Ukukuki 6 898 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 (edytowane) Ale mi ta gierka siadła, chyba zrobię pierwszą platynę w życiu aby spędzić z tym tytułem jak najwięcej czasu. Jedna z lepszych gierek w jakie grałem w tej generacji xd Wszystko mi w tej gierce leży, sam projekt świata i styl, rozgrywka i idealnie wyważony czas na poziomy. W jeden wieczór mogę spokojnie zrobić dwie plansze na 100% i się nasycić graniem. Poziom trudności jest dla mnie idealnie wyważony, nie na tyle trudny żeby frustrować ale też nie na tyle łatwy aby nudzić. Do tego te sekrety jak w starych gierkach. Jutro mam zamiar cały dzień przegrać w tego sztosa Aż sobie kupię swojego pierwszego szaraka i drugą część tej gierki xd Są jakieś podobne gierki na obecną generację? Na pewno zainteresuję się Pumpkin Jack jeszcze. Zawsze zastanawiało mnie co siedzi w ludziach wychwalających średniaki a tu proszę i na mnie trafiło. Edytowane 5 stycznia 2021 przez Ukukuki 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Na obecną raczej nie znam, ale jak masz PS2 zainteresuj się The Nightmare Before Christmas: Oogie's Revenge i filmie, na którym bazuje gra, a zresztą też sam MediEvil czerpie z niego garściami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 5 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2021 Dwójeczka już nie jest tak kozacka jak jedynka ale też ma swoje momenty. Klimat wiktoriańskiego londynu to chyba najlepsze na co mogli wpaść twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Te butelki da się tylko uzupełniać na danych poziomach w czasie gry? Raz na jakiś czas przechodzę ponownie jeden z pierwszych poziomów żeby mieć full energii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 Tak. Zawsze wraca się na pierwszy poziom jak chcesz sobie je uzupełnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Te butelki da się tylko uzupełniać na danych poziomach w czasie gry? Raz na jakiś czas przechodzę ponownie jeden z pierwszych poziomów żeby mieć full energii. W każdej lokacji masz przynajmniej dwa gejzery, ktore odnawiają spora ilość energii. Ale najszybciej jest to możliwe w pierwszych miejscówkach, ze względu na ich rozmiar i poziom trudności, który nie jest żadnym wyzwaniem. Bagna - to dopiero zabawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 6 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 (edytowane) Ja zawsze w późniejszych etapach uzupełniałem energię w Gallows Gauntlet, szybko do portalu z energią, butelka dwie trzy i biegiem do drzwi obok, które były skrótem na główną mapkę Edytowane 6 stycznia 2021 przez Dreyes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2021 1 minutę temu, Dreyes napisał: Ja zawsze w późniejszych etapach uzupełniałem energię w Gallows Gauntlet, szybko do portalu z energią, butelka dwie trzy i biegiem do drzwi obok, które były skrótem na główną mapkę Dokladnie tak, tylko to jest troszke dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Ukończyłem na 100% łącznie z odblokowaniem oryginału z PSX. Gierka kompletnie mnie nie zmęczyła. Bardzo przyjemny tytuł dla osób lubiący taki gatunek gier. Aż by się chciało więcej. Świetny klimat i warstwa audiowizualna. Każdy etap jest kompletnie różny od poprzedniego, za to lubię gierki z lat 80/90. Obecne tytuły często przez całą grę potrafią być monotematyczne a starsze tytuły skaczą między stylami i klimatami. Cieszą też walki z bossami, każda polega na czymś innym i czasem wymaga chwili skupienia co ja właściwie mam zrobić. Dawno też nie grałem w tak dobrze wyważoną pozycję, poziom trudności jest idealnie dobrany pod moje umiejętności i próg bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 17 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Ciekawe, jak sie sprzedała ? Pewnie nie ma co liczyć na odświeżenie dwójeczki, a tak bardzo bym chciał. Uwielbiam ta postać i jego uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 No gierka jak na standardy Sony mega słabo się sprzedała, szkoda trochę ale jakieś ploty o drugiej części był. Więc ja tam trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 18 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Pamietam.. Ploty byly, ze maja byc 2 czesci na plycie. Jezeli jest cos w tym prawdy to moze cos dlubali, albo dlubia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Jestem pewny ,że czytałem ploty w 2020 o drugiej części także już grubo po wydaniu jedynki. Jednak oficjalnej informacji nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 760 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 A ktoś to ogrywał na nowym Bydlęciątku? Pobrałem demo i nie chciało mi odpalić (info o brak wersji dla PS5), więc trochę mnie to zmyliło. Rozumiem, że pełniaka mogę kupować bez obaw? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 18 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 Odpalalem z plyty i chodzi normalnie na next genie. To jest ex to musi dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 760 Opublikowano 18 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2021 https://m.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-gra-ps4-medievil.bhtml Za 59 złociszy do wyrwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 4 czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 4 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2021 Szkoda że oczko całe białe ale te obsrane popy chyba już tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza
Soyokaze 75 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2022 Gierka dzieciństwa mojego Grałem w demko. Szkoda, że brak opcji wyboru języka na ang głosy, chyba że w pełnym są, albo nie widziałem. Muszę sobie płyteczkę nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2022 Teraz raczej każda gierka ma opcję grania po angielsku - to już nie są czasy pierwszego inFamous czy innego Diablo III. Tylko pewnie język systemu w konsoli będziesz musiał przestawić, jeśli masz polski wybrany. W każdym razie MediEvil na pewno jest po angielsku - mam i potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi