kazuyoshi 231 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Fajnie fajne, ale to tylko Rimejk, a przydałaby się pełnoprawna kontynuacja. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Crash sie udal i sprzedal wiec sa plany kontynuacji wiec tu tez moze byc podobnie. Cytuj
MEVEK 3 553 Opublikowano 9 grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 grudnia 2017 10 minut temu, Ma_niek napisał: To nastepny prosze Syphon Filter jak juz tak odswiezaja. Gdzieś mi sie obiło o uszy, ze cos wyjdzie na ps4. Gdzieś czytałem z tydz temu. znajdę to prześle. Cytuj
ASX 14 662 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 (edytowane) 31 minut temu, MEVEK napisał: Gdzieś mi sie obiło o uszy, ze cos wyjdzie na ps4. Gdzieś czytałem z tydz temu. znajdę to prześle. na razie nic nie wiadomo Sony po prostu odświeżyło znak handlowy w Europie, może to oznaczać cokolwiek: sequel/remake/remaster/albo kompletnie nic. Edytowane 9 grudnia 2017 przez Playstation Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Co wy macie do MediEvil z PSP? Przecież to był całkiem grywalny remake jedynki. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Godzinę temu, kazuyoshi napisał: Fajnie fajne, ale to tylko Rimejk, a przydałaby się pełnoprawna kontynuacja. Fajnie to by było, gdyby to był faktycznie "rimejk". Kontynuacji takiego starocia dla dzieci nie potrzebuję. Wystarczą mi odświeżone przygody Sir Daniela, które przez te prawie 20 lat zdążyłem już zapomnieć. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 1 minutę temu, Wredny napisał: Kontynuacji takiego starocia dla dzieci nie potrzebuję. No cóż, a ja właśnie żałuje, że na maszynę Sony nie wychodzi już tyle tytułów z przymrożeniem oka, co kiedyś. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Rozumiem, co masz na myśli (choć "przymrożenie oka" to było w drugim Die Hard) Spoiler W każdym razie jeśli wyjdzie remake (oby!) to właśnie taki tytuł się ukaże - kontynuacja jest mi zbędna, bo teraz robi się gry trochę inaczej, a ja chciałbym, by był zachowany duch tamtych czasów, więc tylko odświeżenie starocia wchodzi w grę. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Jezu ile ja ogrywałem ten tytuł i w sylwestra dwójeczkę. Jak dla mnie kosa. Soul Calibur, Daniel i Bayonetta 3 na Switcha. Coś pięknego. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Niech się dobrze sprzeda i dadzą zielone światlo na kolejną część. 1 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 3 godziny temu, ping napisał: Ależ bym się cieszył, jak bym mógł na PS4 w poprawionej oprawie śmignąć w najlepsze hity z plejaka. W Tekkena 3... szkoda że dodali tam Gona, a nie mają już praw do niego, przez co na PSS nie ma TK3. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 (edytowane) MediEvil nie był wcale taki dla dzieci, rimejk z psp chyba był ugrzeczniony. W oryginale byli tacy przeciwnicy jak wisielce, typy nadziani na pal czy rzeźnicy z zakrwawionymi fartuchami. Do tego klimat niczym np. z. " Soku z żuka" Burtona, wiec daleko grze było do teczowej gromady z Nintendo. Edytowane 9 grudnia 2017 przez SlimShady Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 A ja nigdy nie grałem w zadna czesc liczę na remaster jak crash i bardzo chętnie zagram bo zawsze chciałem ale jakoś nie podrodze mi było. Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Godzinę temu, SlimShady napisał: MediEvil nie był wcale taki dla dzieci, rimejk z psp chyba był ugrzeczniony. W oryginale byli tacy przeciwnicy jak wisielce, typy nadziani na pal czy rzeźnicy z zakrwawionymi fartuchami. Do tego klimat niczym np. z. " Soku z żuka" Burtona, wiec daleko grze było do teczowej gromady z Nintendo. No było troche creepy teraz by to raczej nie przeszło. Część z psp zła nie była ale nie był to też poziom jedynki i dwójki. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 Cytat teraz by to raczej nie przeszło medievil bez zakrwawionych, karykaturalnych rzezników, biegajacych gosci na palach i wisielców to nie to medievil. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 No i fajnie, w końcu ogram. Tak jak ping napisał - teraz Spyro! Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 teraz jeszcze rimejk tomba i moge growo umierac Cytuj
MEVEK 3 553 Opublikowano 9 grudnia 2017 Autor Opublikowano 9 grudnia 2017 Na necie jest pełno filmików, także maja sie czym posiłkować. Ciekawe, jak to będzie finalnie wyglądać, czy zbliżą sie do tego fanowskiego, hihi Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 grudnia 2017 Opublikowano 9 grudnia 2017 8 godzin temu, XM. napisał: A ja nigdy nie grałem w zadna czesc liczę na remaster jak crash i bardzo chętnie zagram bo zawsze chciałem ale jakoś nie podrodze mi było. Ograj sobie na psp/vita warto nadrobić nawet i dzisiaj, remake psp już takiego klimatu nie miał. Cytuj
Pupcio 18 449 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 łatwo to spyerdolić graficznie, medievil miał specyficzną oprawe i klimat, już w crashu to nie pykło imo 1 Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 Crash wygląda świetnie - pykło idealnie. Przecież nikt nie mówił, że te kanciaste obiekty to taki styl - to ograniczenia sprzętowe i tyle. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 (edytowane) Chodzi o klimat itd i rzeczywiście w remasterze/remake’u Crasha tego nie czuć mimo iż technicznie wygląda lepiej. Edytowane 10 grudnia 2017 przez MYSZa7 2 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 (edytowane) Ale jaki klimat, o co wam chodzi? Trochę inne kolory, czy co? Nie wiem ale czuję, że płyniecie trochę z obecnym nurtem aby wsio krytykować nawet jak jest dobrze. Dla mnie czyli osoby, która uwielbia pierwszą trylogię i jak przeczytała recnezję Crasha w Secret Service to rozpoczęła proces zbierania na PSXa ten remaster był naprawdę okey. Z drugiej strony jestem jeszcze z tego pokolenia co starało się szukać w gierkach pozytywów, a nie wad na siłę, więc może to dlatego? No chyba, że chodzi klimat/i odczucia jak podczas pierwszych sesji w Crasha na PSXa? Wiadomo tu nie ma szans na takie same wrażenia ale to już kwestia wieku i smakowania czegoś pierwszy raz. Podsumowując, jeżeli odświeżenie MediEvil będzie na poziomie Crasha to będę mega happy. Edytowane 10 grudnia 2017 przez balon 3 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 W przypadku Medievila zmiany poszły zbyt daleko, mówimy o dodaniu ciulowych postaci żeby gra była "zabawna", zrobieniu cudem jeszcze gorszej walki niż w oryginale (większosć broni g*wno robi). W ogóle czułem, że z Ressurection się bardziej hack & slash zrobił niż action adventure, to nie była dobra gra. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 grudnia 2017 Opublikowano 10 grudnia 2017 Też nie rozumiem Pawcia, przecież Crash to jest wzór jak robić remaki oddając w pełni oryginalny klimat. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi