem serię kilku filmów przedstawiających grę SOULCALIBUR VI. Pierwszy odcinek to wprowadzenie, pozostałe trzy opisują z grubsza system gry.   https://www.youtu

• Wracam do Calibura! Ja pierdole ile to lat czekania było!!

Opublikowano
W dniu 5.08.2019 o 02:07, SunaGuidesPL napisał:

Nowe informacje.

4 nowe postacie w przyszłym roku oraz:

Trzymam kciuki za Hilde.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cudownie, te dlc w SCVI "pachnie DOA", same żeńskie postacie... Ktoś gra jeszcze w SCVI :) ?

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Dokładnie, 50zł za kilka gierek, w tym wspomniany SCVI. Więc pewnie zwiększy się "ruch online". Ciekawe tylko na jak długo :) Mam nadzieje że nowe areny też będą dodawać co jakiś czas. 

Opublikowano

Hilde mówicie? No i pojawił się właśnie argument by wrócić do tej zajebistej gierki :)

Opublikowano

Biore ją day1, dawno nie grałem, więc dobra okazja, żeby wrócić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zasadzając się na Hilde zafundowałem sobie ekspresowy powrót do tej wyśmienitej gierki. Na liście znajomych widnieje u mnie około 60 graczy, którzy ogrywali ten szpil, ale jakoś ciężko ich zagonić obecnie. Z kolei granie z randomami - choć całkiem spoko - nie smakuje aż tak dobrze. No i tutaj pojawia się zasadnicze pytanie: gramy coś? Ktoś, coś? @Shen , @SunaGuidesPL? Ktokolwiek? ;)

Opublikowano

Nie ma się co czarować. To "najbiedniejszy" Soul Calibur w historii. Fajnie się w to gra, ale cała "magia" serii gdzieś "wyparowała" wg mnie. Areny i muzyka najgorsze w serii. 

Opublikowano
15 godzin temu, Amer napisał:

Zasadzając się na Hilde zafundowałem sobie ekspresowy powrót do tej wyśmienitej gierki. Na liście znajomych widnieje u mnie około 60 graczy, którzy ogrywali ten szpil, ale jakoś ciężko ich zagonić obecnie. Z kolei granie z randomami - choć całkiem spoko - nie smakuje aż tak dobrze. No i tutaj pojawia się zasadnicze pytanie: gramy coś? Ktoś, coś? @Shen , @SunaGuidesPL? Ktokolwiek? ;)

ja jestem lama w bijatyki, gram tylko z kumplami w kanapowe multi

Opublikowano

No i za(pipi)iscie, dla mnie zakup obowiazkowy, trzeba bedzie gre odkurzyc.

Widze, że tez jakies zmiany w systemie zajdą.

Opublikowano

No to się (pipi)a "wysilili" jeśli chodzi o "nowe" areny. Czekam teraz na Haohmaru i jego arenę (mam nadzieję że taka będzie). No i Hwang :) Li Longa pewnie na 99% nie będzie, a szkoda. 

Opublikowano

Wczytałem się w zmiany dot. systemu gry oraz poszczególnych postaci, które przyniesie nam ten sezon. No, no, jestem pod wrażeniem - raz, że jest tego naprawdę dużo, a dwa - większość wydaje się być sensowna. Sporo nowinek, zupełnie nowe ruchy dla każdego zawodnika, Hilde!! Pięknie się to zapowiada. Cieszę się, że wróciłem do gry jakiś czas temu i jestem przekonany, że dzięki tym nowościom posiedzę przy niej jeszcze długo.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chyba tylko ja tu jeszcze gram :(

Liczę, że Hwang się jednak załapie na drugi season pass

Opublikowano

Spoko coross ale jednak Haomaru zbyt podobny do Mitsurugiego. Bardziej bym widzial tutaj Jubeia albo Ukyo. No ale wiadomo, pierwszenstwo ma postac wiodaca.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo fajna postać, pasuje do SC :) Arena/muzyka klimatyczna. W końcu coś z Dalekiego Wschodu. 25zł (prawie) na Steam. Postać + arena + "ciuszki".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hwang wjedzie day1 tam samo jak wczesniej Hilde :obama:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Fajnie że będzie nowa japońska arena. Mam nadzieję że następną postacią będzie ktoś z Korei, najlepiej Hwang.