Skocz do zawartości

Soul Calibur VI

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Paanie, ale wystarczyły nowe animacje ciosów  i każdy by piał z zachwyty. Chińczyki źle rozumieją pojęcie "świeżości". Rage Art w Tekkenie? Jakieś super przemiany w SC? Rozumiem, że w serii tego jeszcze nie grali, ale grali już chyba we wszystkich innych bitkach

Opublikowano

Do tej pory gra jakoś mnie odrzucała, ale po wnikliwym obadaniu tego gameplayu stwierdzam, że może być naprawdę spoko i - o dziwo - wcale nie wygląda tak szkaradnie jak początkowo mi się wydawało. Będzie grane, chyba... ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest to możliwe bo Redzi wrzucili wczoraj takiego tweeta

A Namco wydawało Wiedzmina na konsole więc jest to mocno prawdopodobne

jeszcze to zdanie sparks as blades collide hehe

Opublikowano

Nic dziwnego skoro Namco było wydawca Wiedźmina worldwide. Ale i tak super news. Bohater polskiej gry na okładce nowego Calibura. Jeszcze kiedy grałem w SCII na GaCku to nie pomyślałem, że doczekam takiego momentu.

• Plusik 1
Opublikowano

Znowu Unreal Engine? Dziwne, że kiedyś na takim DC'ku Soul Calibur graficznie wymiatał, ich Tekken 3 na PSXie również, a dzisiaj korzystają z gotowego silnika i wygląda to biednie.
No i te kolorki, fajerwerki, odblaski, świecidełka... po co to komu?

Gość ragus
Opublikowano
2 godziny temu, Siara_iwj napisał:

Z tym dobrym systemem to bym się nie zapędzał. Wyjdzie w praniu. 

w odniesieniu do walki w w3, system będzie fenomenalny

Opublikowano
13 godzin temu, grzybiarz napisał:

Znowu Unreal Engine? Dziwne, że kiedyś na takim DC'ku Soul Calibur graficznie wymiatał, ich Tekken 3 na PSXie również, a dzisiaj korzystają z gotowego silnika i wygląda to biednie.
No i te kolorki, fajerwerki, odblaski, świecidełka... po co to komu?

To szok, że jesteśmy w czasach gdzie postać z gry rpg jest lepiej wykonana niż w bijatyce, która będzie 3 lata młodsza.

Opublikowano

Z tym "lepiej wykonana" ja był się wstrzymał jednak. Przynajmniej do czasu zobaczenia większej ilości gameplayu w - obowiązkowo - dobrej jakości. Też mi się ten Calibur nie podobał kompletnie, dopóki DF nie wrzuciło potyczek nagranych w 4K...

Opublikowano
17 minut temu, Amer napisał:

Z tym "lepiej wykonana" ja był się wstrzymał jednak. 

Mam share modelu postaci Geralta z Pro.

Wyjdzie SC 6 to się porówna. Na filmiku jest gorzej.

4K wiadomo robi robotę z obrazem, no ale to z PC i to z dropami.

Czy któraś z konsol dobije do 4k? Wątpię.

Namco teraz to nie specjaliści od grafy jak w czasach 94-2005.

• Plusik 1
Opublikowano

Ty chyba jesteś ślepy jak twierdzisz, że Geralt na tym trailerze wygląda gorzej niż w W3. 

Opublikowano

Jedynie ciut blado :) Podobnie jak cała gra. Ale serio, materiał wideo w wysokiej rozdzielczości nadaje tej grze  zupełnie nowego tchnienia. Sam byłem mocno na nie, a obecnie... daleki od zachwytów, ale jednak spokojny.