Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 4 października 2019 Opublikowano 4 października 2019 Mevek to taki Sir Dan naszych czasów. Może i ma żuchwę ale i tak nie zrozumiesz, co mówi:) 1 4 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 4 października 2019 Opublikowano 4 października 2019 (edytowane) 12 godzin temu, MEVEK napisał: Jakbym byl milionerem to zmusiłbym Sony do tego. Wystarczyłoby puścić gadkę, ze oddam powiedzmy 5 milionow dolarow na cele charytatywne (np. na rozwój dzieci, sprzęt dla noworodków przedwcześnie urodzonych, edukacje), jezeli sony zdecyduje sie na taki ruch. Jeżeli dobrze by to zaplanował to mogłoby sie udać Dobra, koniec juz z marzeniami. Wracam do sprzątania domu. Rozumiem, że chodzi Ci o presję wywołaną potencjalnie dobrym PR gdybyś miał do wyrzucenia do kanału 20mln zł. Tylko widzisz, nie sądzę aby komukolwiek opłacała się taka kampania prócz tym obdarowanym dzieciom. Każda firma istnieje by zarabiać pieniądze, oferujesz 5 baniek dolarów na cel niezwiązany z rozwojem Sony, oczekując jednocześnie, że Sony straci mniej więcej tyle samo na zlecenie przygotowania jej nowego MediEvila (straci dlatego, że w założeniu gra się nie zwróci, a w założeniu dlatego że takie jest zawsze założenie w dużych firmach: podejmowanie ryzyka tylko wtedy gdy nie pogrzebie finansów jak ziomkowie Dana po bitwie z Zarokiem). To się nie klei bo tak nie działa świat. Wbrew reszcie, uważam że to co napisałeś jest całkowicie zrozumiałe, tak samo naiwne i opisujące działanie kompletnie nielogiczne (nie przyszło Ci do głowy by taką kasę wyłożyć na stół w "Sony HQ"? ). Edytowane 4 października 2019 przez Berion 2 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Berion niszczy marzenia cz. 1. Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Raczej sprowadza MEVKA na ziemię, bo ta propaganda medievil zaczyna być mocno męcząca. 1 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 5 października 2019 Autor Opublikowano 5 października 2019 Przeszedlem sobie demo z innej perspektywy - zza prawego barka. Jest troche bledow, ale po patchu powinno byc grywalnie. 1 1 1 Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 21 godzin temu, MEVEK napisał: s Sony. Ssony to może być kutas jprdle IQ mi spada z każdym przeczytanym postem tego człowieka. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 45 minut temu, MEVEK napisał: Przeszedlem sobie demo z innej perspektywy - zza prawego barka. Jest troche bledow, ale po patchu powinno byc grywalnie. To niezła barka Noego. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Mevek, spoko typ i s pasja do gierek. Szanuję. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 A co do gry, pograłem w demo i niestety nostalgia mnie nie porwała Posiekałem trochę mieczem, pobiegałem i może gdybym kiedys gral w oryginal na ps1 i był fanem, to co innego. .Wysłane s, mojego Motorola, One przy urzyciu,, Tapatalka , 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Taki starzec a nie grał w medievilka? bekaaaaaaaa 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Ja tam dosyć późno ograłem obie części ale udało się. PSP do takich rzeczy jest świetnym narzędziem, teraz pewnie prędzej bym podpiął pada do telefonu i tak grał. Swoją drogą taka fala zainteresowania na ps clssic była jak ktoś chce może na wyciągnięcie ręki w oryginał zagrać. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Ach, ta młodzież Co do mevka, to jakby wyłożył swoje meljony na kolejną grę, to pewnie nazywałaby się Mevekevil Protip dla mevka: nie wiem czy zrozumiesz, ale...barku Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 5 października 2019 Autor Opublikowano 5 października 2019 Jak juz to z bara. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Dobrze gadasz mevek, nie pozwól im kaleczyć języka polskiego. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 5 października 2019 Opublikowano 5 października 2019 Sorry, ale przez tę kamerę z trzeciej osoby to jeszcze mniej widać. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 6 października 2019 Autor Opublikowano 6 października 2019 (edytowane) Masz racje, czasem kamera wariuje. Moze finalnie bedzie lepiej. W praktyce na pewno bede stosowal to rozwiazanie, jako pomocnicze. Ma potencial. Edytowane 6 października 2019 przez MEVEK Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 7 października 2019 Autor Opublikowano 7 października 2019 Kolejne porownanie, ale tym razem obszerne od samego Sony. Az 33 min soczystego gameplayu i zmian, jakie wprowadzili. Milej lektury. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 Grafika to jest na poziomie god of war. Tego z 2005 roku. 1 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 8 października 2019 Autor Opublikowano 8 października 2019 Oj chyba wstales lewa noga Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 Ja tez, gdy czytam "milej lektury" w kontekście ogladania filmu xd 1 Cytuj
Berion 207 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 (edytowane) @XM. Bez przesady. Wiele psuje odbiór na YT i jego transkodowanym zubażającym jakość już i tak kiepskiego oryginalnego wideo. Ściągnij demo. @MEVEK Słaby ten redesign momentami. Choćby ta kamienna morda, wygląda teraz całkowicie inaczej i po co jej rogi? Edytowane 8 października 2019 przez Berion Cytuj
izon 995 Opublikowano 8 października 2019 Opublikowano 8 października 2019 Mi zupełnie ciśnienie zeszło po demie, niestety nawet na tym gameplayu widać niedorobioną kamerę, z gier typowo na Halloween zdecydowanie bardziej czekam na Luigis Mansion 3 Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 9 października 2019 Autor Opublikowano 9 października 2019 (edytowane) Prosto z mojego serduszka. Spoiler Kocham ta gierke i nic nie jest w stanie tego zmienic - nawet niedopracowany remake na ktory wciaz czekam, zeby dostac w swoje labska. Co z tego, ze jest slabszy niz inne podobne temu projekty. Przeciez to nie ode mnie zalezy to raz. Dwa, Milosc nie wybiera. Trzeba brac i cieszyc sie chwila, bo ta wiecznie trwac nie bedzie Edytowane 9 października 2019 przez MEVEK 1 1 1 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 Adam Mevkiewicz - "Labska" 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi