Skocz do zawartości

Bayonetta 3

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według wypowiedzi z VGC, Bayonetta 3 naprawdę powstaje.

Kamiya: "powiedziałem ludziom, żeby zapomnieli o grze, i na razie się tego trzymam, bo ostatecznie to nie jest nasza decyzja, co pokazać i kiedy pokazać. My też nie możemy się doczekać prezentacji gry. Każdy, kto pracuje nad tym projektem, jest bardzo dumny z tego, co robimy, i chce, żeby inni to zobaczyli. Tak samo jak fani, czekamy na dzień, kiedy będziemy mogli to pokazać. Chcemy, żebyście trzymali za nas kciuki na tej ostatniej prostej. My też chcemy pokazu tej gry!"

Inaba: "Nie ma potrzeby się o to obecnie martwić. Wszystko jest OK"

Opublikowano

Skoro Kamiya wspomina o 'ostatniej prostej', to może po premierze nowego Metroida Nintendo skupi się na promocji trzeciej Bayonetty jako ich następnej, dużej gry na Switcha. Takiej, która wyjdzie przed Splatoonem 3 i nową Zeldą. 

Mieliby mocny rok, ale lepiej się nie podniecać, żeby nie skończyło się jak w poprzednich latach. 

Opublikowano

Bayo 3 to chyba ich najdłużej powstająca gra, bo inne tytuły to platynowi wypluwali dosyć szybko od zapowiedzi poza tym cośtam skasowanym o smokach na xboxa.
A też średnio chce się wierzyć, że wszystko jest ok, bo to nie jest gra open world na dziesiątki godzin + wychodzi na zacofanego switcha, a nie nowe bestie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

https://youtu.be/bUAtX8Ox7eI

o cholera, na pierwszy rzut oka wygląda, eee, dziwnie? 

nie spodziewałem się, że trójka będzie wyglądać tak, jak wygląda 

nie no, kurwa, co to za styl graficzny? ten hud i te paski życia, no wygląda jak jakas wersja na telefon

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

To teraz powie Wam prawdę najprawdziwsza Wasz wymiatacz slasherowy - wygląda jak yebane w doope gówno ta gra, 15 klatek na ostatnich scenkach xD gameplay zwiastuje ostateczny test dla platynowych czy potrafią jeszcze w gierki.

Jako wynosi -1 dla tej części.

Opublikowano (edytowane)

ten gameplay to wygląda jak gameplay tego typka z devil may cry, który przyzywa potwory 

wiadomo, człowiek pogra, to oceni, ale na ten moment jestem rozczarowany jak skurwysyn

Edytowane przez Ludwes
Opublikowano

Graficznie to chyba wygrzebali z piwnicy silnik prosto z Metal Gear Rising: Revengeance. Wstyd takie coś pokazywać kiedy inne exy na Switcha wyglądają tak dobrze. 

Opublikowano

Najlepsza seria na najlepszej konsoli :fsg:

Najlepszy design bohaterki :fsg:

O gameplay jestem spokojny. 

Dawac mi to kureeeewwaaaaa

Opublikowano

Ta gra wygląda gorzej niż 2 na wii u xd Do tego jest jakaś taka szarobura designersko i serio chyba lepiej jakby tego wczorajszego gówna nie pokazali, bo teraz się człowiek zastanawia co tam poszło nie tak, że klepią grę na technicznym poziomie 7 generacji już prawie 4 lata.
Śmierdzi trochę utopionym projektem platynowych, który chcą już po prostu wypchnąć by ludzie zamknęli morde z pytaniami typu "kiedy bayo 3?".

Opublikowano
3 godziny temu, Dave Czezky napisał:

Najlepsza seria na najlepszej konsoli :fsg:

Najlepszy design bohaterki :fsg:

O gameplay jestem spokojny. 

Dawac mi to kureeeewwaaaaa

ufam, że będziesz miał u siebie w sklepiku?

zdG26kw.gif