Opublikowano 11 grudnia 20177 l Pamiętacie zapowiedź na Gamescomie z 2014 roku? Nie? Spoiler Ja też nie Gra pierwotnie miała mieć premierę w 2016 roku, ale jedynie od tego czasu jedynie ją przekładali. Jak się okazuję gra żyję i celuje z premierą na jesień 2018. Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez Figuś
Opublikowano 11 grudnia 20177 l Czyli to ma mieć normalną kampanię? Bo gierka typowo pod co-op mnie nie jara, ale jeśli będzie fajny singiel...
Opublikowano 27 marca 20187 l Podoba mi się fakt że jest bardziej realistyczna grafa względem tego co robi TT a i raczej klikawką ta gra nie będzie więc czekam na rozwój wydarzeń .
Opublikowano 27 marca 20187 l No raczej nikt nie spodziewał się kolejnej kreskówki, więc tu raczej nie ma zaskoczenia. Ja jednak wciąż jestem ciekaw, co to ku#wa będzie - gatunek, rodzaj, tryby gry itp. Nie obraziłbym się na The Division w tych klimatach - to by idealnie trafiło w moje oczekiwania.
Opublikowano 27 marca 20187 l Idealnie by mi pasowalo jak by gameplayowo bylo to cos ala evil within czy tlou. Tylko w ciezkim klimacie z realistyczna "brudna" grafa i mocnym story.Lubie to uniwersum i chetnie bym zagral jeszcze w twd, ostatnio 3sezon bajeczki TT mnie zawiodl, czas no cos zdecydowanie mocniejszego.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 marca 20187 l No ale to Overkill, więc gierka nastawiona na co-op, a nie singlowy survival-horror (ten gatunek się niestety nie sprzedaje). Dlatego chciałbym coś w stylu The Division - zresztą tam już całkiem elegancko pokazano post-apo, tyle że całkiem świeżutkie.
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Po pierwsze wypadałoby zmienić tytuł tematu na Overkill's The Walking Dead, a po drugie kolejny fajny CGI trailer, tym razem przedstawiający postać kobiecą: Kurde, niby "jesień 2018", a ja o grze wciąż nie wiem NIC, nie widziałem żadnego gameplayu - czym będzie ten projekt? Ktoś ma jakieś rzetelne info? @Hendrix?
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l Autor @Wredny no juz już, zmienione Mam nadzieję że na E3 pokażą gameplay który zachęci do gry. Edytowane 13 kwietnia 20186 l przez Figuś
Opublikowano 13 kwietnia 20186 l 2 minuty temu, Figuś napisał: @Wredny no juz już, zmienione Jeszcze żeby ktoś taki kumaty trafił się w temacie DOOM, żeby w końcu wyebać tę "czwórkę" z tytułu... Ech... marzenia
Opublikowano 10 maja 20186 l Co kur.wa? Kolejny filmik? A jakiś gameplay może by tak? Co to jest? Czym bedzie? Będzie singiel, czy tylko jakieś co-opowe pierdu pierdu? Payday z zombie, czy coś więcej? Co za ch#jki...
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Autor W dniu 10.05.2018 o 14:45, Wredny napisał: Co kur.wa? Kolejny filmik?
Opublikowano 13 czerwca 20186 l OK, poniżej ostateczny trailer ze wszystkimi postaciami, plus gameplay, a także ponad siedem minut walkthrough z komentarzem developera: No i mam mieszane uczucia, bo z jednej strony dokładnie tego się po nich spodziewałem, co oznaczałoby, że gierka jest nie dla mnie, a z dugiej mimo wszystko mam ochotę, żeby w to zagrać. Choć na razie strasznie to drętwe - animacje tragiczne, detekcja kolizji umowna... Wyraźnie bardziej pod strzelanie, niż walkę wręcz - Dying Light to nie jest. Premiera u nas 8 listopada 2018.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Autor Myślałem że to będzie jakiś singlowa gra ale po tym co widzę niestety wyleciała z orbity moich zainteresowań.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Zagra się we Free weekend na STEAM, bo dwóch setek to nie jest warte zwłaszcza znając zamiłowanie OVERRKILL do DLC. Edytowane 13 czerwca 20186 l przez flaczki
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Hype spadł do zera. Obawiałem się, że to będzie coś takiego, ale oszukiwałem się, że pokuszą się o story-driven game a tu paździerz.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Pamiętam, że wyszedł parę lat temu taki crap z The Walking Dead w tytule. Hype nakręcali głównie obecnością postaci Reedusa\Daryla jako protagonisty(?). Zara, jak to się nazywało... Mam! The Walking Dead: Survival Instinct z 2013 r. Coś czuję, że tu dostaniemy podobny poziom wykonania, jeno z nieco lepszą grafiką. No, jest ta różnica, że Overkill's... będzie mieć co-opa, a jak wiadomo w tym trybie wszystko jest nieco bardziej strawne, acz na więcej niż 5/10 nie liczę.
Opublikowano 17 listopada 20186 l Tak jak się wszyscy spodziewali gra jest wielkim crapem i odradzam kupowanie tego. Left 4 Dead 2 plus jakieś dodatkowe mapki i kampanie stworzone przez community daje 1000x więcej frajdy niż ten Early Access sprzedawany za ponad dwie stówy.
Opublikowano 27 lutego 20196 l https://variety.com/2019/gaming/news/the-walking-dead-creators-kill-overkills-the-walking-dead-game-1203150365/ Gra została ubita, Skybound Entertainment rozwiązało umowę ze Starbreeze z powodu mizernej jakości gry.