Opublikowano 13 lipca 20222 l Wpadnie w dzień premiery. I fajnie, że też pierwszą Bayo wrzucą do pudełka.
Opublikowano 13 lipca 20222 l 49 minut temu, devilbot napisał: Tragicznie to wygląda. Czasy świetności Platinum już nie wrócą. oj tam, miło, że platinum nie porzuciło wsparcia ps3/x360 w roku 2022.
Opublikowano 14 lipca 20222 l Pewnie wjedzie dayone w PB ale nie wiem czy te walki jak z rampage mi się podobają. Mam nadzieje że bedzie jednak wiecej tego co w 2jce. Tak mi się to kojarzy: Edytowane 14 lipca 20222 l przez mozi
Opublikowano 14 lipca 20222 l 6 godzin temu, WisnieR napisał: O, chyba trzeba poszukać dwójki, bo jeszcze nie ograłem. Grałem blisko rok temu. Dla tej gry i nadchodzącej kontynuacji kupiłem NS. Nie jest to tak wspaniały tytuł jak jedynka, ale warto pyknąć. W bonusie otrzymujemy kod na pobranie jedynki, ale fani dawno ograli na poprzedniej generacji - ups, teraz to już dwóch generacjach. Trójki mocno wyczekuję, ale obawiam się, że może być zawód. Mam nadzieję, że będzie lepsza od dwójki/nie będzie gorsza od dwójki, a wtedy będę zadowolony. Prawdopodobnie łyknę na premierę, bo czy zrobię to od razu czy za kilka lat (jak z B2) to cena i tak nie spadnie. Jak to u N.
Opublikowano 13 września 20222 l Żałośnie to wygląda to mało powiedziane. Do tego o jakość można się nie martwić skoro nawet Nintendo komenty wyłączyło więc wiadomo co będzie xD
Opublikowano 13 września 20222 l Szkoda tej serii, że musi się dusić na tych szrotach nintendo. Będzie pewnie fun jak zwykle ale technicznie to wygląda jak DLC do Bayo 2
Opublikowano 13 września 20222 l Teraz, UberAdi napisał: Szkoda tej serii, że musi się dusić na tych szrotach nintendo. Będzie pewnie fun jak zwykle ale technicznie to wygląda jak DLC do Bayo 2 Niestety więcej ze starego smartfonowego procka to już nie wycisną.
Opublikowano 13 września 20222 l Jeśli technicznie będzie tak jak w B2 a gameplay dowiezie to może sobie wyglądać jak DLC, ze Switcha i tak nic więcej już nie wyduszą. Ale design jest okropny, miejscówki, przeciwnicy, no s ł a b o. I tak biorę, bo slasherów jak na lekarstwo ostatnio. A te wyłączone komentarze to mają pod każdym filmem.
Opublikowano 13 września 20222 l Te w mieście tak, ale przez chwilę pokazali fajniejsze. Gameplay wygląda spoko. Bayo to jedna z gier zycka, więc mam nadzieję, że bedzie jednak dobrze.
Opublikowano 13 września 20222 l Oj mocna bieda, do tego ta feministyczna postać mocno psuje przekaz Brak rozkrokow, brak zbliżeń na to co tygryski lubią najbardziej. To chyba koniec ten serii
Opublikowano 14 września 20222 l czepiacie się, nie wygląda to tak zle. Po switchu raczej nie ma co oczekiwać wodotrysków, grunt że grywalność zostanie dowieziona i będzie spoko.
Opublikowano 14 września 20222 l Te szarobure, nudne w chooy otoczenia odpychają mnie od tej gry. NOPE