Amer 1 383 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Ponoć tak. Ale najpierw premiera fulla na PC. Genialna jest ta gra IMO. Nawet przed tym patchem nabiłem w niej masę godzin i ciągle mi mało. Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Ja raczej odpuszczam, pół roku bez nowego contentu? Teraz pogram 8h i znowu będzie cisza. A na siłę nabijam godzin nie będę, bo tam nie ma co robić poza ulepszaniem postaci. Myślałem, że będą regularnie wrzucać nowości, ale mniejsze. Poczekam na fulla. Zbyt dobra giereczka. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Epic exclusive Kurde, no podziękuję i poczekam na pełniaczka na ludzkiej platformie. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Patch przełożony na 9 kwietnia, nie powiem mimo że gra jest naprawde przyjemna i ciekawa to podejście firmy do klienta zabija mi chęć odpalania tego. Jakbym mógł bym zrobił refunda nawet na jakąś walute epica byle wydawca nic nie miał, grę kupiłem pod koniec zeszłego roku ze względu właśnie na patch-a którego przełożyli na 2024, następnie mimo że twierdzili że jest już gotowy to i tak go przełożyli bo nie chcą dawać go w czasie promocji steam co jest jakimś nieśmiesznym żartem i żałosnym podejściem do klienta. Rozumiem że gre robi kilka osób i nie mam problemu z przekładaniem patch-a a podejściem do klientów, specjalnie nagłaśniano duży patch by gra się sprzedała i tak kilka razy by na sam koniec stwierdzić że jednak nie jest gotowy(mimo że tydzień temu już był gotowy według devów). Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 16 minut temu, SpacierShark123 napisał: Patch przełożony na 9 kwietnia Serio? Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia 5 godzin temu, Amer napisał: Serio? Warto zaznaczyć że 9 kwietnia pokoć jakiś duży update wchodzi do destiny 2 więc tokiem rozumowania devów mogą znów przełożyć Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Gierkę śledzę bo wygląda bardzo miodnie ale na spokojnie poczekam na skończony produkt, na szczęście mam w co grać. Oddzwonimy Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Update wjechał. Sporo nowej zawartości, a jedyną bolączką jest brak nowych map (póki co). Niemniej ja i tak wsiąkłem ponownie na amen. 1 Cytuj
Jukka Sarasti 401 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Czy jest jakaś wstępna data, kiedy miałaby mniej więcej wyjść wersja 1.0? Bo jestem na ten tytuł nagrzany, ale nie na tyle, żeby płacić za EA i to na Epicu. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia (edytowane) Nope. Trzeba uzbroić się w duuużo cierpliwości (mając w pamięci to jak długo musimy czekać na kolejne apdejty już teraz). Przypuszczam że do fulla, to będzie minimum rok-dwa czekania. Tutaj całkiem znośny gameplay z uwzględnieniem nowinek z ostatniego dodatku. To dla ludzi którzy nie wiedzą jeszcze o co w tej gierce kaman, a chcieliby spróbować. Uwielbiam uczucie osamotnienia jakim emanuje ten tytuł. Podobnych wrażeń dostarczał mi swego czasu Returnalek Boży. Do tego strzelanie ma bardzo dobry feeling - broń kopie, a przeciwnicy fajnie zamieniają się w pył. Do tego każda brońka ma 3 poziomy ulepszeń, które realnie wpływają na sposób w jaki będziemy z niej korzystać. Nie są to kosmetyczne pierdafony, tylko coś co sprawia, że farmienie faktycznie ma tutaj sens (ponownie kłania się Returnal). Edytowane 11 kwietnia przez Amer Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Jeżeli wybrali drogę wypuszczania większych, ale rzadszych update'ów, i w tym większym rzadszym update'cie nie dali nowej lokacji, tylko mam sobie biegać po starych z nowymi przeciwnikami i broniami, to delikatnie mówiąc mam to w dupie i nie będę sobie rozwadniał gry (która ma potencjał na bycie zajebistą w fullu) takimi pierdołami. To mój pierwszy EA jaki kupiłem i miałem zamiar grać regularnie, ale bez jaj, mogli wypuścić demo, zapytać o feedback i potem dłubać nad pełniakiem. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Dziś wpada kolejny update (w tym nowa mapa). Jaranko fest. 1 Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Cytat the focus of the next update is the Arcana rework and a new smaller map with impactful custom gameplay W razie czego, gdyby ktoś się spodziewał trzeciego pełnego poziomu. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Bardzo spoko to wygląda, czekam. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 14 sierpnia Opublikowano 14 sierpnia Od siebie powiem tylko, że te trailery kompletnie nie oddają tego jak niesamowita jest ta gra. To wnioski po 60h nabitych w EA póki co. A dziś (już za moment) siadam znów i zagłębiam się w ten świat. Dla mnie leciutko TOP3 najmocniej wyczekiwanych gierek obecnie. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 15 sierpnia Opublikowano 15 sierpnia Wygląda super i w moich klimatach jednak ja z zasady nie gram w EA. Poczekam na wersję 1.0 i oficjalną premierę. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 16 sierpnia Opublikowano 16 sierpnia (edytowane) Wsio ładnie objaśnione - w sam raz dla ludzi, którzy do tej pory nie zgłębiali tematu. Aha, gierkę można już lajkować na Steamie, więc gracze "anty Epic" mogą ostrzyć kły. Edytowane 16 sierpnia przez Amer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi