kanabis 22 561 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 W dniu 26.03.2018 o 22:36, nobody napisał: No i jeszcze lepszy framerate, oraz tekstury Krążą newsy że do tytułu ma być dorzucono także odświeżona dwójka. Więc prawdopodobnie będzie to zwykły remaster. Pytanie tylko czy poprawiona bedzie jedynie rozdziałka, tekstury i framerate, czy dostaniemy również na nowo zrobione scenki fmv i zmienione sterowanie. Dla mnie to minimum i za 120 zeta ujdzie. Bałbym się zyebania tego charakterystycznego nastroju i udanego game designu. W kwestii pełnoprawnych rimejków obecnie ufam tylko BluePoint. Tak , skoro dorzucili tak wielki tytul jak medievil 2 do mega rozbudowanej i kolosalnych rozmiarow medievil 1 to napewno nie bedzie to remake tylko remaster xD Wspaniale remake Ratchet i crash kosztowaly 139zl a tutaj gosc mowi ze wygladajacy juz jak guvno obe.srane na 14 calowych tv medievil ktorego maja puscic w lepszej rozdzialce na 60 calowych 4k tvkach za 120 bedzie ok xD Ten na zdjeciu lezacy to ja ze smiechu co czytam 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Nie wierzę, nawet gry z ps2 już ledwo wytrzymuja tylko odświezenie, gra z psxa w hd? To będzie wyglądac jak minekraft. Oczywiscie jakby wydali Vagranta w HD, to łykam za 200 zł i nawet nie jęczę. 2 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 No przecież to zwykle bzdury. Kto w to uwierzył? Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 No jak widac po poprzedniej stronie kilku asow sie znalazlo. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Oczywiście, że to będzie HD remaster po kosztach, ale nie z wersji z PSX a z PSP. Do tego dorzucą od razu remaster dwójki na tym samym silniku i już. #takBędzie Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 9 minut temu, kanabis napisał: Tak , skoro dorzucili tak wielki tytul jak medievil 2 do mega rozbudowanej i kolosalnych rozmiarow medievil 1 to napewno nie bedzie to remake tylko remaster xD Wspaniale remake Ratchet i crash kosztowaly 139zl a tutaj gosc mowi ze wygladajacy juz jak guvno obe.srane na 14 calowych tv medievil ktorego maja puscic w lepszej rozdzialce na 60 calowych 4k tvkach za 120 bedzie ok xD Tak kanabis, pisząc "prawdopodobnie będzie to zwykły remaster" w rzeczywistości napisałem "na pewno". Za 120 zł, dla pakietu jedynki i dwójki spokojnie wystarczyłoby już coś takiego: Tak btw screen od ciebie posiada tekstury w tej samej, niskiej jakości, o koniecznosci podbicia których również pisałem, ale rozumiem, że wolałeś przeczytac , to co sam chciałeś przeczytać. Mówię ci, świetnie odnalazłbys się CW. Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Nie mam czasu na prztyczki z planktonem z cw ziomeczku 1 Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Przypominam tylko że square wydało finale z psxa na ps4 w niezmienionej formie xD Ale że to medievil to dam się im ogolić niezależnie od tego co zrobią 1 Cytuj
Lukas_AT 1 194 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Sterowanie w tej grze na dzien dzisiejszy to tragedia. Szczegolnie skakanie. Nie moga tego wydac w takiej formie. 4 godziny temu, Rayos napisał: Oczywiście, że to będzie HD remaster po kosztach, ale nie z wersji z PSX a z PSP. Do tego dorzucą od razu remaster dwójki na tym samym silniku i już. #takBędzie Czyli dostaniemy pakiet remastera jedynki i remake dwójki (skoro na silniku remake’u jedynki z PSP, to gra musi byc zrobiona od podstaw)? Taka teoria kupy sie nie trzyma. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 19 minut temu, Pupcio napisał: Przypominam tylko że square wydało finale z psxa na ps4 w niezmienionej formie xD alez oczywiscie ze sa zmienione, malo bo malo ale obiekty 3d wygladaja o wiele lepiej i ciut tla podciagneli, na pewno nie mozna mowic, ze to niezmieniona forma Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2018 Jeżeli Spyro, tak wspaniale wygląda, a wydaje je Activison robione przez Toys 4 Bob to MediEvil nie może zawieść. Sony na pewno trzyma lejce nad tym projektem. Mam nadzieje, ze tez coś dzisiaj wypłynie w temacie Cytuj
SlimShady 3 397 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Najwiekszym problemem będzie odtworzenie klimatu z jedynki, a oprócz tego obawiam się, ze będą chcieli ja ugrzecznić. Tak jak zrobili to w rimejku na PSP. Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2018 Cos mi sie wydaje, ze Sony jest zaskoczone tym remakiem Spyro i cicho siedza z tematem. Info mialo byc soon a tu cisza. Moze dopieszczaja gierke na nowy rok, zeby nie wystrzelac sie z wszystkiego w starym roku. Dla mnie to i lepiej, bo zdecydowanie siegnalbym po MediEvil'a, zamiast Spyro. Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Opublikowano 7 kwietnia 2018 Ty sobie dopowiadasz jakieś niestworzone rzeczy jeśli chodzi o te grę. Bedzie e3, pokażą gameplay i trailer i tyle a ty serio myślisz ze sony jest zaksoczone remakiem spyro o którym samo Sony pewnie wiedziało zanim zaczęło na dobre jeszcze powstawać. Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Dlaczego akurat Sony ma być zaskoczone, skoro wedle trailera gra wychodzi na dwie platformy? Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 8 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2018 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Dlaczego akurat Sony ma być zaskoczone, skoro wedle trailera gra wychodzi na dwie platformy? Bo jakby nie patrzeć to Classic z ery PSX i do tej społeczności jest głownie kierowany imo. W dniu 7.04.2018 o 16:40, XM. napisał: Ty sobie dopowiadasz jakieś niestworzone rzeczy jeśli chodzi o te grę. Bedzie e3, pokażą gameplay i trailer i tyle a ty serio myślisz ze sony jest zaksoczone remakiem spyro o którym samo Sony pewnie wiedziało zanim zaczęło na dobre jeszcze powstawać. Fajnie, ale jeszcze do niedawna nic nie wiedzieliśmy o żadnym Spyro. A juz zdążyliśmy dostać oficjalna zapowiedz, cenę i datę wydania - cos pięknego, tak sie to robi. Sony tymczasem od zapowiedzi pod koniec zeszłego roku milczy, a to ich soon może sie ciągnąc jeszcze miesiącami. Troszkę nieładnie z ich strony, tak trzymać wiernych fanów w niepewności. Zwłaszcza tych, którzy sie napalili, jak szczerbaty na suchary. 1 Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 (edytowane) edit: dobra, zwracam honor - pomyliłem temat ze Spyro. Edytowane 9 kwietnia 2018 przez Bzduras Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 17 czerwca 2018 Autor Opublikowano 17 czerwca 2018 Petycja na 3 cześć. https://www.change.org/p/sony-medievil-3 Cytuj
Bzduras 12 646 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Petycje w sprawie gierek to ten sam poziom użyteczności co mundrek na forum - tylko i wyłącznie dla beki, nikt poza podpisującymi nie bierze tego na poważnie. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Jedyną zachętą dla Sony do stworzenia kolejnej części będzie bardzo dobra sprzedaż tego "remastera". W innym wypadku seria znowu sobie odpocznie na kilka(naście) lat. 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 września 2018 Opublikowano 3 września 2018 jest jakaś przybliżona data premiery? Cytuj
MEVEK 3 576 Opublikowano 3 września 2018 Autor Opublikowano 3 września 2018 Nie ma, jak narazie. Może coś ogłoszą na 20' lecie.. jakiś trailer rzucą, może gameplay, ewentualnie coś padnie na PSX Dla mnie ważne, żeby nie wydawali tej gry w tym roku. Premiera gry jest kluczowa dla przyszłości marki. Mocno wierze! Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 20 października 2018 Opublikowano 20 października 2018 Sean Layden w podcastcie powiedział ze w ciągu dwóch tygodni dostaniemy jakieś info o remasterze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi