Opublikowano 26 października 20186 l W niedzielę mam cały dzień wolny i w sumie ugadany jestem z willym. Mozna jakieś party zrobić.
Opublikowano 27 października 20186 l Nie wiem, czy koleś nie potrafi grać, czy po prostu wszystkie moje setupy wchodziły.
Opublikowano 27 października 20186 l Klucze steam widzę już po 125zł chodzą. Zobaczę za tydzień może po 100zł będą to kupię. Cena adekwatna do zawartości wtedy będzie.
Opublikowano 27 października 20186 l Niech wypuszczą jakieś nowe paczki ze strojami (no i pewnie kupię, namco, wy gnoje). Zrobiłbym Volda - Obcego, jak zrobiłem w SCIV (hełm z dwójki..!)
Opublikowano 27 października 20186 l Ta 2b o której pisał funditto to oficjalny char: Chociaż oba guest charactery w SC6 to postacie z dobrych gier, a nie jak jakiś noctis.
Opublikowano 27 października 20186 l Można załoyć że bedzie nieznacznie droższa. Pierwsze postać w tekkenie 7 - eliza kosztowała podobnie jak tira 20zł a kolejne były już po 25zł.
Opublikowano 27 października 20186 l Heh, olałem grę z powodu braku Setski, ale chyba się skuszę dla 2B xD.
Opublikowano 29 października 20186 l Widać, że robione przez jakąś piwniczną stuleję, która nie wie jak wygląda pipka.
Opublikowano 29 października 20186 l znowu sie bawia w robienie patchy 6 gb I NIE MOWIA CO ZMIENIAJA co za wspaniala firma
Opublikowano 30 października 20186 l No i trzeba przyznać że sam Story Mode i Libra of Soul to tony grywalności, długość zadowala w 100%. Chyba nawet w połowie tego wszystkiego nie jestem a godzin nabite sporo no i online śmiga bez zarzutów. Muzyka jest również świetna i z tą serią inna kojarzyć się wręcz nie może.
Opublikowano 30 października 20186 l po zdjęciu tego ujowego blura z arenek gra wygląda 2 razy lepiej tip: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1542983791&fbclid=IwAR2Q07XNeOVLXFf1IvAhMAWp9R_N6XNigDjqz3jKZdaDCpYBVdnK9n3xxEs
Opublikowano 30 października 20186 l Bez bluru wygląda nawet spoko dziwię się, że nie dali normalnego suwaka żeby go wyłączyć zwłaszcza, że nie ma to żadnego obciążenia dla komputera. Byłem pewien, że blurem maskują ohydne niedorobione tła ale sprawdziłem wszystkie i większość wygląda super: A tu jedyna arena która imo wygląda lepiej jak jest zasłonięta blurem:
Opublikowano 30 października 20186 l W końcu te areny mają jakiś charakter i wygląda to naprawdę dobrze. Też byłem pewien, że za blurem jest rozmazana sraka...a tam ostre i wyraźne (jak na dzieło namco) teksturki. Czemu nie dali suwaka? Ja tam nie wiem czy namco w ogóle wie jak działają gry. Obstawiam, że włączyli coś przez przypadek a nie potrafili później wyłączyć. Gram bez tego, a plansze robię spore wrażenie. Edytowane 30 października 20186 l przez gekon