Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Nowe informacje. -Cassandra od jutra, 4 nowe postacie w przyszłym roku oraz: -Haohmaru jako gość (Samurai Shodown) -nowy system walki -nowe ruchy Dostałem te info od Kayane, więc wiarygodne źródło :) A tak w ogóle, EVO było super.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l W dniu 5.08.2019 o 02:07, SunaGuidesPL napisał: Nowe informacje. 4 nowe postacie w przyszłym roku oraz: Trzymam kciuki za Hilde.
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Jak wyżej. Plus oczywiście Hwang do kompletu, ale to już nawet nie muszę mówić...
Opublikowano 3 listopada 20195 l Cudownie, te dlc w SCVI "pachnie DOA", same żeńskie postacie... Ktoś gra jeszcze w SCVI ? Edytowane 3 listopada 20195 l przez Alastor84
Opublikowano 3 listopada 20195 l czekam na sezon 2. jako ze sc6 jest teraz w humble monthly pewnie bedzie jakas nowa krew
Opublikowano 3 listopada 20195 l Dokładnie, 50zł za kilka gierek, w tym wspomniany SCVI. Więc pewnie zwiększy się "ruch online". Ciekawe tylko na jak długo Mam nadzieje że nowe areny też będą dodawać co jakiś czas. Edytowane 3 listopada 20195 l przez Alastor84
Opublikowano 3 listopada 20195 l Hilde mówicie? No i pojawił się właśnie argument by wrócić do tej zajebistej gierki
Opublikowano 13 listopada 20195 l Zasadzając się na Hilde zafundowałem sobie ekspresowy powrót do tej wyśmienitej gierki. Na liście znajomych widnieje u mnie około 60 graczy, którzy ogrywali ten szpil, ale jakoś ciężko ich zagonić obecnie. Z kolei granie z randomami - choć całkiem spoko - nie smakuje aż tak dobrze. No i tutaj pojawia się zasadnicze pytanie: gramy coś? Ktoś, coś? @Shen , @SunaGuidesPL? Ktokolwiek?
Opublikowano 13 listopada 20195 l Kurcze mi jakoś nie podeszła ta gierka, mam właśnie z humble monthly.
Opublikowano 13 listopada 20195 l Nie ma się co czarować. To "najbiedniejszy" Soul Calibur w historii. Fajnie się w to gra, ale cała "magia" serii gdzieś "wyparowała" wg mnie. Areny i muzyka najgorsze w serii.
Opublikowano 14 listopada 20195 l 15 godzin temu, Amer napisał: Zasadzając się na Hilde zafundowałem sobie ekspresowy powrót do tej wyśmienitej gierki. Na liście znajomych widnieje u mnie około 60 graczy, którzy ogrywali ten szpil, ale jakoś ciężko ich zagonić obecnie. Z kolei granie z randomami - choć całkiem spoko - nie smakuje aż tak dobrze. No i tutaj pojawia się zasadnicze pytanie: gramy coś? Ktoś, coś? @Shen , @SunaGuidesPL? Ktokolwiek? ja jestem lama w bijatyki, gram tylko z kumplami w kanapowe multi
Opublikowano 20 listopada 20195 l wiemy juz ze "coming soon" to 26 listopada Edytowane 20 listopada 20195 l przez Gattz
Opublikowano 20 listopada 20195 l No i za(pipi)iscie, dla mnie zakup obowiazkowy, trzeba bedzie gre odkurzyc. Widze, że tez jakies zmiany w systemie zajdą.
Opublikowano 21 listopada 20195 l No to się (pipi)a "wysilili" jeśli chodzi o "nowe" areny. Czekam teraz na Haohmaru i jego arenę (mam nadzieję że taka będzie). No i Hwang Li Longa pewnie na 99% nie będzie, a szkoda. Edytowane 21 listopada 20195 l przez Alastor84
Opublikowano 21 listopada 20195 l Wczytałem się w zmiany dot. systemu gry oraz poszczególnych postaci, które przyniesie nam ten sezon. No, no, jestem pod wrażeniem - raz, że jest tego naprawdę dużo, a dwa - większość wydaje się być sensowna. Sporo nowinek, zupełnie nowe ruchy dla każdego zawodnika, Hilde!! Pięknie się to zapowiada. Cieszę się, że wróciłem do gry jakiś czas temu i jestem przekonany, że dzięki tym nowościom posiedzę przy niej jeszcze długo.
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Chyba tylko ja tu jeszcze gram Liczę, że Hwang się jednak załapie na drugi season pass
Opublikowano 26 stycznia 20205 l Spoko coross ale jednak Haomaru zbyt podobny do Mitsurugiego. Bardziej bym widzial tutaj Jubeia albo Ukyo. No ale wiadomo, pierwszenstwo ma postac wiodaca.
Opublikowano 30 marca 20205 l Bardzo fajna postać, pasuje do SC Arena/muzyka klimatyczna. W końcu coś z Dalekiego Wschodu. 25zł (prawie) na Steam. Postać + arena + "ciuszki". Edytowane 31 marca 20205 l przez Alastor84
Opublikowano 1 sierpnia 20204 l Fajnie że będzie nowa japońska arena. Mam nadzieję że następną postacią będzie ktoś z Korei, najlepiej Hwang.