Opublikowano 8 lipca 20195 l W dniu 8.07.2019 o 07:28, Wiolku napisał(a): A mnie znowu drugi sezon trochę zawiódł, bo wygląda to tak jakby twórcy komplikowali wszystko trochę na siłę. Bo chyba trochę tak jest, ale moim zdaniem, cały w tym urok, trzeba kombinować oglądając.
Opublikowano 8 lipca 20195 l Jedyne co wkurza to ta irytujaca muzyka. Oooo jak strasznie! Wysłane z mojego NEM-L21 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 lipca 20195 l Kurde, jestem po trzech odcinkach i mam wrażenie, że w pierwszym sezonie mieli fajny pomysł i fajnie się to wszystko odkrywało, ale w drugim to już jest tak wszystko przekombinowane, że w sumie nie wiem czy na końcu jest jakaś logika w tym wszystkim.
Opublikowano 8 lipca 20195 l W dniu 8.07.2019 o 10:17, suteq napisał(a): Kurde, jestem po trzech odcinkach i mam wrażenie, że w pierwszym sezonie mieli fajny pomysł i fajnie się to wszystko odkrywało, ale w drugim to już jest tak wszystko przekombinowane, że w sumie nie wiem czy na końcu jest jakaś logika w tym wszystkim. Pewnie pod koniec trzeciego sezonu będą wszystko wyjaśniać jak Hideo :<
Opublikowano 8 lipca 20195 l Będą takie zawirowania jak z Mikkelem? Że wujek córki szwagra cioci mamy jest jednocześnie Pokaż ukrytą zawartość starym ich wszystkich ?
Opublikowano 13 lipca 20195 l Jak dla mnie serial zjadł kompletnie Stranger Things , jakieś 2 tygodnie temu skończyłem oglądać 2 sezon i obecnie w połowie 3 sezonu Stranger Things nawet na moment nie miałem takiego opadu szczęki jak co odcinek w Dark.
Opublikowano 14 lipca 20195 l Skończyłem właśnie drugi sezon. Był bardzo spoko a pozbawienie go tej aury tajemnicy pierwszego mi absolutnie nie przeszkadzało. Jak dla mnie pojawienie się Pokaż ukrytą zawartość multiwersum było tylko kwestią czasu i wręcz tego oczekiwałem , ponieważ byłem pewien, że nie można tylko wciąż jechać na zamkniętej pętli czasu, w której Pokaż ukrytą zawartość nie da się niczego zmienić . Tutaj akurat chcę przyklasnąć twórcom Dark, że jednak konsekwentnie trzymają się ustanowionych na początku reguł. W 3 sezonie może wydarzyć się już absolutnie wszystko- oby tylko nie przegięli z mieszaniem historii i zamknęli całość z klasą. Ciut gorzej od pierwszego, ale cały czas ogląda się to fantastycznie. 8+/10 Martha
Opublikowano 29 marca 20205 l https://naekranie.pl/aktualnosci/dark-czy-3-sezon-zostal-skonczony-producent-komentuje-1585492763 Odetchnąłem z ulgą, zdążyli nakręcić ostatni sezon i zostały im tylko drobne szlify w post-produkcji.
Opublikowano 26 maja 20204 l Znowu nie pamiętam tych wszystkich ważnych relacji i szczegółów, będzie trzeba jakieś highlightsy na YT obczaić przed premierą.
Opublikowano 26 maja 20204 l Mnie ciekawi czy po wprowadzeniu Pokaż ukrytą zawartość 'multiverse' w finale S2 jakoś to teraz ładnie, logicznie zamkną w jedną całość? No i rewatch S1&2 wydaje się już konieczny. Ostatnim razem oglądanie samych recapów niezbyt pomogło.
Opublikowano 26 maja 20204 l Ja bankowo odświeżę finał sezonu drugiego plus jakiś bardzo rozbudowany recap całości.
Opublikowano 26 maja 20204 l Cos szybko, czuje jakbym poprzedni sezon ogladal calkiem nie dawno a weszlo praktycznie day one z tego co pamietam. A zamiast rewatcha pamietam ze takie drzewo czasowo-genealogiczne sobie przyswoilem i bylo mniej wiecej jasne. Chociaz teraz to juz chyba wkracza to wszystko w 4 gestosc i dochodza nowe warstwy abstrakcji wiec moze byc ciezko
Opublikowano 26 maja 20204 l W dniu 26.05.2020 o 14:03, Il Brutto napisał(a): Cos szybko, czuje jakbym poprzedni sezon ogladal calkiem nie dawno a weszlo praktycznie day one z tego co pamietam. Z tego co kojarzę to sezon 2 i 3 kręcili prawie, że na raz, dlatego tak szybko się uwinęli. Jak ktoś znajdzie jakiegoś naprawdę porządnego recapa poprzednich sezonów to niech będzie tak dobry i podzieli się z innymi w tym temacie
Opublikowano 26 maja 20204 l To poniżej jest bardzo dobre i szczegółowe, tylko że opowiedziane chronologicznie: Powinno się niektórym spodobać, bo od razu część zawiłości jest 'rozsupłanych'.
Opublikowano 26 maja 20204 l Fanek znowu nie czytasz postów nad swoim, ze 3 osoby napisały jak będą odświeżać
Opublikowano 28 maja 20204 l Ja niestety mam przeczucie, że mogę już za bardzo polecieć z "kreatywnością" w sezonie. Trochę cieszy fakt, że był w planach i nie jest robiony na siłę, ale przekonamy się niebawem