Skocz do zawartości

MediEvil (Remastered Edition)

MEVEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, MEVEK napisał:

Jestem spokojny w koncu Sony sprzedalo juz ponad 100M konsol. Wystarczy, ze tylko jeden procent siegnie, po gre i bede zadowolony. 

Z reszta z Waszym wsparciem nie moze sie nie udac :ohboy:

Mogliby zrobić zestaw od razu z komiksem:)

Opublikowano

Tak samo, jak ze steelbookiem. Meczy mnie to skakanie, po amazonie i zamawianie z rożnych kont, bo nie sa ze sobą połączone.  

Z drugiej strony fajnie, ze w ogóle maja. 

Opublikowano (edytowane)

Ja osobiście zamawiam 2 kopie. Jedna z amazona, a druga z Australijskiego PS Stora. Mało tego, ze chce gre na premierę. Chce ją mieć wcześniej niz forumek :mevek: Chodź zapewne z forumka wpadnie zaledwie parę kopii. 

Edytowane przez MEVEK
  • Plusik 1
Opublikowano

Denerwuje mnie fakt, ze sony w ogole, nigdzie nie reklamuje swojego exa. Maja wywalone, po calosci. A przeciez dobra reklama nakrecilaby hype. Zamiast tego fani wklejaja, co moga do sieci. Slabo wyglada ten marketing.

Mapa Gallowmere..

Screenshot-20190820-152211.jpg

Opublikowano

Nie spodziewałbym się twardego rimejka, zbyt dużo jest tam motywów dla "dorosłej widowni". Klimat na pewno na tym ucierpi, ale może nie będzie aż takiej lipy jak w rimejku z PSP.

Opublikowano

Nie wiem o czym ty piszesz !? Przeciez to byla kompletna klapa, bez klimatu. Grales w ogole w Resurrection?  Tutaj wyglada to oblednie i ponoc jest jeszcze trudniej niz w oryginale, co osobiscie łechta mnie jeszcze bardziej :oh_you:

P.S

Skoro wystawiaja stanowiska do grania to moze bedzie jakies demo wkrotce na pss?

• Minusik 2
Opublikowano

Mevson, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Nie będziesz miał  na PS4 klimatu oryginału o, którym wspomina Wezyr, bo nie zrobią przeciwników wisielców, przeciwników nabitych na pal i rodzinki w zakrwawionych fartuchach. To będzie będzie gra dla małych dzieci PEGI 7, gdy oryginał być bardziej dla nastolatków(Tim Burton, Sok z żuka, te sprawy).

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Odniosłem sie do wersji z psp, bo ta jest krapowa i tu sie zgadzamy, a remake idzie w dobrym kierunku. Byc może, cos tam zmienia, ale jak sami twierdza, wiedza jaki byl zamysł i ta droga starają sie podążać.  Poza tym nie pokazali wszystkich przeciwników. Za wcześnie na osady. Tym bardziej, ze niektóre rzeczy wyglądają creepy, a inne mniej. Wiec w cale nie jest to do końca wytyczna, którą sie kierują. 

Edytowane przez MEVEK
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Fajnie ze krypte mozna cala wyeksplorowac w koncu. Oryginal na to nie pozwalal. Rowniez podoba mi sie ten nowy ficzer z otwieraniem skrzyn z buta. Oby wiecej takich zagrywek. Pieknie wygladaja te detale. Ta raczka z wystajaca koscia pelzajaca,  po ziemi :banderas: imo :bye2:

Edytowane przez MEVEK
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieje, ze juz na nowa generacje, ewentualnie chwile, po premierze. Nie ma lepszej zachety, niz exy a tych nie bedzie, za wiele. Wiekszosc z poprzedniej generacji.

Mocno trzymam kciuki. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Wszystko przez pneumokoki. Inwalidom też zwracasz uwagę, że wolno jadą? :)

BTW: Ponoć Steelbook ma zawierać kod na grę i jakiś ekskluzywny gówniany pancerz... To spoko ten... STEELBOOK.

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

Ty w ogóle zastanawiasz się, gdzie stawiać przecinki, czy masz jakiś randomowy generator interpunkcji? 

Jeden zjadłem, a ten już wnerwiony. Wyluzuj, albo wypij melise, co ?

Godzinę temu, Berion napisał:

BTW: Ponoć Steelbook ma zawierać kod na grę i jakiś ekskluzywny gówniany pancerz... To spoko ten... STEELBOOK.

Teraz to sobie żarty stroisz. To nie pc, żeby takie zagrywki stosowali.